ЕС може да наложи санкции на Беларус за транзита на руски газ и износа на калий

Обсъжда се и възможността за интервенция, която да блокира емисията на държавни облигации от Минск

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пробват Батката, дали му е спаднал.

истопията не е прекъсната-наследните на нацистка Германия -днешния ЕС основан от освободени от Нюнбергския процес нацистки престъпници се опитва да повтаря една исъща история.Знем как свършва.Този път всичко ще е на територията и изцяло за сметка на ЕС и остатъците от фалиралия запад.

Ами ... тъп си.

Кофти..са ше спрат бананите от Беларус. Да видим до колко това ще разклати руснаците. Щот за българите банинте бяха главната причина да си продадат гза и държавата!

Свободните медии съобщават, че в компютъра и телефона на Протосевич била цялата евро-агентура по сваляне на режима. А пиленцето чурулика, чурулика... Предава. А защо изтезаваните в мазета та на СБУ в Украйна не издават?

Ебати малоумната журналистика....112 място ли? Защо никой не припомни как Австрия приземи самолета на Боливийския Президент Ево Моралес, за да търси Едуард Сноудън? Къде са санкцийте срещу австрийския диктатор?

Грозната мутра на лукашенко кънти от яки европейски шамари. Следват американските.

Америка вече не раздава шамари а е нахлузила прашките и се шляпат по дупетата с ЕС. ЛГБТ и бляк ляйвс им взе душите.

Че като нищо ще се събудиш някоя сутрин олигавен с негърска сперма по челото Хахахах

Нищо подобно.Чувстват се слаби,объркани,раздирани от вътрешни конфликти и затова се чудят,как да навредят и на другите.Само лаят,защото ги е страх да не преживеят още една Березина.

Къде?? По руските , силози, ли?

Газопровода ДРУЖБА спря да подава газ на 18.05.2020 преди 1 година и десет дена. ГАЗПРОМ не поднови договорите си с Полша.

За диктатора Лукашенко взели да ми ронят сълзи нашите изкукуригали русодебили. За тях няма Ботев и Левски. Има Лукашенко. Мааамицата ви мръсна предателска в гъзъ да шибам аз. Само шпиони, предатели, доносници и лизачи на червени боклуци в нашата държава. Да взема една сопа и да ги метна всичките наред. Здрава червена кратуна няма да оставя.

Пепи, Пепи, джелата на Гешев Петър Ферещанов, който е биел, чупил кости, смазва тестиси, скалпирал живи комунисти е ликвидиран няколко дена след 9.09 с шашка динамит в устата.

Така и не разбрахме за ,,Левски,, ли си или за Лукашенко...? Белор...във футбола ги няма.

Гейове спирам ви газа и за 2 дена сте изгърмели бе прошляци.

Руски калтак

Много измъчена мантра.

Е то първо на бившият соцлагер ще му се разкаже играта защото тази тръба е за насам. Отделно като спрат евтиния калий пак източна Европа ше го отнесе. Начукаха ни го с автомобилия транспорт, сега и в селското стопанство. Освен да им кажем мерси.

Мятайте ги вече тия гадни мурзилки и да се освобождаваме вече от тежкото блядско робство. Ще помгнем и ние. Ще изкъртим всеки един русодебил, дорде се насере. Няма да оставим един предател Родину да мърда. Мамицата им русодебилска...

Без коментар!! ...Алоо, колегите с линейката...

Еврогейският усилено работи да провали срещата БайДън - Путин.

Тъпи и изперкали гейове. Що не си ебете путката майна , ами се дръгнете на Лукашенко на дъртия ?

Тия еврогейски калинки са много весели, мислят си, че са незаобиколим фактор.

Кагебейските хлебарки обаче са незаменими.

Се оплете с арестуването на ЦРУ агента Протасович.Прави признания и Джендъеът Борел ще бъде смачкан от Беларус . Ла Фигаро вчера публикува снимки на Протасович като боец от нацисткият батальон Азов на втората редица под Мариупол ,както и извадки от сайта му а имената на полицаи,семействата им и къде живеят с цел ликвидирането им

Некадърна операция на Цереушниците разгласена с огромно квичене от слугата им ЕС Радев също се размириса Само Меркел предложи разследване

Eто как излишните газопроводи за шантаж на джуджака могат да свършат работа...

Ами ако Протасевич е агент на КГБ-то и сега го изтеглят? Щото е пред разкриване на Запад. И ще почне да пее, пее, пее. Ами ако е предаден от своите, дето му завиждат на сребърниците и той реши да им отмъсти с говорене..

Беларуските кагебейци си заминават

Латвия май бяха! Ревът като обезумели, че Беларус спря да им ползва пристанището! Заради някаква домакиня! Сега , ще стане така!

Забрана на транзита на американски газ към Русия. И блокада на морските курорти! Направо ще ги сринем!

Нещо стана! Увиличен е износът на руски нефт към САЩ, с повече от 5%, заради Венецуела!

Калия е кът заради бума на електромобилите. Основна суровина за батериите. Някой, някъде "зелени програми" брише, че и сделки обещава. Пътят на коприната е с два края И към Пекин вървят полупразни влакове. И е през Беларус. А плача на балтийските републики за руския транзит? В рев, рев по-силен ще стане, като и Беларус отиде с калия в Уст Луга. А за бензина и дизела от Минск към Украйна, ЕС що не си провери?

Беларус изнася поташ - смес от калиеви соли които се ползват предимно като изкуствен тор, малко и в процеса за рециклиране на алуминиеви кутийки. Нищо общо с батерии на автомобили. Там се ползва литий.

Ах тази Европа бе! Все полегнала на някого: Наполеон напада Русия , щото е единствената държава не подкрепила морската блокада. Легнаха , всички без изключение, на художника от Австрия. Сега на САЩ . К@вра

Руски келемета да не се обаждат

Чух че руският износ на калий щял да се увеличи. С равностойността на 2,5 милиарда долара, приблизително... Тъпите западняци не разбраха ли че там са руснаци и от твете страни на границата. Ще си помагатбез да им пука за евро-тъпотии.

Нека първо съсипем беларус Ще дойде ред и на Русия да иде при ссср

Че то СССР, си съществува ! Мухльо! Казва се ОНД! ХИ ХИ ХИ ХИ!

Не правиш изключение, малко кикотещо се педи Хахаха

Кефя се на простите неграмотници! Хи хи хи хи!

Ама измъкни презерватива от задника Загрозява ти визията :)

Те по времето на СИВ така си помогнаха, че се оказахме всички милионери за една нощ...

Този ЕС е една маша или подлога на САЩ, създаден от самите САЩ за по-лесен контрол. Защо не реагираха така бурно когато САЩ принудиха самолет да кацне в Австрия мислейки че Сноудън е на борда, а? Идентичен случай. Затова този съюз няма да издържи дълго.

Беларус ще псовиса много преди ЕС и САЩ . Русия - също! Айде не плачи на чужди гробища

Шамарът по мутрите на Русия и Беларус отеква като гръмотевица. Жалките държави на организираната претъпност нямат изход, освен обичайното путиново празно дуене и празно самохвалство!

ЕС пречи за развитието на търговията и независимия бизнес

Каза кой.. Някой си специалист или местния зевзек шпионин на квартала в микрорайона

Определено нещо не е наред в главите и на Борел и на останалата "Весела дружинка" наречена Еврокомисия. Въпросният транзитиран газ през Беларус се гори в ЕВРОПА. Явно търсят начин да НЕ си напълнят хранилищата.

Скоро беларус ще е ЕС и НАТО. До 5 години ще се поздравяваме с европейците от Беларус.

След като комисарите взимат процент от заеми дадени на държавите членки

Егати санкциите, ЕС ми паднаха в очите

На теб никога не са ти били високо! Руски келемета

А пък Беларус съвместно с Русия може отново да освободи Европа, но този път цялата.

Това ще е края на тази странна и престъпна държава!

Schilo

Не е "за", а е "от". Само дотук става ясно, колко си наясно.

Как го заби , малоумника!

Ако ЕС съсипе Беларус, ще трябва да се кикотиш с член в задника на магистралата. Престъпните пари от Русия ще секнат. Не се ли притесняваш?

Че колкото и усърден продажник да си, паричките свършват? Какъвто си интелигентен, ще трябва да се цаниш за учител по български в горно уйно :)

Господинчо, ще ти изгори шпионската задница. Рускету псевдошпиони сте толколкова миризливи...

Тия пък с техните санкции вече станаха за смях и на ГАРГИТЕ ! То и за Северен поток имаше санкции ... И к'во ? А за Крим пък изобщо няма да издребняваме ...

И кво, псовиса

Дрън-дрън та пляс. Като си пееш Пенке ле,кой ли те слуша. Борел. ...

не могат да се справят с руския мечок ще се опитат да си го изкарат на белоруския )

Не публикуваха писмата от Швейцария за заложена бомба в самолета изпратени до Атина,Вилнюс и Рим Не публикуваха отказът на Вилнюс да приеме самолета,нито разговорите на летището в Минск от които става ясно че решението за кацане на самолета е взето доброволно от летците. Не публикуваха снимките на Протасович във униформа на фашисткия батальон Азов като боец срещу Донбас. Без разследване обвиняват както за Скрипали, Гебрев и пр. Радев като Баровец също се изложи с евроизказването си.

В 12:33 беларуски диспечер съобщава на пилота за електронно писмо със заплаха за бомба на самолета получено в летището на Минск. Електронното писмо със заплахата пристига на електронната поща на Националното летище Минск в 12:57. Тоест съобщава се на пилота за бомбената заплаха половин час преди получаването и.

Лъжи на платени тролове

Тука се съгласявам с тебе троле.

Писмото във Вилнюс по-чиста случайност се получава с навлизането на самолета в беларуското въздушно пространство. Литовците не отказват достъп, вообще не реагират на писмото. Наложило се е да се праща постфактум,половин час по късно в Минск вече след уведомлението от беларуския диспечер до пилота. Гръцките власти отричат да са получавали подобно писмо. Ако ще пикливия Протасевич да се е снимал и с униформа на Wafen SS, това не е основание да изложиш на риск живота на пасажерите за да задоволиш паталогичната си ненавист.

Пътува в самолета.... Публикуван е разговорът на летците с Вилнюс по минути с Вилнюс и Минск Ирландската компания го публикува вчера . Така Че плямпаш лъжи. Напиши че е имало руски агенти които са казали на Лукашенко за Протасович Той е сниман на втория ред на Азов в Донбас. Изчезвай цензура еднокнижен. Та така Аз,Майоре,Павлв

Никой не знаел? Първо: Разговорите са побликувани (беларуска версия) по часове, минути и скунди. Второ: Имейла е регидтриран в швейцарски сървер по час, минута и секунда. Разликата е половин час в минус. Веднага повярвах че не са знаели кой пътува в самолета. Защо ще си правят целия този труд? Батальонът Азов е част от Украинските въоръжени сили. Сматан е за терористична организация само в Русия и главите на набуханите с тяхна пропаганда.

Schilo

нито калия ще блокират, нито газа.

Ще видим. Много смело се хвърляш на амбразурата да защитаваш господарите си

Schilo

Аз или ти?