Евгений Иванов, КРИБ: Мерките на кабинета са работещи

Тe ще дадат възможност на реалната икономика да оцелее, казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алчността на някой "Бизнесмени" ще удължи кризата допълнително

Абе то това КРИБ-роднина,милиционер,роднина,милиционер. Ама те ли сега са ни работодатели???Утре да не ни обявят за агенти,доносници и "нещастсни" сътрудници, като са ни работодатели тези хора-пак от тия.

ха..ха Безконтролни лъжи от страна на ГЕРБ, на практика Извънредното положение е държавен харчалък за "герборестията" и близките им фирми, пълно информационно затъмнение за реалната действителност. Само глупаците и наивните могат да вярват, че в настоящия момент това за което се говори е наложително. Лично аз мислех тези, които ръководят българския бизнес за по умни и интелигентни хора, те са абсолютни послушници на Правителството на Борисов. Дано тази криза, която се задава да направи так, че хората да разберат, че най голямото зло за България е управлението на ГЕРБ под тоягата на Борисов.

Бизнеса на дребния под наем работодател на 2 до 10 ч. Няма гръб, той ще фалира и само големите ще оцелеят, говорим отново за големи корпоративни фирми значи капитализма откри плановата икономика, а честито отново сме в комунизма

Преди години като наемен работник в частна фирма, когато се чудехме как да си получаваме заплатата - в долари или в лева по курса за деня, шефът на на фирмата каза - "спокойно дори да се срине държавата имаме заплати за 6 месеца". След това ще видим. Успешният български бизнес зарева още на първата седмица - ликвидираме икономиката ако държавата не ни подкрепи?! Ами господа бизнесмени защо не обявите в какви автомобили се возите и колко струва автомобилния парк на нашенските бизнесмени?