Коментари - ЕС стигна до сделка за ВЕИ към 2030 г., като вдигна целта от 32% на 42,5% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами.......честито на калинките. Явно китайците са го знаели това. Плановете им са до 28 година да въведат в експлоатация още 8 ГВ ТЕЦ-ове за да имат електроенергия за направата на солари и перки за отговорот на повишеното търсене от страна на ЕС. Как е?

_stankow

Никому неизвестни хора (някой ако знае, да каже кои са) се събират и решават нещо си. А ние трябва да изпълняваме. Ами че това не е "сделка", това си е по-страшно от тоталитаризъм !

Зелените много почервеняха нещо. Дали не е от Ковида?

"Произвеждат" не повече от 95% от енергията вложена в създаването им през целия си живот. Когато е атомна е ок. Само че болшинството е въглищна. Да правиш слънчеви централи при положение че можеш директно да направиш атомни е престъпление към природата и бъдещите поколения. Ако някой ви каже че се прави за пари, не му вярвайте, точно за пари е всичко.

Da be - ama to ot gaza se okaza Che se pravi naprimer torove I drugi selskostopanski udobrenija a ot nefta samo malka chats e gorivo ostanalite nefotoproducti se ispolzvat za vsichko ot drehi do lekarstva I preservativi ta dori aselinche za duparite v bruksel Shte duhat vijatara tija v bruksel maij - lol

Сделките на ЕК са като на нашата иноваторка там..онази герберска калинка без акъл и образование.

Успех, тъпанари. Колите след 35та, енергетиката след 30та, бещо друго за унищожение?

Тъпанарино, точно за да не бъде унищожена Земята се взимат тези мерки. Колите ще продължат да са си коли, но електрически и енергията ще идва в голяма степен от възобновяеми източници.

Кажи го на Китай, Индия, Бразилия и т.н, те са на същата планета, ако не си забелязал.

като Калифорния,Тексас или Германия???Едните нямат ток лятото,другите зимата,а третите от 20 години наливат милиарди и зимата купуват ток от Франция,защото си затвориха централите....Ти изобщо имаш ли 15 години???

Как ще унищожиш Земята, умнокрасавец?!? Това е все едно нокътя ми да ме унщижи. Не ставайте смешни. Имайте малко осъзнаване. Ние СМЕ част от природата. Всяко нещо, повтарям, ВСЯКО нещо, което правим е природосъобразно. Ние НЕ СМЕ извън прородата. Не сме някакви извисени същества, които са призвани да спасяват. Спасяваме само себе си, уж. В случая борбата с въглеродния диоксид е най-смешното нещо, което съм чувал скоро. Целата климатична истерия е с цел да бъдат откраднати едни пари и бъдещата енергетика да премине в ръцете на определени хора. АКо искаха да спяват Земята, трябваше да залесяват, а не да секат държавета, за да направят велоалеи за неосъзнатите индивиди като Вас.

Си бибипай бибипката майчина зелена талибанска, боклук еколог! Зелени терористи тормозят цяла половината свят! Нещастник!