ЕС гледа към природните богатства и на Централна Азия

Богатият на въглеводороди регион е важен партньор на ЕС, който се стреми да намали зависимостта си от Москва, каза в Астана председателят Шарл Мишел след среща с президента Касъм-Жомарт Токаев

Обратно в новината

Коментари - ЕС гледа към природните богатства и на Централна Азия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че сегашният президент на Казахстан е все още такъв благодарение на руснаците,които за два дена прекратиха "цветната революция" и го върнаха на власт;)За сметка на шефовете на бай Мишел:)))Познайте от 3 пъти към кого ще е лоялен казахстанският президент;)

е склад на откраднатото от целия свят

По-скоро мечтаят. Много добре осъзнават кой ще ги удари през протегнатите треперещи старчески ръце.

Европейците и американците само се чудят от кого и какво да откраднат...

Европа си остана с разбиранията и нивото от 20 век, а сега в 21 се е запътила към затворена и изолирана от света система чисто икономически и търговски.Факт.

Казахстан - Уран ,Френски централи нещо :)

Гледа и жално се облизва.

Ептем окъсиха Брюкселските зелки. . Как точно че ги телепортира тези богатства ЕС? На север и запад е Русия, на юг Иран на Изток Китай

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.

Тоя се е срещал само с Борат... Ама е по-смешен и от него...

Защо трябва да тормозим цяла Европа и да се конфронтираме с Русия.Русия е богата на суровини и голям пазар.Войната в Украйна е по вина на НАТО.Ако не дразним руснаците може да живеем много добре с тях.

Понеже американските началници на европейските политици така им нареждат!

В началото на годината буря повреди морския терминал в Новоросийск през който Казахстан изнася своя нефт към Европа... и ремонта на повредета се затегна защото се оказа че този терминал попада под европейските санкции срещу Русия. Та вместо да омайва казахите с приказки Мишел да беше им отнесъл дерогация за терминала.

За целта първо трябва да попита за разрешение американските си шефове!