Коментари - Ето как ЕС може за няколко години да се "разправи" с колите с ДВГ | Бизнес.dir.bg
назад

Ето как ЕС може за няколко години да се "разправи" с колите с ДВГ

Транспортна организация има радикални предложения за намаляване на емисиите от автомобилите с 86% до 2040 г. Една от мерките е да се вдигнат цените на горивата до непосилни за потребителите нива, което ще ги накара да търсят алтернативи

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Ето как ЕС може за няколко години да се "разправи" с колите с ДВГ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а да начупим кофата на геният с идеята дали ще му се понрави? нека да забранят да видят какво следва - време е да им съборим потитическите и бюрократични бастиони и да ги сложим на ешафода един по един

Европейската неправителствена организация да се шиба здраво отзад!!! АМА МНОГО ЯКО!!!! Тия нещастници първо да кажат откъде ще дойдат енергията за толкова скапани електрички както и парите за изграждане на нужната инфраструктура за тях. Също така да кажат защо толкова често електрическите курници се палят от само себе си както и колко добър за природата е добива на литий без който електрички на практика не може да има. Та като отговорят на тия въпроси тогава могат и да започнат да дават акъл на ЕС какво да прави с колите с двг, а дотогава може да го лапат и да се шибат здраво отзад. Зелени педераси нещастни!!!

много интересно обаче как ще компенсират доходите от акциза на горивата и кой ще плати за осигуряване на мощности за зареждане като не говорим за централи и тнт а за далекопроводи кабели ...

толкова приказки и таблички за нещо което няма нужда да ми обясняват-АКО има читав градски и извънградски транспорт,няма да има нужда от коли.Все пак не може човек никак да не пътува.Ами направете градския транспорт суперредовен и достъпен и няма да давам пари за поддръжка на кола.Също и за извън града.А това дето горивото ще е недостъпно скъпо ме разсмя искрено-това какво решава?Транспорт е нужен и не знам кой би твърдял обратното.

НПО стана мръсна дуна! Само като я чуя и се гнуся ужасно!

Камионите , автобусите, тировете ,корабите , самолетите и те ли на ток . Един тир ако трябва да измине 2500 км. колко пъти ще трябва да зарежда ... и кога ще пристигне . Ще ни трябват поне 4 блока в АЕЦ Козлодуй за да има ток за всички

Всичко ще се промени на следващите европейски избори ! Зелените може да нямат представители даже !

Тия тотално са изтрещели! Когато и да увиснат по стълбовете-все ще е късно....

С такива пътни карти ЕС със сигурност ще се разпадне. За всички става ясно, че ЕС сляпо поддържа всички античовешки инициативи на глобалистите- в случая лишаване на хората от свободатат на придвижване. Поради това този съоз е обречен.

Целта на всичко това е постепенно да ни отнемат едно по едно правата и да ни вкарат в 15 минутните градове. Защо само тъпаците в Европа са толкова ангажирани със Зелената сделка след като най-големите замърсители продължават да създават смрад постоянно и да тровят планетата. Нима Китай, Индия и САЩ са се юрнали да спазват зелените глупости? Нали живеем на една и съща планета? Ако ние спазваме всичко, а останалите не какъв е смисъла?

Оу, йееее. Дурналист транслатор! Къде го изкопахте този заедно с изкопаемата му кола? "преобразуването на изкопаем автомобил в електрически автомобил"

Ами тя вече се разправя в Испания таксита, полицейски коли, автобуси градски траспорт вече 94% е изцяло хибридни или електрически!!!! В понеделник даваха по новините, в Аликанте се премахват хибридните автобуси с изцяло електрически и тн и тн.. Но от друга страна всичко тук винаги е ново и свръх модерно и знаеш за какво плащаш данъци!! А вие в другия край на Континента?

въпрос е за колко време двг ще се разправи с ес.

И как го сметнахте това, госпожо? Перки+зареждане през нощта когато така или иначе има по-ниска консумация и ще се окаже, че не трябва особено много. А помните ли 'га ревАхте, че петролните фирми задушават развитието на електрическите коли? ХМ?

Всички тези алабализми на изтрещелите бюрократи в ЕС са единствено за да ограничават хората...А тъпотията с тази "зелена"шитня е като да разрешиш да се пикае в единя ъгъл на басеина....

Аман от розови понита, тури си ел перка на гъзо и я зареждай с пръдни

Предложение - да се закрие икономиката на ЕС. Емисиите ще намалеят с 99,99%

Добре де, кой дава право на това НПО да определя какво ще се случва в живота на 500 милиона човека!? (Това е броя на хората в ЕС. ) Значи ще направят криви всички, ще се гърчим всичко и за какво? Каква е целта, която мислят, че ще постигнат? Ще намалят отделяния въглерод от хората, като въглеродния двуокис в атмосферата е 0,035%. Предполага се, че от тези незначителни 0,035%, само 3-5% се произвеждат от хората. Та струва ли си целия този гърч на толкова много хора за толкова нищожна промяна спрямо цялото количество СО2!? И защо някакво НПО ще ми/ни причинява това!?

Тя се е запътила натам с големи и бързи крачки. Още десетина години и ще ни задмине Африка. Ама там си нямат Зелена сделка и европедерасти така де зелени либерали.

Панелистанци тази статия не виза сяга карайте се 25-годишните трошки на по 500 000 км возете се на старите счупени автобуси и въобще не коментирайте

А в Америка и Азия ще спрат ли ДВГ или ще си карат, а ние ще им дишаме въздуха като се завъртят ветровете? Защото това е едно насаждане на мнение и демократична преса над хората. Имам впечатления от Норвегия/живея тук/ Преди години им говориха-купувайте дизели с ДПФ. Много са екологични, повече от бензина. Накупиха си дизели. Години по-късно - купувайте хибридни коли - дизелите не са екологични. Накупиха хибриди. От няколко години - купувайте електрички, другите вече не струват. Купуват като луди. Тук без това са луди по климатичните промени и само за това дрънкат. Вече имат около милион електрички. Много помагали на околната среда. Но почти всяко семейство пази един бензин или дизел в гаража. Да, мрежата за зареждане е изградена и на места има повече зарядни станции отколкото бензиноколонки, но това е положението. Скоро спират и продажбата на коли с ДВГ. Иначе откакто се грижим за природата и разбира се за подкрепата на Украйна, цените станаха двойни и тройни в магазините а девалвацията на норвежката крона е направо умопомрачаваща. Та така ....

Никой не те спира да ходиш пеш?

Тия не знам как го мислят , но не си ли взеха поука от протестите на фермерите ? Бива ли да са толкова прости тия зелени , мелени , евроатлантици и всичката им прогнила сган ?

Докато НПО шибаняците не започнат да висят по дърветата или не ги намират с колумбийски вратовръзки под пейките в парковете няма да се спре със рестрикциите. Зелената измама е ефективен способ да бъде унищожена европейската икономика и да станем тотално зависими от други страни - САЩ, Китай, Великобритания и вноса от тях.

а на теб кой ти дава право да ме тровиш с пушерка от дъртото ти бмв?

Ами като станат още 20% от колите електрически, ще ви питам нощно време когато напрежението от 220 падне на 140 волта какво ще правите.

Безмозъчно добиче , ти кога ще тръгнеш от Варна за София пеш бе ?

С кеф чакам да дойдат тези времена, когато това безумно каране насам натам за кеф бъде спряно.

От хибридите има смисъл защото при някои варианти се спестява трансмисията и скоростните кутии и в комбинация с малка батерия дето да можеш да минеш до 50 километра само на ток е добър вариант. Чисто електрическите за момента е безмислица защото ако се мине на такива просто няма от къде да дойде тока. Отделно чисто електрическите харчат много повече енергия защото тежат 1 тон повече заради батерията и тоя един тон е мъртво тегло което трябва да го ускоравяш и после да го спираш, отделно и да го возиш ти трябват гуми с двойна товароносимост за да издържат това тегло.

Може и с балон да пробваш

Ако в момента един ТРИ с двама шофьори може да мине растония Х за К време, то ако е лекетрически, това К време ще се увеличи минимум двойно, ако не и тройно. Доставките ще се забвят, цените ще скочат само заради транспорта. Колко струва инфраструктурата за зареждане няма да конетираме, защото трябват много КИЛОВАТИ наведнъж и за това са нужни големи трафове и дебели кабели, каквито няма дори в градовете в момента.

шъ спрете на Мъск мръсните ракети дето ги изстрелва през месец и гърмят в атмосферата? Една такава пиратка замърсява колкото дестки милиона автомобили с ДВГ .

Като не ти изнася марш на село. Там няма коли и ще дишаш чист въздух. Не може една шепа мизерници да казват на мнозинството как да живее и какво да прави. Същата е работата и с подобни НПО-та и зелени откачалки. Зелените навсякъде имат по 3-4 % подкрепа ама се юрнали да променят света. Кои сте вие да променяте всичко, кой ви дава това право? Като не ви харесва отивате на някой остров насред океана, там си правите държава без ток, без вода, без комуникации, без интернет, без машини и живеете като първобитно племе само с даровете на природата, правите си дрехи от палмови листа и така. Ха на бас, че и една седмица няма да изкарате и ще изперкате. Никой не ви кара да сте част от общество което не ви харесва.

Китай е най-големият производител на електрически автомобили. КИТАЙ СЕ НАМИРА В АЗИЯ.........................

Абе чистач на кенеф са твоите родители в България за жълти брато Това е изтъркано погледни къде живееш комплексиран орк ти живееш в гето Аз съм завършил университета в Хайделберг А ти ти с какво ще се похвалиш орк циганин в циганската държава

Още по-интересното са ремонтите, защото са бъкани с всякаква електроника и няма кой да я ремонтира. За това сменят цели компоненти, което е брутално скъпо!

АМи недей да караш безумно насам натам! Това, че ти го правиш, не значи че всички останали карат безумно насам натам като теб.

ЕК да оправи с протестите в железниците и авиолиниите, чак после да мисли как да спре всички автомобили с ДВГ.

Мда,в Китай са най-големите гробища за електрически астомобили. Хиляди бройки, стоят по паркинги непродадени или купени, но съвръшено непотребни, защото са непригодни за работата, за която са купени!

Скоро качвал ли си се на влак ? А ако имам 2 домашни любимеца (имам 2 кучета едното 30кила другото 10кила)? А ако искам да стигна до с.Лещен, с кой влак да пътувам ? Издиша ти опорката !

И Китай предимно ги изнася!

Което доказва че едно дърво колкото повече го образоваш толкова по-голямо дърво става..........

И като си завъшил университеа някуде си, нещо по-така ли си станал?!? Смешно е. Ако знаеш колко такива съм видял. Всички надути като пуяци. Решили, че като живеят на фичка си лелина и са нещо по-специално.

Аборигени че хората на запад мога да си купуват коли водят се в хубав транспорт А вие като се качите сутринта в трамвая и в скапания автобус и гледате отчаяни физиономии Роби работещи за мизерни пари Всички сте отвратителни Злобни комплексирани панелски орки

Е така става когато хората искат да живеят в демокрация НО НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ! В БГ си има ББ, по европа си имат зелени, либерале и всякакви подоби. И резултата е налице.

Ако ще и Сорбоната да си завършил от самолет си личи, че си тъп комплексар. Даже не можеш да пишеш на родния си език ама си тръгнал да се правиш на голямата работа. Може наистина да живееш в Хайделберг ама под някой мост и да просиш пред Алди. Я кажи на коя улица се намира университета и как се казва? Гаранция си нямаш на идея. Отделно от това по това време заетите хора в Германия дето са завършили университета в хайделберг не висят в коментарите на Дир.бг да серат. Гледам и че нещо май много се засегна за чистенето на кенефи, а кой е комплексиран орк, панелистанец и тн, не знам ама ако искаш може лятото да дойдеш на вилата на Халкидики да ти покаже един панелистанец и орк какво си е купил с печалбата от бизнеса в тая толкова лоша и западнала страна България. Прати много поздрави на съседа си по кашон под моста Ахмед и му кажи да слага гума като те реска нощем, че да не ти лепне нещо. Айде, че отивам в НАП да се занимавам с рекета на данъчните и нямам време да си пиша глупости с маргинализирани нихилисти.

А арестуват Гретито Тунберг ;-)

Те па тия, които гласуват, голяма работа са свършили - избират Пинокио, а получават Пеевски, избират Тиквата, а получават Кокорчо, избират изрожденци, а получават г. дружинка...

като няма хляб яжте пасти