"Ердоган налива масло в огъня, а после се чуди защо Турция гори"

Цените растат, хората обедняват, страната тъне в тежка криза. Най-голямата опасност в момента е тази: сривът на лирата да накара хората да щурмуват банките и масово да започнат да теглят парите си.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който се е заиграл с Русия - това го чака! Венецуела, Сирия, Йемен, ЦАР, ЮАР,сега и Турция. Благодарение на западните технологии икономиката и беше в разцвет, докато не се заигра с Русия, хващайки се на най-стария трик на света: Путин го бил спасил от преврат!!! Да, така е, защото правратът беше подготвен, проведен и осуетен от руснаците! Малко след това беше ликвидиран и човекът, който знаеше прекалено много за това - посланника на Русия в Турция! Нямаше особено големи движения на руската дипломация след убийството, нали? После врътнаха същия номер и на беларуската Батька!

DW нов опус за Турция пуснала. Нали Русия вече се разпадна, сега чакаме Турция... Вижте Германия смешници, че докато плюете по всички наоколо, може да пропуснете пожара у вас.

резултата е същият. Но Турция няма петрол, зърно, газ. Ердоган смени ТРИМА директори на турската централна банка, обяснявайки им, че разбира повече от тях. Турция има 1 спасение - оставка или изритване от власта на Ердоган.

Този процес е на всякъде, но за сега империята на злото гледа фалита да е последен в ЕС и САЩ. Мисля, че до половин година света се разделя на валутни зони, невиждана инфлация, нови валути, криза каквато никога не е имало, даже по-голяма от голямата депресия в САЩ. Повече няма приятелство по САЩ-НАТО-ЕС линия. Всеки срещу всеки или някакви нови съюзи, както виждаме САЩ-Англия-Австралия срещу ЕС, всички заедно срещу Турция и Русия...

Пригожински трол! Деба тея провокатори, деба.

ЕРДОГАНЧО СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ЕФТИНА РАБОТНА РЬКА ИФТИНА СТАКА КАКТО КИТАЙ НАПРАВИ ПРЕЗ 1990ГОДИНИ. ЕРДОГАН Е МНОГО ХИТЬР.ТОЙ Е НАЙ СТАРИЯ ПОЛИТИК В ЕВРОПА.ВИЩЕ КАКВО НАПРАВИ В НАГОРНИ КАРАБАХ В СИРИЯ -ЛИБИЯ И Т.Н. ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ Е НА ВЛАСТ. ТРАМП-САРКОЗИ-МЕРКЕЛ ВСИЧКИ СИ ОТИВАТ НО ТОЙ ПРОДЬЛЖАВА...

Американските урви са причината.В Бг те направиха и правителство

Има само едно спасение- ВАЛУТЕН БОРД И могат да то направят сами, без САЩ РУСИЯ ама трябва да спрат да печатат лири Спрат ли да печатат лири още на другия ден хавата ки са опрай

Да. Ако турците искат да се самоликвидират, да. Но даже да са прости и тъпи, достатъчно е да погледнат към България за да видят докъде води валутният борд. Това че у нас Костов започна геноцида и никой след него не смее да го прекрати, значи само че ние сме овце.

иска ви се, а?! Ама доларите си ги държите не в Кремъл а в банките на площад Трафалгар, мать вашу!

Като тъче на два стана, така става с откачения диктатор Ердоган. Пръв приятел на САЩ и НАТО - в Турция е най-голямата американска военна база в целия свят, от 50-те години до сега Турция се е налапала с дессетки милиарди долари безвъзмездни подаръци от САЩ, но и се кланя на Русия и от там цоца, защото след като Ердо свали руския изтребител му се наложи да лази на четири крака пред Путин след това и да циври и да се моли за прошка.

Немците ги боли за това, че са се набълбукали с активи в Турция до врата. Имат десетки огромни завода за автомобили, камиони и автобуси! Какви ли не заводи имат там! Инвестирали са в Турция повече пари отколкото в цяла Източна Европа! И сега рев уж за народа! Това двуличие е много плоско, но да се пробват! Инвестираха яко и хич не им пукаше за султана и правата на каквото се сетите.

Дойчестанците и друг проблем имат - сичкуту млат джагал сега се е натопорчил да бяга и той в немско, та хептен да стане втора Турция там. Лошото е, че сума турчоля се сетиха, че дядовците им били български граждани и вадят паспорти и купуват имоти из Кърджалийско като невидели.

Ти ако имаш приятел, с когото въртите общ бизнес и един момент той започне да върши разни безразсъдни неща или да те лъже, няма ли да се разпищиш?

Ердоган гледа ЕЦБ с италианеца начело как пуска хартия на пазара за трилиони под носа на немците и на него му се иска… но Ердоган има икономика колкото една Холандия… не е малко и потенциала му е огромен, но все пак… както казват римляните : Това което е позволено на Марс не е позволено на бика!

Така се получава когато ходжа или пожарникар управлява държава.

А мислиш ли? Е сега юпитата ще теглят 10 милиарда заемче през 2022....при 0% растеж за последното тримесечие, ще е интересно ако не раздвижат икономиката през 2022, през 2023 ще ни трябват 15? Еххх а пожарникаря повече от 2 не е взимал.....

Абе не спряхте да съскате герберопитеци, такива били онакива били само вие можело да "оправлявате".......Народа ви показа и ще има и още....

Ами народа и други глупости е правил. Хайде да изчакаме и да видим резултата от избора на народа. След година - две ( ако до тогава не ги изгонят с шутове) ще видим. Според мен изборът бе лош. Според теб -добър. Ще видим!