Коментари - ЕС одобри мащабна реформа на пазара на въглеродни емисии, България гласува с "въздържал се" | Бизнес.dir.bg

Коментари - ЕС одобри мащабна реформа на пазара на въглеродни емисии, България гласува с "въздържал се" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредна победа на еко-талибаните и стъпка към разцепване на съюза. Днес можете да се радвате зелени глупаци, но скоро ще ревете...

А дано.

Скоро и ермерите, и фермите с животни ще почнат да копуват квоти, то затова Лидл и Кауфланд обявиха и направиха , че ще продават все по-малко месо...

Лидл и Кауфланд трябва да се изгонят и забраняват със закон. Както и Дойче веле.

Нашите краварски гювендии естествено, че ще се спотаят, като бит педрраст.

отваря нови въглищни централи,за да компенсира недостига на СО2 във въздуха;)

плазмодий от България е гласувал "въздържал се"???И не че се заяждам,но все още решенията в ЕС се взимат с пълно мнозинство,а не квалифицирано;)А не вярвам Унгария и Полша сами да си го набият като нас;)

Защитник на интересите на народа ни. За разлика от зелената името, като теб, напълняла форума. Зелен талибан нещастен !!

ЕСовските зелени калинки в безумието си стигнаха твърде далеч и вече нямат и избор. Безбройните перки и соларки имат нужда от субсидии. И понеже перките стават все повече, а нормалното производство на енергия се свива то и данъците трябва да растат. Е, има някаква безумна надежда износителите за ЕС (американци, китайци, турци....) да си свалят цените и да платят данъка фактически те. Всичко това, естествено няма как да свърши добре.

ЕССР - няма производство, няма проблем. Няма и хора, но и в това няма проблем... другаря Сталин, срещу когото плюем всеки ден добре ни е научил.

В следващия сезон на тоя сериал очаквайте да си плащате за бъдещи пърдежи....

Целия прайд се радва неудържимо! Отново ще го лапаме косматия до посиняване! Прекрасни нови цени.....

Гнусни геюве , отвратни са от всякъде !!

добре де, без достъпни цени на стомана, бетон, торове.....как ще стане тази работа? То дори и сегашните цени хич вече не са широко достъпни.

Не,трябва ВЕТО на всички решения на педерастката "общност"

Така се богатее, на гърба на послушните овце. Като си платиш и емисиите изчезват, а парите отиват при тези, които измислиха проблема СО2. Как пък не се намери някой с малко власт да отвори очите на овцете. СО2 в природата е по-малко от 1%. От този % заслугата на хората е 0,04%. Ако има 0% СО2, няма да има никаква растителност, това означава че няма да има и кислород. А вие яжте червеи за да опазите климата от СО2, а климата ще е такъв какъвто кажат тези в чиито ръце е HAARP и няма никакво значение колко пъти и пръднала кравата. Скоро идват дигиталните пари, които ще можеш да ползваш с условия и приключва времето, че с твоите пари можеш да правиш каквото си искаш.

Ще купуваме нещо,който никой не притежава..еба ти шибаните измамници...и кой ги прибира тия пари ,за кокво се използват..луд свят управляван от шепа алчни безродници.

Както и Костадин Костадинов предсказа, този ЕС и НАТО ще ни унищожата и малкото останала българска промишленост, икономика и финансова система. Време е да действаме радикално, да се напусне НАТО и ЕС. Сами даа решим как и с какво ще произвеждат наште комбинати, фабрики и заводи. Спокойно може да си внасяме ваглища, нефт, петрол, газ, руда и дърва от Русия и да построим напално конкорентна на световната сцена фабрики, комбинати и заводи! Гласувай за Възраждане и върни България в историята на света!

Никой няма да ни пусне да излизаме от където и да е било. Това не е някакъв клуб за джентълмени, в който се обменят идеи за това онова. Независимостта си не може да я върнем вече. Ще продължим да изпълняваме чужди закони, а емиграцията ще си върви с пълна сила.

Хоо много бързо ще се случат някои процеси. Никой няма да пита когото и да било, като залетят ракетите и на запад ит украйна. А шоуто май се очертава да е скоро. Ускорява се времето.

"вредните емисии от въглероден диоксид" Направо избиха рибата. Скоро ще има такса и за това, че дишаме, защото при този процес изпускаме в галактиката въглероден диоксид. Въглероденият диоксид НЕ Е замърсяващ газ. Той участва в процесът на фотосинтеза и е полезен за растенията. Набеден е за вреден, уж заради парниковият си ефект, но всъщност най-голям процент пот парниковит ефект се предизивка от водните пари във въздуха. Скоро и тях ли ще борим другарки и другари! Напред към светлото бъдеще! Крайно наложително става да излизаме от този ЕС. Пълне провал на политиката ще доведе до срив в икономиката. Неминуемо е това. С тези идиотщини няма как да се разминем от тоталне колапс. Просто няма как. А да, и чакайте жилищата да поевтинеят. Такси за вноса на стомана, цимент.

Само за 2021 година Топлофикация София е платила над 700 милиона лева за въглеродни емисии. Въпроси: 1. КОЙ получи тези над 700 милиона лева? 2. КАКВО се случва с тези, платени от софиянци, над 700 милиона лева? 3. Каква е ползата за софиянци, платили тези над 700 милиона лева на НЯКОГО? 4. Пред КОГО се отчита този, КОЙТО е получил над 700 милиона лева от софиянци? Сега - екстраполирайте тези мижави 700 милиона до внушителните над два трилиона ЕВРО, платени за една година за емисии, и отново задайте горните въпроси!!!

Защо заблуждават тогава народа, че ще запазят централите

Какви емисии, какви глупости!? Основната идея е да се спре или обложи яко вноса от световните китайци от всички континенти, като се обявят за мръсни... Колкото истанбулската е да не се бият жените, толкова и таз еколотгия е да се намалят въглеродните емисии. Няма лошо- тези дето имат тежка индустрия ще я пазят, но нашата сметка къде е? Какво ние ще спечелим?

Еничарите нямат много възможности. Вината обаче не е тяхна, а на онези дебили които са им дали властта.

Само за въздържал се е стигнала волята на българското мекотело

Кой каза че СО2 е вреден? Що за безумие? Без СО2 ВСИЧКИ измираме! Това го знае всяко дете от 5ти клас. Целта е фалит на предприятия, личното ни ограбване и деиндустриализация! Къде са синдикатите? Това безумие трябва да се спре!

Европата колкото и да се напъва като не се напъват САЩ , Китай, Русия и Индия напъването ще води до мизерия не само в опашкари като България.

ессср-а да изкрета до 2026..

Абае той ще изкрета много повече , но каква полза от кретане.

Всички които имат замърсяващи производства са ДЛЪЖНИ да си КУПУВАТ въглеродни квоти. Веднага възниква въпроса : От КЪДЕ, от КОГО ще ги закупят? В крайна сметка КЪДЕ отиват тези пари и какво се прави с тях. Това са пари които всички ние плащаме.

Парите отиват в усрайна , а вие си плащайте .

А някой да има избор???

Защо ЕС се пъха между шамарите, като страните с най-големи нива на въглеродни емисии, а именно САЩ и Китай не им дреме и си гледат икономиките? ЕС толкова ли са богати?

Очевидно с това поскъпване на основните суровини се цели животът да стане недостъпен. Ще живеем в сламени колиби, няма да ядем, да се топлим, няма да пръцкаме, да не ни накарат и тази емисия да плащаме.

Защо въздържал се, продажници долни!?!?

Много мои хора пишат тук. Браво момчета!

Глупаците продажници от американското посолство сте малко... Но пък сте много нагли!

Големи амбиции имат тия от ес. Скоро ще искат на 100% намаляване на емисии, както е тръгнало. И ще трябва въобще да спрем замърсяващи производства, но ще се окаже, че това ще се отнася до малки или по-бедни държави, а големите все ще намерят вратички и оправдания. И да спрем да пътуваме, само властимащите ще могат да си развяват парцалки със самолети и лимузини.

Хайде след това на хората и животните - разрешително + такса, и ако още дишат - под ножа

"Предвижда се и, за първи път в световната практика, от 2026 г. да бъдат налагани допълнителни такси върху вноса в ЕС на стоки, при чието производство се отделят много вредни емисии от въглероден диоксид. " Демек практически всичко високотехнологично ще поскъпне допълнително. Тези искат да съсипят икономиката на ЕС тотално, няма такива малоумници.

" Е па нема, имали - нема" се пееше ведна песен.

Този евро-дебилски съюз отива бавно и сигурно във фекалната яма. И най-лошото е, че няма измъкване от тази яма. А сме решили а са ни натрошили кратуните с евро-атлантическата бухалка.

"Благодарение на тази система емисиите от вредни газове, които се отделят в атмосферата при тези производства, намаляха с 43 на сто." "43 на сто" от какво? Някой говорил ли е с Китай или Индия?

Демек цените пак тръгват нагоре. Честито.