ЕС подложен на натиск да забрани влизането на руски туристи в Европа

Естония, Латвия, Литва, Полша, Финландия призоваха за единно ограничение в Общността, защото виза издадена от една страна от ЕС, не може да не бъда призната от останалите страни членки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На руснаците не им остава друго, освен да влязат с танкове в ЕС.

Зеленски записа едно видео и хоп - целия ЕС вече е "подложен на натиск"! Започна да се меси във вътрешната политика на съюза и да му казва какво да прави. Да не би да е станал президент на ЕС? Щом са толкова хахави, че да го слушат, ще си понесат последствията. Интересно ми е какво ще кажат хотелиерите по въпроса.

Финландската забрана върху железопътната връзка с Петербург оцеля точно една седмица... когато тълпите финландски туристи ревнаха че никой няма право да ги ограничава къде ще си пият съботната биричка. Интересното в статията е че Евро министри признават че руснаците все още живеят нормално, а повишените цени в Европа въобще не им пречат когато тръгнат да я обикалят.

Абе тоя клоун , нама ли да се разкара, та да се успокои Европа.

ПП бяха на власт вече щяха да са приели тая идиотщина. Добре,че Слави им би шута в гъза.

О времена, о дебилизъм. Цяла Европа слушка един наркоман, президентче на държава, която дори не е в ес. Той коли и беси, той нарежда, изисква, иска, хленчи, изнудва. Европейските "лидери" нямат свой акъл, а се подвеждат по заповеди на фонсмешка и подобни индивиди, хранещи се от омраза към всичко руско. Ще оставят народите си без газ, на студено, с ограничения, но ще се перчат с евроатлантически блабла. Простотия до шия. И сега ще клекнат, щом оня не иска руснаци в Европа.

И аз не искам да се пускат украинци !

ЕС да престанат с политическите си решения !Както и да престанат да поддържат нацистка Украйна !

Че нали Путин е диктатор, значи той е лош, а останалите руснаци са добри, затова трябва да ги пускаме в ЕС, даже и без визи !! Само Путин няма да пускаме в ЕС !

Това беше преди войната. Щото не беше много евротолерантно да обявяват на глас цял народ за лош (ми насмърдявашв на нацизъм). Но вече картите са свалени и западните политици казват на глас че проблема им е руския народ.

Западни ....политици ,а има ли такива или само американски марионетки!?!

Литва, Латвия и Естония са едни държави, не е истина.

=====абе койчо, абе путлериска гнидо с едноклетъчно мозъче що ти не ЕПМ бе изрод долен, чий го дириш в ЕВРОПЕЙСКА и НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ, марш в смрадливата кочина путлеристан бе вонящ боклук, мамицата ви долна путлериски изроди!

Педалче, защо не направиха референдум да попитам българския народ дали иска да се присъедини към НАТО и ЕС? Дали пък защото нямаше да им харесат резултатите. Те се харесват само на аналноподатливи шибаняци като теб дето духате на боклуците от Козяк за жълти стотинки. Айде у лево и се шибай отзад.

Тръмп каза, че Путин е гений. Значи е така.

За такива случаи българският народ има една много хубава поговорка: "Когато Господ иска да накаже някого , първо му взема акъла"

Питам се от много време насам едно и също нещо - ако "калибрират" Зеленски, дали всичко няма да свърши още същия ден?!? Колкото и да се старае в отредената му роля на патриот и освободител на народа си, колкото и актьорско майсторство да влага, от Космоса си личат въжетата, на които е окачен от кукловодите си. И да - определено дразни с всяка своя проява, седнал на скъпарския си кожен стол. Държи се така, сякаш целия свят му е длъжен.

И кво? Вместо да ходя във Варшава на море, във Варна на лайноморието или да ме обират мангалите в Париж, ще трябва да ходя в Бали, Анталия и Дубай ли? Баси трагедията! Много исках на европейски туризъм за да се къпя по 1 път седмично и да ми изключват тока...

Според мен е грешка да забраняват! Ако искат да направят нещо, да ги накарат да плащат повече за визи и с тези пари да се възтановяват разрушенията в Украйна.

да се свива в своите граници и да не закача туризма на другите, за които е важна част от икономиката. Те като искат, да ги спират. Европа не е Еден, за да има вход като в рая...с разрешение на Свети Петър! Спрете тези простотии! Време е България да заеме позиция по всички въпроси, касаещи нашето здраве, икономика и суверенитет! Що за изцепки и всички МЪЛЧАТ! СРАМ! СРАМ! И ние в Европа! Тази стара курва!!!

Нама по-голям ТОТАЛИТАРИЗЪМ от ДЕМОКРАЦИЯТА ...

За фашистите не питай, те сами се обаждат.

Подкрепям напълно. Туризма разби природата на нашето море. И не забравяйте турстите от Китай!!! Там също не споделят еврогейски ценности.

А дано, ама надали. Това не само че ще върне много руснаци в Русия, но и ще сплоти руското общество така както и Путин не е сънувал!

А може ли Литва, Латвия, Естония, Полша и Финландия да си ЕПМ, а? Те са северни страни и всички мразят руснаците тоест дори преди войната бройката руски туристи посещаващи тия кенефи е била малка. От друга страна са страни като Хърватия, България, Гърция, Кипър, Италия, които са традиционни туристически дестинация и заедно с Турция и Испания се посещават от голям брой руски туристи. В тази група може да включим и Франция макар за всяка страна бройката да е различна и накрая какво се оказва - една шепа педали (изключваме Полша, защото са по-голяма страна) искат да саботират основно перо от индустрията на няколко други страни-членки на ЕС като България например? Откъде накъде? И въобще защо ще се забранява издаването на визи на граждани на която и да е страна поради исканията на шепа педераси и един зеленясал наркоман? Не разбраха ли, че каквото и да направят няма да могат да сринат Русия отвътре, а всъщност постигат точно обратния резултат и консолидират руснаците и властта на Путин. В момента в който руснаците прегазят шибаните балтийски селяндури и ги изтрепят ще отворя шампанско. Ебахти малките смешни пуделчета са тия трите републики. Трябва да изразим категорична позиция против подобна глупост. Достатъчно пострадахме като икономика от всичките санкции досега. Стига вече.

Троловете на ДайБъ и Козяк дето цъкат минуси тука също да си ЕПМ!!!

Такава забрана е в директно противоречие на основополагащата харта на ЕС. Ако се приеме ще е поредният пирон в ковчега на разпадащата се организация

на руснаците трябва да им се остави да минават само с танкове, те друг начин не знаят

забраната! Но 1-2 процента трябва да пътуват, за да разказват отново, както преди години, колко хубаво е навън....

Наличието на Интернет, пътуванията не са необходими. А и дори и днес Европа е една мръсна клоака в сравнение с Русия.

Никаква прошка за руснаците ! И на тия със сис собственост но без да са постоянно живеещи трябва собственосста да им се изземе! Това е национална сигурност. Че утре Путин може да реши да освобождава руснаците които имат имоти по черноморието.

Тях ще ги 'освобождава' Ердоган, а не Путин.

За пореден път Европа спуска 'Желязна завеса'. Но този път ефектът ще бъде обратен ...

Ох...моля ви...направете го. Едва ли Кремъл е получавал по голям подарък от това. Те си опитват всячески да задържат ИТ фирми които имаха клиенти извън Русия и печелеха от чужбина но се видяха принудени да се махнат от Русия заради санкциите. Давайте. Путин ще бъде много щастлив че му вършите работата :-)

Малоумници! Начело с тъпите поляци сте следващите!!!

Тези съвсем се побъркаха. От къде на къде ще забраняват на руснаците да пътуват. Това е диктатура и фашизъм. Защо не забранихте на американците да пътуват след всичките им войни??? Смешници!

Политиката на ОМРАЗА на ЕС не води до нищо добро. Нито един нормално мислещ политик не е останал. Доживяхме умопобъркан и щедро заплатен наркоман - комедиант да диктува на държавите какво да правят. Смях!! Дъно!

омразата идва от русия, това е отражение, но все още се дърпат, бизнес и газ трябват, дори с войнстваща империя на злото

Най-истеричните лилипути като Финландия искат да налеят още масло в огъня, но не им стиска да го направят сами, а подканват ЕС да им нареди официално. Как ли не разбират, че с това само ще консолидират руското общество още повече. Ако трябва накрая ще има пълна мобилизация и война на унищожение, но Украйна няма да стане по-голяма от колкото е сега без загубените територии.