17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Мдааа, а времето показа, че тези дружества продължават да работят и да печелят. Толкова за ефекта от "санкциите"

Европейският съд отхвърли жалбата на Роснефт срещу санкциите на ЕС - каква изненада !!! Остана ЕС сам да се осъди !!!

Това е все едно да заведеш дело срещу гей пропагандата, а в съдебното жури да има само швестери, лесбийки и трансове :)

Русия е втория най-голям доставчик след Канада на петролни продукти (суров нефт Urals, мазут и машинни масла...в САЩ! Докато бюрократичните тулупи в ЕС тъкмят санкции, ония си гледат интереса.

Запада тотално отсвири орките на ботоксовия АмГъл от кремль! ТОВА Е!

че ко продължават да се жалват тука и там през 5 дена?

БРАВО!!

А що хленчат и бършат сополи пред Европейския Съд? Естествено е, че ще имат печалба. Продават суровини не само в Европа и САЩ, а и в Китай, Турция, други азиатски страни и т.н. Но, ако не си разбрал, санкции бяха повече в посока продажба на технологии от западни фирми на руски, май мужиците там доста са го закъсали и хленчат: явен признак, че санкциите работят и трябва да останат докато Мужикистан не се вразуми.

Има печатна грешка или такава в превода: "обединението на Крим" да се чете "анексирането на Крим". Тия грешки често се случват у нас: Примерно за СА през1944-45 употребяват Освободител вместо Окупатор. Докога бе!

така са го закъсали че за първи път увеличиха тройно продажбите на софтуур на световнните пазари.Данего говори за пазарните дялове които превзеха след т.н.сакнции *-пазарите а хранителни и аграрни продукти,месо , и т. н. -2 пъти по голяма печлаб от колкото е печалбата от износа на оръжия.Първо се осведоми от американската аг.Булбъбрг -там ги пише тия неща ,а после вицовете.

ма нали санкциите им се отразяват благотворно бе?! що се жалват ватниците?

айде обратно в кочинката да блееш и остави хората, които знаят историята да пишат

Разните европейски съдлета все повече отиват към ситуацията, когато Русия, а след това и Китай, ще престанат да признават компетентността им, такак като направиха това САЩ - това е въпрос на договор, който може да бъде развален по всяко време. Важното е в кого се намират ресурсите - а кой да ги харчи все ще се намери ! То за тези ресурси им е зора на ингилизи, авропейци, акшеназита и т.н.

Разните европейски съдлета все повече отиват към ситуацията, когато Русия, а след това и Китай, ще престанат да признават компетентността им, такак като направиха това САЩ - това е въпрос на договор, който може да бъде развален по всяко време. Важното е в кого се намират ресурсите - а кой да ги харчи все ще се намери ! То за тези ресурси им е зора на ингилизи, авропейци, акшеназита и т.н.

тройно... от 0.0001% на 0.0003%

От тези санкции губи и Русия но повече губи ЕС и то по малките-бедни държави. Руските фирми ще се насочат към Китай и Япония.

Кои руски фирми ще се насочат към Япония? Русия изнася единственно суровини. Япония не купува суровините си от Русия. И няма да ги купува, за да не попадне под политическа зависимост от Русия. Китай изсече Байкалския край и изнесе дървесината в Китай. Справка Google maps със снимки през последните 10 г. Там в момента не е Тайга а степ. "Сила Сшбири" няма газ в Централен Сибир. А струва на руските данъкоплатци $ 10 млд. Китай е взел мизерните 800000 куб.м. газ и няма нужда поради пандемия. Единственият "износител", е металургичния завод на Комсомолск на Амур(до Хабаровск), собственост на Давид Ротенберг. Събира металните отпадъци от Сибир, топи ги на слитъци и ги изнася за Китай. В завода една тръба не е отлята, един лист не е изтеглен ....за руския пазар. Русия вкарва китайски метални изделия.

В никакъв случай не трябва да отпадат санкциите! Те са здравословни за руската икономика. И не разбирам въобще защо Роснефт се жали.

До мимето: Ще се насочат към Япония и Китай и ще "хвръкнат" Курилите и Владивосток.

В Русия вкичко се произвежда като: Например печка, хладилник, телевизор, автомобил ... по-така като за ежедневна употреба. Всички световни лидери произвеждат там плюс местни фирми. Провери в Гугъла по имена на фирми. Затова РУсия стана ПЪРВАТА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА В ЕВРОПА, А европейска и демократична България е след ТАНЗАНИЯ. За тези които по-доле спекулираха за вече ПЪРВАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дям цифрите от Международния Валутен Фонд (MIF) със основно седалище в Америка за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, за България и някои много коментирани държави от Българския Форум вижте уеб адреза оттолу; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. List by the IMF (2020 estimates) Rank Country/Territory GDP (millions of current Int$) World 138,352,382 1 China 27,804,953 2 United States 20,289,987 3 India 11,321,280 4 Japan 5,451,452 5 Russia 4,176,350 6 Germany 4,160,925 7 Indonesia 3,778,134 8 Brazil 3,316,920 9 United Kingdom 2,975,557 10 France 2,860,018 11 Mexico 2,458,339 12 Korea, South 2,307,718 13 Turkey 2,257,987 14 Italy 2,244,767 https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)