ЕС инвестира 3,5 млрд. евро в иновационните технологии

Целта е да се даде тласък на иновациите в блока и да се противопостави на доминацията на САЩ и Китай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си едно инвестиране от ЕС по програми за технологии.... половината пари задължително трябва да ги изхарчиш за техника от американски или китайски фирми. Както впрочем и подпомагане и субсидии за земеделие и животновъдство, ако купиш американски трактор си с предимство.... Кретени...

Неудачника точно така мисли, все нещо не му е наред, предприемача би мислил как въпреки всичката бмащина, конкуренция и корупция да бъде одобрен.

Въпросът е, колко ще прибере Мария Габриел и преразпредели на правилните хора? ;)

Китай бил втори иновационен център в света, наравно със САЩ? Каква е тази комунистическа пропаганда - Китай са копирачи, там хората ядат корени и трева. И защо нищо не пише за най-големия иновационен център на света - България? А сега малко по-сериозно. Статуквото в България има дълбок опит с усвояването на всякакви чужди средства, но най-вече на такива от ЕС. Статувкото с удоволствие ще продължи тази дългогодишна практика на фиктивни къщи за гости, най-скъпите и некачествени пътни отсечки, апартаментгейт-и, КТБ схеми, избори с един кандидат, милиарди за ненужни военни самолети и т.н. И всичко това, докато България е на първо място по смъртност в света!

Парите са за наши хора. Не си правете илюзии, че някой плаща на създателите на истинските иновации.

Да ама хайде нека тия пари да се ползват наистина за иновации а не за хонорари на администрацията около тая дейност. В ЕС огромният финансов поток отива за хора които само се подписват или говорят по телевизията очевидни истини.

много вожд малко индианец :)

Докато се дават по 140 милиона за нещо което струва 40 000 :) Тая нема да стане

ЕС вкарва 3.5 милиарда в търговската Война със САЩ ! ЕС си създава Собствена армия . На чия страна са ГЕРБ в тази война?