Коментари - ЕС разследва за дъмпинг вноса на китайска ламарина | Бизнес.dir.bg
назад

ЕС разследва за дъмпинг вноса на китайска ламарина

"Юрофер" смята, че проверката е важна стъпка за гарантиране на честна търговия

Обратно в новината

Коментари - ЕС разследва за дъмпинг вноса на китайска ламарина | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички знаят, че повечето от китайските стоки са на дъмпингови цени, продават под себестойността със любезното съдействие на китайската ком. партия. За "специалистите' по-долу да обясня целта - не е на хората да им е евтино, а да фалират всички некитайски производители. Тогава в състояние на монопол цените на "евтините" стоки могат да станат и петорни, защото няма да има конкуренция. Тоест всички ще сме зависими от прищевките на китайската ком. партия. Сега светва ли ви лампичката?

ти си не само ядосан, ами и тъп.

Китайците с евтините руски ресурси произвеждат продукция на ниска цена, конкуренция, на която ЕС и САЩ не могат да издържат. САЩ вече въведоха 100 процента мито на китайските коли, очакваме и ЕС да се включат, ама иначе всичко е честна конкуренция и търговия :)

"Свободният пазар" е свободен, само когато европейците и американците продават, иначе всички други я с държавни субсидии, я с дъмпинг, я монопол .... Хаха, не бойте се, Китай не е Булгаристан, ще има ответни разследвания .... а причини, бол.

После китайците са ви виновни.. че сте глупаци.

движението на цените на продукта за посочения период,дали причината няма да стане ясна веднага?Или не е политкоректно?;)