ЕС търси нови начини за санкциониране на технологичните гиганти

Комисията се очаква да предложи нови правила, наречени Закон за дигиталните услуги, до края на годината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко до сега, което европейските дебили решават за ИТ индустрията е диктувано от Америка и е в тотална пречка на европейските фирми, както и пълен толеранс за Американски фирми. А ние пък в България сме тотално сбъркани. Не можем да работим с никаква фирма за разплащане освен Ипей и Борика, дори на банките не им разрешават.... за каква независимост говорим и свобода на капитали и стоки, всичко е една голяма заблуда.....

Дефакто, ЕС търси начини да открадне отнякъде ...

Европейците да си запрятат ръкавите и да работят ,да си създадат собственни гиганти.Със санкциониране работа не става.Ще изкандъчат някакви пари,ще ги изядат и после пак ще баучат гладни.

" ...поведението на компаниите в сфери като ... скорост, с която свалят незаконно съдържание..." - това в превод от политкоректен език, значи дали и доколко бързо цензурират мнения и съдържане което не е одобрено от партията (без значение коя). Не че повечето хора не се досещат какво става.

Когато от дадена администрация (случвало ми се е), да искат дадена информация САМО на Excel? И то вкаран в техен файл с 1-2 защити на файла? И не можеш да подадеш по никакъв начин тази ЗАДЪЛЖИТЕЛНА информация? А екселчето е на М$ както всички знаят. А искат нещо написано на продукт от М$, защото М$ дарява (подкупва) в образованието.И така, който завърши, знае само това. И изискванията за административната аристопкрация /опс. администрация/ е знаене на Word, Excel, Power point и т.н. Офис пакета... Те такива ще ги глобяват ли от ЕСССР? И ако ги глобят, кой ще плати глобата?

Полека, полека......вече има достатъчно алтернативи на Excel.......

Альо майорчето къде се скри се киртак нещастен. Яла да ти тропаме че бери и да ти изясняване що е то пазар и бизне. Тъпа политмаймуна нещастна.