Коментари - Европейската сметна палата проверява ЕК за отпуснатите средства на България | Бизнес.dir.bg
назад

Европейската сметна палата проверява ЕК за отпуснатите средства на България

При установяване на сериозни нарушения на върховенството на закона правилата предвиждат достъпът на държавите до финансиране от ЕС да бъде спрян, намален или ограничен

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Европейската сметна палата проверява ЕК за отпуснатите средства на България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... проверете къде ви потънаха заемите за Украйна. Голям майтап ще е!

Само гледайте сега ЕС като спре европарите заради злоупотребите, които ОЛАФ почна да установява че са правени последните 12 години, Боко Тиквата как внезапно ще изгуби интерес да е премиер и да печели избори.

Моля се да проверят за наличие на злоупотреби (скрити мангизи) на едно тъмно и тайно място намиращо се в Кокорчо.... Чува се, че благодарение на дългогодишни тренировки е успял да организира вместимост в долната част на гръбначния си стълб от 250000 евро в банкноти от по 500 (и не му личи, че са в него). Ходи изправен, не е приклекнал, усмихва се загадъчно, верно, погледа му е изцъклен, ама това е от напрежение да не пръдне - че ще се получи мноооого скъп конфетен залп.

Бабиш в Чехия прибра милиони, комисията що не спря средствата на Чехия, а сега дори е и кандидат за президент. Май се действа избирателно.

кога ще провери урсулка за окрадените млрд за ваксините?

дрОгаре, отново се правите че не разбирате какво ви казват ония, дето дават паричките, които вие харчите! налага се да го преведа на език достъпен за вас, дрОгаре! та, за почти две години ес каза почти пет пъти, че в България пари няма да налива, докато един фатмак с помощта на няколко русолюбски партийки ги харчи за да се задържи на власт! казаха го хората по пет различни начини! е сега го казват директно, дано се сетите! а аз ще го напиша още по простичко като за фатмаци пари няма да видите, докато фатмака се прави на путин!

"Проверката ще обхване разходите по политиката на сближаване и финансирането за възстановяване на икономиката от пандемията." НЯМАМ думи! ЕК ОТРЯЗА България с НАД 1 МЛРД. лв., защото България се ВЪЗСТАНОВЯВАЛА НЕОЧАКВАНО ДОБРЕ и ЕК ДАРИ Германия, защото СЕ РАЗВИВАЛА НЕОЧАКВАНО ЗЛЕ: "ЕК сви парите за България до 5,69 млрд. евро, вместо заложените първоначално 6,27 млрд. евро за България по Плана за възстановяване и развитие. Самото решение е взето при последната Актуализация на максималната финансова помощ от 30 юни 2022 г. Там става ясно, че европейските средства, отпуснати за страната ни, са с 578 млн. евро по-малко - над 1 млрд. лв."

"ОРЯЗВАНЕ на парите по Плана има не само за България - такова има при голяма част от останалите стани членки. Най-сериозно е намалението при Белгия, Франция и Унгария, които са успели да се възстановят значително по-добре и сами. От друга страна - ЗНАЧИТЕЛНО СА УВЕЛИЧЕНИ безвъзмездните средства за Чехия, Германия, Испания, Италия, Австрия и Португалия, където икономиката е била ударена по-тежко и съответно има нужда от повече безвъзмездни средства за възстановяването ѝ." БЕДНА България НОСИ БОГАТА Германия... КОНВЕРГЕНЦИЯ по ЕВРОПЕЙСКИ...

А на Украина ще прави ли проверка, защото там всяка седмица по полоеин милиард , милиард евро дават. Там няма ли да проверят къде се изразходват парите.?

Заглавието е за наркомани... Разбирам правилно че са ни дали те пари за кражба ама нас че чукат с "чука" срещу наковалнята - DP?

че не за 12 години а само за 2. През тях някой друг май управляваше. Един ухилен маймуняк дето щом си отвори устата и изрича лъжа. Него ще проверяват.

За зеления дават ли, дават, пък за България - проверяват, евентуално за да могат да ги спрат и пак да дадат за украйна. Тъпня по европейскии. Двойни стандарти и отврат.

За плана възстановяване дават на Бг-7мрд евро, на Гърция 60мрд евро.

В Булгаристан съдебната система е държава в държавата ,бедните ги вкарват в затвора ,а който има пари и връзки и си плаща може да краде ,да убива и е над закона...... тия шушумиги от ЕС да не ми се правят на дръж ми шапката, всичките са в кюпа ,яко корумпирани ,само разнасят ефтина демагогия !!!

Ха,ха, всичко отдавна е разграбено и разпределено по лични сметки в офшорни банки. Схемите за грабеж са ювелирни и недосегаеми. Ще хванат на дедо ми цъфналите налъми. То не се дава и после да се търси къде е отишло. Дадеш ли веднаж, край, връщане назад няма. ЕК са пълни нещастници и одремани боклуци.

Преди кризата, заради гласовете им, позволяваха на Тикви да крадат Еврофондовете 15 години... Ама сега нЕма парЕ и почнаха да гледат откъде изтичат парите... Евромизерници ... 15 години бяха слепи и позволиха на мафията да купи държавата с Евро пари...

зеления клоун.Естествено,ще го отнесем ние,православните,надупени добряци!

Шило

Поводи за грабене на пари.

То и до оня ден Херо Мустафа сипеше хули срещу Гешев, ама сега Гешев ще е на закуска при Байдан, а не тя. Айде сега да видим какво ще изсипят "правилните" медии. И в дир още не смеят да го пуснат.

Няма арестувани??? Как така ??? Мога да крада милиони и за наказание повече не ми давате,че и ме оставяте да си ги харча с кеф?!?

Туя цървули нищо не дават, че щели наглеците и да разследват. Ако си спрем вноската за там сме директно на плюс

Две години и едно евро не е влязло защото Дончев отказа да внесе Плана за развитие и устойчивост .Като лъжеш,поне се обформирай.

Всички пари за България,докато Гешев не внесе в съда делата,които шумно започна-Божков,Цветан Василев,Бобокови,а също Пеевски и Борисов .

беше Ева Браун по катарската афера, иначе тези нищоправци-дебили щяха да проспят поне още 20 години.

Един вид, ще ти отпудна там нещо, но ти колко ще ми шитнеш от него? Леле-е, ама страхотни сме били! Дори и с вишестоящи инстанции се "договаряме"! Върхът на дипломатичността и епистоларната литература! А казвате, че някои породи кученца били крайно лакоми....Не ви е срам така да се отнасяте с животните!