Финансовите резултати на зърнения сектор разколебаха вярата на Кирил Вътев

Министърът на земеделието каза пред депутатите, че подкрепял забраната за внос от Украйна, но след последното заседание на правителството променил мнението си

Обратно в новината

Коментари - Финансовите резултати на зърнения сектор разколебаха вярата на Кирил Вътев | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вноса е добра новина. Получаваме сравнинтелно евтино жито, което после изнасяме с печалба и то огромна. Отделно цените на хляба, олиото фуражите и т.н. у нас ще паднат, А това Украйна да печели и едновременно българския народ да печели е смърт за руслямската изродска сган. Руслямска държва не може да си изнесе житото щото е струпала всичко тук на брега на Черно море и транспорт на майната си с дълъг маршрут правят износа им много скъп, затова реват. Зърнената сделка е повече от полза за Руслямска държава, но щом не щат Украйна няма нищо против, особено когато ние им помагаме, макар и да печелим от това.

внасяме жито,неотговарящо на никакви стандарти,а изнасяме нашето,което е в пъти по-качествено....Ти явно си от тези,които си купуват и най-евтиното сирене,в което няма и капка мляко....Нормално,от стотинкаджия на козяка-толкова,мисленето е доста над възможностите му....

Никакви цени няма да паднат. Просто едни сектори ще печелят повече заради евтините суровини.

За зърното трябва квотен принцип! Вдигнат ли цените, увеличаваме квотите и т н Вдигнат ли цените, Удряй през ръцете! Иначе няма оправия с местните велможи!!

Въобще не ми пука за зърнопроизводителите, особено за големите. Едва ли има едър зърнопроизводител, който да не дерибейства в района, където се подвизава. Там тези "хрисими" бизнесмени колят и бесят, кметовете им се кланят, хората ги е страх от тези феотдали. Също така изнудват и малките производители с цени и условия. Няма как да ги съжалявам!! Защо да ми пука, че някой няма да може супер лесно да си купи новия, пореден Майбах, или поредната къща на Малдивите?!

Номерата с украинското зърно в ЕС започват още през 2014-а... когато Европейският парламент реши украинското зърно да не се обмитява при внасянето му в страните членки, така че изкривяването на финансовите резултатите тече вече 9-та година, то и затова от години фермерите от ЕС се оплакват че те трябва да спазват всички запетайки на комисарските приумици а украинците каквото, и както и да го, произведат пак се появява на пазара на Общността, дори и да не отговаря на евростандартите;)

едно време са удържали правата вяра и са плащали за това, което е привличало още хора да се присъединят към вярата, но днес не е едно време

дераилиралия влак с амоняк може да е минал през София север

Какво общо имат финансовите резултати с вноса на украинско зърно. Този внос е незаконен, а за парите на зърнопроизводителите си има НАП и още поне 10 държавни служби пълни с калинки на ГЕРБ, ДПС, ПП и т.н...

И как тъпак като тебе определи че вноса е незаконен. По кой закон е това? Толкова сте тъпи че дори не знаете какви тъпотии плямпате.

Че защо пък да са радиоактивни?

се е разколебал гусин министъра

Скръцнали са му със зъби откъдето е трябвало, затова.

Галя от посолството например...

"Сглобили" са го

Срещу фактите с измислени аргументи не може да рита и се е разколебал естествено. Само путлерастки тъпак може да е против фактите с голословни и малоумни твърдения.