Ердоган: Турция работи бързо за пускането в експлоатация на газовия хъб

През следващите месеци ще пуснем в експлоатация първия блок на АЕЦ "Аккую", заяви президентът на Турция

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Турция работи бързо за пускането в експлоатация на газовия хъб | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В интерес на истината Ердоган води активна външна политика и трупа потенциал относно важната дейност на Турция в международната политика!!!! Той почти успя да изведе страната си като важна сила в региона чрез посредничеството и за уреждане на зърненият баланс. Това НЕ успяха нито от ЕС нито САЩ!!!

Откак сме в прехода та досега вместо на политици попадаме на пудки.

И с кво ще го пълните тов хъб? От дека ще дойде газ за него? Или ще раздавате повечко бобец и ще има събиране?

Защо откъм САЩ ми мирише на бита карта? И защо ми сес трува, че от цялата работа само в ЕС упраляват предатели на интересите на народите си? Ба, ще има скоро меле! И то какво!!! Урсула да си търси пластичен хирург, който да и помогне да се изниже незабелязано я към Южна америка, я другате, че иначе ще и покажат цялата гинекология, ако остане на гюме в Европа.

Масово в коментарите се пише, че ще купуваме руски газ чрез Турция на двойна цена. Точно в момент, в който цената на суровината се срина и купуваме на напълно доспъна и разумна цена, както и в момент, в който се споменават десетки доставчици на газ от всевъзможни места на планетата. Навсякъде се тръби, че сключваме сделки с неруски газ, стараем се да осигурим регионално развитие на сектора за природен газ, поставяме си реалистични цели за формиране и експлоатация на нова газова инфраструктура. Чудно ми е кога ще спре тази параноя по отношение на произхода на природния газ? Произходът не топли домовете ни, а при прозрачни сделки същият този произход не определя цената на синьото гориво.

Не съм ,,русофил,, но руснаците го предложиха първо на България : Южен поток, АЕЦ Белене, Газов хъб, Бургас-Александруполис !!! Нашите продажни политици работят срещу интересите на България !!!

Като чета такива новини ме хваща страшно много яд колко е прост българският народ. Как може да гласувате всеки път за едни и същи изроди???? Прост народ, прости политици, България просто една помия……

Дупедавци (за Слаба) България и Постояненни Предатели са още по-зле и от маркучо държача.

На кой се клани Ердуган, ще продава руски газ и ток от руски реактори на Европа, а на нас ушите ще ни плющят и ще купуваме. Това е реалността НАТО и САЩ ще му се кланят да не вземе да обърне палачинката и да затвори проливите и всички в ЕС ще се прегръщат с него ,че ако пусне мигрантите става лошо. Това е реалността двоен стандарт баце :)

Можем да кажем само браво на Ердо,няма лабово при него,не като нашите управници

На това му викам- Тъп Гейски Съюз! Как може да са толков атъпи в Европа, че да купуват пак руски газ, но с надценка за Турция? Имаха евтина газ без всякакви комисионни и такси, но така е- като нямат топки в Европа каквито са и у нас политиците.... И държавите съсипани, и народите бедни..... А пък китайци, турци ще си благоденстват на гърба на продажна Европа!

Спри не си отивай, Ще ми бъде тъжно.... ..,... Поод мостоветесъмсложил тротиил, ..,..... ....

Руснаците искаха да го дадат на нас, но "елита ни" отказа. Сега в Турция, закопаха ги направо! Нямат диверсифекация като нас.

Вече щяха да работят и АЕЦ Белене, и Южен Поток, и Бургас-Александруполис, ако нямаше едни продажници начело на държавата.

Истамбул ще бъде навреме газофициран. Така че за очакваното катастрофално земетресение ще има осветление...

Мда, свърши евтиният газ за Германия. Да видим как ще се развива със скъпи енергийни ресурси

А с на Боко хъба какво стана? Нали щеше да ни е компенсация за спрения проект Южен поток? Или накрая нито компенсация, нито газ. Ама така е, като народа гласува за васали, които правят от една навремето велика България, просто безгласен слуга...

като ни управляват тикви така стана!

Бе гневниййй?!?

Когато мислиш за държавата си се получават нещата

Мммда това май требаше да сме ния.... Ама предателите ни продадоха че Турция са да смуче...

Този хъб можеше да бъде на наша територия, сега ще ви плащаме газа с хубав келепир за наша сметка.

Енергетиката тука принадлежи изцяло и напълно на Русия. А те сами по себе си са си хъб, други не им трябват, защото до всеки имат директни тръби. Така че тука може да има само тръбопроводи, които принадлежат на Русия. Което е и на практика.

Можем да му благодарим с един салют в продажната плешивата кратуна. Също и на всички свински тикви от потурнашката му партия.