"Фейсбук" ще изтрие 1,3 милиарда фалшиви профила

През февруари технологичният гигант потвърди, че ще разшири усилията си за премахване на неверни твърдения относно Covid-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те тва е нагледно минопола,който е против ваксините и ковида му се търка профила като фалшив,а бе еврейска работа

Кой ще определя кое е вярна информация и кое не е, Бил Гейтс и Хилари ли?

Хем Фейсбук трие профили и "невярни твърдения относно Ковид", хем според опорките все Фейсбук сме четяли.

Който трябва - той и ще определя. И кое е истината - пак той ще каже ...

Ама им кажжете първо на ония келеши от ТЕЛУС България, дето са Велик Цензур на Фейсбук за Балканите да започнат да си вършат работата! Режат и блокират всеки съвестен гражданин, ама разни нео-фашисти и лумпен демократи с фалшиви профили - "не намерихме този профил да нарушава стандартите на нашата обюност". Келешчета!

Фейсбук колкото и да трие, не може и с малка част от помията да се справи... Така че тези опорки са верни.

и как определиха кои профили са фалшиви? които не се съгласяват с "партийната линия" на САЩ са фалшиви ли?

да ще бъдат истрити истинските а измислините ,принудителни информации който ни лъжат ще останат като истински.на лекарите със съвест ли да вярваме или на подкупните на който яко им се плаща да ни лъжат заблуждават да печелят на гърбът на хората .ееее те ще останат за да си продават фалшивикаторите.да ни лъжат как ще ни спасяват и колко ще умрем ако не се ваксинираме.а колко ще умрът ако се ваксинират сега с тия неизпробвани още ваксини неказват.

То цялото приложение е за изтриване.

facebook- новият голям брат на ценцурата. Кой определя и контролира критериите, по които работи и чисти една частна компания? и не ми казвайте, че това си е техния бизнес, защото всяка държава може да реши, че тая компания не е добре дошла на територията и и да и врътне кранчето на връзката и тогава ще остане без бизнес.