Коментари - Франция: Ядрената енергия не подлежи на обсъждане и част от зелените политики | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е Американски проект на дълбоката държава от корпорации и кланове. Който досега не го е разбрал е пълен малоумник.

А нашият АЕЦ подлеци. Обаче френските неподлежат.

Преди повече от 20 години ни съсипахте от притискане да затворим 1--4 блок на АЕЦ Козлодуй, а сега друга песен пеете :))) Писна ни от лицемерие и двойни стандарти !!!

Зелената сделка е лъжата на века.

Крайно време е в тоз парламент на еу да има мислещи хора а не само такива дето като им хрумне нещо да подскачат от радост и да си мислят колко са умни !

На Макрон му пращаме Кунева да го оправи!

Бяха с стара и опасна технология неконтролируема при аварийни ситуации, чернобил.

Най-много да и подаде нещо в кривата уста...

Какво е ,,Ляв зелен либерал,, ние в наше село им викаме педал или амбряж :)))

ВВЕР 440 няма нищо общо с РБМК- Ченобил, хайде по сериозно !!!

А нас като ни питат каквото ни питат, веднага YES, YES, YES

И при нас това важи дори строим с Росатом нови 2 блока.

тогава франсетата проявяваха интерес към румънската АЕЦ "Черна вода".... и затова първоначалната положителна оценка за състоянието на нашите реактори беше хвърлена в шредера;)

За Франция едно не подлежи на обсъждане, за Австрия друго. За Унгария трето, за Полша четвърто... За Украйна -6то. За РСМ - 7мо.. А у нас се надпреварват за йессър и гласуване анблок по нареждане с факс на чужд език до портиера на парламента. Ало, дб/пп/герб умно красивите, нещо не ви ли светва? Или след буустърите няма какво?!?

Немските гламари се докараха до въглища, в същото време дуднат за чистота на въздуха. Принудиха се да купуват огромно количество електроенергия от същата тази Франция, която притискат да затваря АЕЦ-и. Тъй става когато си неолиберален клоун, развъждаш неомаркситстки еко талибани, а здравия разум е в кофата.

Швабарите нямат ядрените технологии и гледат да потопят другите, които ги имат. Под диктовка на амеъика ъфкоос. Но франсетата извадиха чикията пред очичките им и казаха "назад".

За франсетата атомните технологии са бизнес , който все по-трудно , продават,понеже никой в Европа не само не строи , а затваря. В страната изобретила чушкопека за ганьовската енергийна мафия са начин да първо да открадне няколко милиарда народна пара за строеж и после по познатия начин да се разпорежда с енергията с печалба за мафията и съдиране кожите на потребителя. Гледах вчера филм за една датска фирма с 20 милиарда оборот производство от вятърни централи , инжинер Ганев , който нищо не може да създаде освен релета се точи да открадне от атомни далавери, които не могат да пробият никъде в Европа освен при корумпета в София

Пич хапчетата, не си забравяй хапчетата.

Добре че са французите да ни пазят козлодуй, защото само да им кажат и нашите политици биха я затворили на момента

Ами тогава и ние да пуснем в действие затворените 4 реактора в АЕЦ Козлодуй!

Тва ако са нашите продажници ще обясняват 10 месеца как евроатлантическите ценности са по-важни от някаква си енергетика.

За не знаещите, Франция разполага с 54 ядрени реактора. Естествено че няма какво да се обсъжда. Те отдавна са си подсигурили бъдещето. А ние слушаме приказки за зелената енергия.

Трябва да го кажат на Тиквата и компания и на зелените соросоиди идиоти!

Късно е чадо, резето е спуснато

Личи си, че мнението ти се базира върху един изгледан филм, да ти кажа ...

Сутринта гледах едно филмче по телевизията, в което обясняваха защо през пролетта вали. И там помежду другото обясняваха, че енергията която получава Земята от слънцето през зимата е ДЕСЕТ пъти по-малко от тази през лятото. Хубаво е - всичкото зелен чукундур да се просвети и да не плямпа глупости за фотоволтаици.

Според мен Германия прави грешка. Не всички ядрени реактори са безопасни, но ядрената енергетика е необходимост.

Пълни глупости са ти разказали във филмчето. Просто си много далече от истината за да ти се обясни та да разбереш

Евала на французите, германците не очаквах да са толкова прости в това отношение.

Щом можеш спокойно да седиш покрай източникът на енергия, значи тя е слаба. Защото не ни трябва просто енергия, а ни трябва компактна енергия. Индустриалната революция и възможността да летим е точно, заради това, че можем в малък обем да имаме голямо количество енергия т.е висока калоричност... Така че тъй наречените зелени са технически неграмотни хора, докато технически грамотните им взимат паричките, за да правят "зелени" простотий. :D

Както виждаш по-долу, за зелените токът идва от контакта. Те не са учили, не са завършили, не мислят... повтарят каквото им кажат по телевизията

Още строят

Ама рсм, Албания и още няколко държави на драго сърце ползват тока й

78

Я се замисли, кое е по-евтино и далновидно, да изграждаш, поддържаш и закриваш атомни електроцентрали на своя територия или просто да инвестираш в проекти изграждащи се, да речем във Франция, с чиято елетропреносна мрежа си свързан и има работеща енергийна борса ?

Ми имат сериозни депутати - представители с Европейския параламент, а наште се интересуват само от шопинга.

Завода на Арева(Фраатом,ЕДФ) за ядрено гориво е в Германия и проезвеждат заедно със Сименс ефективните турбините "Ариел" с мощност 1200 Мвт за хилядник рекатор като Козлодуйските и беленските .