"Фейсбук" ще изтрие 1,3 милиарда фалшиви профила

През февруари технологичният гигант потвърди, че ще разшири усилията си за премахване на неверни твърдения относно Covid-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

facebook- новият голям брат на ценцурата. Кой определя и контролира критериите, по които работи и чисти една частна компания? и не ми казвайте, че това си е техния бизнес, защото всяка държава може да реши, че тая компания не е добре дошла на територията и и да и врътне кранчето на връзката и тогава ще остане без бизнес.

То цялото приложение е за изтриване.

да ще бъдат истрити истинските а измислините ,принудителни информации който ни лъжат ще останат като истински.на лекарите със съвест ли да вярваме или на подкупните на който яко им се плаща да ни лъжат заблуждават да печелят на гърбът на хората .ееее те ще останат за да си продават фалшивикаторите.да ни лъжат как ще ни спасяват и колко ще умрем ако не се ваксинираме.а колко ще умрът ако се ваксинират сега с тия неизпробвани още ваксини неказват.

и как определиха кои профили са фалшиви? които не се съгласяват с "партийната линия" на САЩ са фалшиви ли?

Ама им кажжете първо на ония келеши от ТЕЛУС България, дето са Велик Цензур на Фейсбук за Балканите да започнат да си вършат работата! Режат и блокират всеки съвестен гражданин, ама разни нео-фашисти и лумпен демократи с фалшиви профили - "не намерихме този профил да нарушава стандартите на нашата обюност". Келешчета!

Хем Фейсбук трие профили и "невярни твърдения относно Ковид", хем според опорките все Фейсбук сме четяли.

dani_sht@

Фейсбук колкото и да трие, не може и с малка част от помията да се справи... Така че тези опорки са верни.

Кой ще определя кое е вярна информация и кое не е, Бил Гейтс и Хилари ли?

Който трябва - той и ще определя. И кое е истината - пак той ще каже ...

те тва е нагледно минопола,който е против ваксините и ковида му се търка профила като фалшив,а бе еврейска работа