ЕС обмисля таван на цената на руския петрол или мито над него

Европейските страни продължават да са разделени за това колко агресивно да действат срещу руските енергийни ресурси, които са главен приходоизточник за Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС обмисля... ОК, а Путин к'во прави?!... Седи и им се радва и с нетърпение чака да му кажат какви ще са новите му цени на петрол и газ! Сериозно?!

ЕС мисли само как да вземе пари от народите където нямат .

По-добре спрете да купувате руски петрол!

Друга алтернатива би включвала налагане на мита върху руския петрол, което би принудило Русия да намали цените, за да остане конкурентоспособна, твърдят анализатори. Аз пък бих оставил цените каквито са и тежестта на митата ще се прехвърли върху крайния потребител. Тъкмо това му трябва на европееца, който не може да си върже гащит без петрол и няма откъде да го вземе.

Идиотиииииииииииииии, само с тая статия заковахте цената на горивата на 5 лв./литър.

Ти наистина ли мислиш, че тези, които определят цените, се съобразяват със статиите в Дир.бг? По-скоро статиите излизат няколко дни след като бъдещите цени вече са определени.

Днес Русия обяви че вече е успяла до голяма степен да преориентира износът си към Азиатско Тихоокеанският район. Ама ЕС какво ще прави, и копй ще плаща двой о тройни те цени?

какво толкова, няма да печели Русия, ние ще плащаме високи цени. Гърция вече обяви че има находища с достатъчно газ , за тях и за България.

Олигофрени!

Русия продължава да плаща на нацистка Украйна милиарди за транзит на газ за Европа. Защото братята руфси са точни. Ще сложат таван на е традиционно зитните такси.

Хубаво, ЕС ще спре да купува руски газ и петрол, но при ограниченото предлагане със сигурност ще се намери кой да го купи.

Таван на цента значи? А таван на доставките?

_stankow

Празни приказки в помощ на уязвеното самолюбие на провалилите се брюкселци. В това време сменят еврата в рубли и плащат, плащат. По 300 милиона на ден !

ЕС се управлява от американски марионетки идиоти. Как точно ще кажат на руснаците за колко да си продават петрола? А пък ако има мита, те пак ще влязат в цената и ще ги платим ние като крайни потребители

о да 60 долара за барел руски петрол, а цената на приятелите от САЩ 110 долара! Да ви еба майката на вички ненормални политици, които карате народа да плаща за вашите болни амбиции!

Не ги интересува кой колко плаща, а колко те печелят. Ако ЕС вняся от Русия нищо не печелят.

Ма ние сме си винивни пе ги търпим! Какво чакаме? Да ги изметем!

Аууу, как не се бяхме сетили досега да сложим таван на природният гази да го купуваме много по евтино? А.....секунда, то това май не зависи от нас?

Бензиностанция ... с ракети (ядрени).

_stankow

Десетилетия наред западът обиждаше Русия точно с тази опорка, дето я повтаряте. Че била, видите ли, бензиностанция с ракети. Руснаците - нищо, болно им беше, но си мълчаха и работеха. Западняците лапаха нефт на ниски цени и продължаваха да псуват грозно Русия, за тях това е най-нормално. Колко повече им работиш, толкова по грозно те псуват. Арбайтен унд нихт шпрехен, русише швайне, унтерменшен ! После палачинката се обърна и се оказа, че да, наистина, Русия за запада е бензиностанция. И че наистина е с ракети, и то какви !? И се оказа също, че е не само бензиностанция, ами също и житница, ковачница, топлофикация, енерго и даже маслобойна. И авантата за запада свърши. Най-накрая всеки тарикат си плаща ! В рубли ! :)