Fitch потвърди кредитния рейтинг на ББР от "BBB" със стабилна перспектива

Банката продължава пoдкpeпaта си за компании и физическите лица, кoитo тъpпят нeгaтивни пocлeдици oт пaндeмиятa COVID-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газ пикаете мама ви да еба метежническа трябва дАа ви сложим по една тръба в скапаните задници поне да го събираме за отопление. А оня ушатия ви вожд сега ще каже че това е негова заслуга.

Глупости ! Тия не разбират ! Само АЗ - Президента на България знам какъв е кредитния рейтинг и той не е добър, докато ГЕРБ са на власт. Когато дойде Корнелия на власт, кредитния рейтинг ще удари тавана.

Супер ще взимаме още пари на кредит и младите ще връщат после !

сега на позитано ще се просер.ат

Фич бич кич, ББР е с ВВВ!!

Като знаем кого и как подкрепя тази банка можем да си направим съответните изводи и за останалите рейтинги на тази агенция !!! Важното е да си платиш и всичко е ОК !!!

Бабикян събира група за замерване с яйца на Фич и Муудис. А Ристьо ще плава с лодка до щатите.

ДИМНА ЗАВЕСА ? АМА ТИКВАТА НЕМА ДА ЗАВЪРШИ ТРЪБАТА ! А дори ДА успее, по тази тръба в този момент може ДА тече Само американски , катарски, израелски и азерски газ

Те Fitch са рейтингова агенция от световна величина, но ние имаме едно наум с КТБ и как я фалираха, въпреки, че в нея имаше пари на държавата. На българските банки рейтингите се пишат в Сараите и х-л Берлин. А може би и на други места.

От 2009г вече не вярвам на тези агенции. Тогава даваха ААА+ на банка като Лемън Брадърс. Като влязоха в съда какво стана с тези фирми Фитч, Мудис и другите. Тяхното било само анализ (стакмистика, който слушка) и нямали никаква отговорност за това което казвали.

как ги омайват тези рейтинги не знам, но на всички е ясно, че са неверни....

А нещо дали се споменава за скандалите около Стоян Мавродиев, и за един скандален заем? Яко плащане върви навсякъде- на "Moody's"- немския им филиал, сега пък Фитч- панически ходове, за да може да си харчи парите от чекмеджето......

Не само Мавродиев, но и за новият шишко, който оглави банката преди половин година, Живко Тодоров не се споменава. Поне да кажат каква му е заплатата и дали е отказал цигарите :)