Коментари - Ето как САЩ "затвориха вратите" на по-стара от тях швейцарска банка | Бизнес.dir.bg
назад

Ето как САЩ "затвориха вратите" на по-стара от тях швейцарска банка

На 4 януари 2013 г. частната банка „Вегелин” прекратява дейността си след обвинения от Нюйоркската прокуратура, че е подпомогнала американски граждани в укриването на данъци

Обратно в новината
| Автор: Пламена Вакареева, БТА

Коментари - Ето как САЩ "затвориха вратите" на по-стара от тях швейцарска банка | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя новина 10 години ли я проучвахте?????

Някакъви си въшливи 1 - 2 милиарда :) колко милиарди хвърляте във войни по целия свят, а само в украйна колко са? :))

$1,2 млрд били нищо ...много си ларж бе скъсаняк :)

1,2 милиарда са малко за укрити данъци в България, камо ли за Швейцария и САЩ! Били 100 души, ще рече средно по 12 милиона на човек. В Швейцария 10 милиона имат няколко стотин хиляди души. Извинявам се. Това са дребни игрички в сравнение с мащаба на ОГРОМНАТА корупция, която битува в САЩ, Швейцария, изобщо в ЕС!!! Тук става дума за игри за трилиони. Само войната в Украйна е такава корупционна схема на САЩ, че мащабите са в порядъци от едни 5-10% от доходдите на ЕС! Всичко дова в поток към касичката на САЩ. Така че 1.2 млрд. укрити средства са смехотия. Нмарили една дребна безкомпютърна банка (да, в Швейцария все още има банки само н ахартия), за да се правят на големи праведници. През това време в Швейцария укриват с официално решение на парламента си далавера за 400 милиарда на Кредисуис, като истината щяла да се разкрие след 40 години. Апропо, Кредисуис имаше джендърска политика, като шефът един ден идвал в мъжки дрехи, а следващия в пола с токчета. И не е единствената банка и компания на джендъри, която потрошава нартодни пари, но няма съд, има покриване на разходите. Понеже джендърството трябва да просперира, за да разбива обществата на християнския Запад - пречи на шепата евреи, които държат здраво Федералния резерв и опитват (и за сега успяват) да управялват целия свят чрез него. Както и успяват да разрушат Европа, която иначе се развиваше твърде добре, докато САЩ се сриваха и се сриват от корупция. Да не говорим за престъпността в САЩ, която отдавна надвишава престъпността даже в залюхана Русия!!!! Само убийствата с огнестрелно оръжи са приблизително 800 пъти повече на глава от наслеението на САЩ, отколкото са примерно в Южна Кореа. Внимавайте с представите си, понеже масовата заблуда влияе на цялата политика. Грешни представи пораждат опасни и вредни политики. Като тази на ПП и придатъка им ДБ в България. И като тази на Урсула в ЕС - неофашизъм, та звънка! Обградена с наследници на фашистки функционери от хитлеристка Германия... С тези 1.2 милиарда скрити пари правят парлама. Не че е неправилно да санкционират укривателите на данъци!! Редно е.

Ъъ..войната в Украйна САЩ ли я започнаха, че не стана ясно? Освен ако Путкин е американски агент, или ? А за оръжията в САЩ - убитите на 10 000 човека са по-малко отколкото в Русия. Така че това не е определящо. И да има убийства, от друга страна пък можеш да защитиш имота си, а не трима цигани да влязат и да те пребият през нощта, а ти само да имаш право да ги гледаш и да мигаш, както е тук!

Ми това се нарича рекет по демократичен път. Съд в Вашингтон ,окръг Колумбия нарочва банка,рейтинговите агенции смъкват переспективите от А+ до В - - или С- ,и гледай сеира. Глоби,съд,запори и какво ли още не. Плащаш живееш,не плащаш,умираш. Това си е Суифт системата,тези които я контролират контролират света,което не е нищо ново под слънцето!!!!!

Ние Швейцария на Балканите не станахме ,но Швейцария ще стане България на Западна Европа ,това със сигурност