ЕС гледа към природните богатства и на Централна Азия

Богатият на въглеводороди регион е важен партньор на ЕС, който се стреми да намали зависимостта си от Москва, каза в Астана председателят Шарл Мишел след среща с президента Касъм-Жомарт Токаев

Обратно в новината

Коментари - ЕС гледа към природните богатства и на Централна Азия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В началото на годината буря повреди морския терминал в Новоросийск през който Казахстан изнася своя нефт към Европа... и ремонта на повредета се затегна защото се оказа че този терминал попада под европейските санкции срещу Русия. Та вместо да омайва казахите с приказки Мишел да беше им отнесъл дерогация за терминала.

Защо трябва да тормозим цяла Европа и да се конфронтираме с Русия.Русия е богата на суровини и голям пазар.Войната в Украйна е по вина на НАТО.Ако не дразним руснаците може да живеем много добре с тях.

Тоя се е срещал само с Борат... Ама е по-смешен и от него...

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.

Ептем окъсиха Брюкселските зелки. . Как точно че ги телепортира тези богатства ЕС? На север и запад е Русия, на юг Иран на Изток Китай

Гледа и жално се облизва.

Казахстан - Уран ,Френски централи нещо :)

Европа си остана с разбиранията и нивото от 20 век, а сега в 21 се е запътила към затворена и изолирана от света система чисто икономически и търговски.Факт.

Европейците и американците само се чудят от кого и какво да откраднат...

По-скоро мечтаят. Много добре осъзнават кой ще ги удари през протегнатите треперещи старчески ръце.

е склад на откраднатото от целия свят

Понеже американските началници на европейските политици така им нареждат!

За целта първо трябва да попита за разрешение американските си шефове!

че сегашният президент на Казахстан е все още такъв благодарение на руснаците,които за два дена прекратиха "цветната революция" и го върнаха на власт;)За сметка на шефовете на бай Мишел:)))Познайте от 3 пъти към кого ще е лоялен казахстанският президент;)