Коментари - Европейският съд отхвърли жалбата на Роснефт срещу санкциите на ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия вкичко се произвежда като: Например печка, хладилник, телевизор, автомобил ... по-така като за ежедневна употреба. Всички световни лидери произвеждат там плюс местни фирми. Провери в Гугъла по имена на фирми. Затова РУсия стана ПЪРВАТА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА В ЕВРОПА, А европейска и демократична България е след ТАНЗАНИЯ. За тези които по-доле спекулираха за вече ПЪРВАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дям цифрите от Международния Валутен Фонд (MIF) със основно седалище в Америка за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, за България и някои много коментирани държави от Българския Форум вижте уеб адреза оттолу; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. List by the IMF (2020 estimates) Rank Country/Territory GDP (millions of current Int$) World 138,352,382 1 China 27,804,953 2 United States 20,289,987 3 India 11,321,280 4 Japan 5,451,452 5 Russia 4,176,350 6 Germany 4,160,925 7 Indonesia 3,778,134 8 Brazil 3,316,920 9 United Kingdom 2,975,557 10 France 2,860,018 11 Mexico 2,458,339 12 Korea, South 2,307,718 13 Turkey 2,257,987 14 Italy 2,244,767 https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)

В никакъв случай не трябва да отпадат санкциите! Те са здравословни за руската икономика. И не разбирам въобще защо Роснефт се жали.

От тези санкции губи и Русия но повече губи ЕС и то по малките-бедни държави. Руските фирми ще се насочат към Китай и Япония.

Кои руски фирми ще се насочат към Япония? Русия изнася единственно суровини. Япония не купува суровините си от Русия. И няма да ги купува, за да не попадне под политическа зависимост от Русия. Китай изсече Байкалския край и изнесе дървесината в Китай. Справка Google maps със снимки през последните 10 г. Там в момента не е Тайга а степ. "Сила Сшбири" няма газ в Централен Сибир. А струва на руските данъкоплатци $ 10 млд. Китай е взел мизерните 800000 куб.м. газ и няма нужда поради пандемия. Единственият "износител", е металургичния завод на Комсомолск на Амур(до Хабаровск), собственост на Давид Ротенберг. Събира металните отпадъци от Сибир, топи ги на слитъци и ги изнася за Китай. В завода една тръба не е отлята, един лист не е изтеглен ....за руския пазар. Русия вкарва китайски метални изделия.

До мимето: Ще се насочат към Япония и Китай и ще "хвръкнат" Курилите и Владивосток.

Разните европейски съдлета все повече отиват към ситуацията, когато Русия, а след това и Китай, ще престанат да признават компетентността им, такак като направиха това САЩ - това е въпрос на договор, който може да бъде развален по всяко време. Важното е в кого се намират ресурсите - а кой да ги харчи все ще се намери ! То за тези ресурси им е зора на ингилизи, авропейци, акшеназита и т.н.

Разните европейски съдлета все повече отиват към ситуацията, когато Русия, а след това и Китай, ще престанат да признават компетентността им, такак като направиха това САЩ - това е въпрос на договор, който може да бъде развален по всяко време. Важното е в кого се намират ресурсите - а кой да ги харчи все ще се намери ! То за тези ресурси им е зора на ингилизи, авропейци, акшеназита и т.н.

ма нали санкциите им се отразяват благотворно бе?! що се жалват ватниците?

Има печатна грешка или такава в превода: "обединението на Крим" да се чете "анексирането на Крим". Тия грешки често се случват у нас: Примерно за СА през1944-45 употребяват Освободител вместо Окупатор. Докога бе!

айде обратно в кочинката да блееш и остави хората, които знаят историята да пишат

БРАВО!!

Запада тотално отсвири орките на ботоксовия АмГъл от кремль! ТОВА Е!

Русия е втория най-голям доставчик след Канада на петролни продукти (суров нефт Urals, мазут и машинни масла...в САЩ! Докато бюрократичните тулупи в ЕС тъкмят санкции, ония си гледат интереса.

Това е все едно да заведеш дело срещу гей пропагандата, а в съдебното жури да има само швестери, лесбийки и трансове :)

Европейският съд отхвърли жалбата на Роснефт срещу санкциите на ЕС - каква изненада !!! Остана ЕС сам да се осъди !!!

Шило

Мдааа, а времето показа, че тези дружества продължават да работят и да печелят. Толкова за ефекта от "санкциите"

че ко продължават да се жалват тука и там през 5 дена?

А що хленчат и бършат сополи пред Европейския Съд? Естествено е, че ще имат печалба. Продават суровини не само в Европа и САЩ, а и в Китай, Турция, други азиатски страни и т.н. Но, ако не си разбрал, санкции бяха повече в посока продажба на технологии от западни фирми на руски, май мужиците там доста са го закъсали и хленчат: явен признак, че санкциите работят и трябва да останат докато Мужикистан не се вразуми.

така са го закъсали че за първи път увеличиха тройно продажбите на софтуур на световнните пазари.Данего говори за пазарните дялове които превзеха след т.н.сакнции *-пазарите а хранителни и аграрни продукти,месо , и т. н. -2 пъти по голяма печлаб от колкото е печалбата от износа на оръжия.Първо се осведоми от американската аг.Булбъбрг -там ги пише тия неща ,а после вицовете.

тройно... от 0.0001% на 0.0003%