Коментари - Енергийните сметки на европейците са почти двойни в сравнение с миналата година | Бизнес.dir.bg
назад

Енергийните сметки на европейците са почти двойни в сравнение с миналата година

Това създава главоболия на европейските правителства: стачките и протестите се умножават, а недоволството от енергийните политики нараства

Обратно в новината
| Редактор : Денис Коробко

Коментари - Енергийните сметки на европейците са почти двойни в сравнение с миналата година | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я всички българи да си се връщат у нас и да се опитаме да си оправим държавата...

Европа БЕШЕ едно много ХУБАВО място за живеене, единственно поради ЕВТИНАТА ЕНЕРГИЯ и СУРОВИНИ от Русия. Без тях Европа ще се превърне в страна от ТРЕТИЯ СВЯТ ...

Няма лошо!

По една немска телевизия гледах директно предаване от Берлин, където годишните сметки за битови услуги (ток, парно, вода, газ) за 4-членно семейство възлизат на 9500 евро годишно ! Това било в Източна Германия, където било значително по-евтино от големите западни градове и региони. Не мислете, че положението на обикновените немци е много цветущо и се сипят пари в изобилие. Големите заплати, които се обявяват там са доста измислени, защото ги обявяват преди данъците ! Например ако се води, че получаваш 5000 евро, това означава, че до тебе достигат 2000-2300 евро. Освен това огромната част от хората нямат жилище и от тази сума свалете още 1000 евро за наем (ипотеката е повече и по-рядко срещаната). Освен това има средновековни допълнителни, но задължителни данъци като например 300-500 евро за църква и др. подобни.

Кокаина трябва да бъде обявен за легален наркотик. Не може такова вселенско светило като Зеленски да го употребява а да се наказва със затвор навсякъде.

Тролчета, Задръстванията са по-големи от всякогфа. Кръчмите пълни. Лайте си.

Всичко това е признак на безпътица и на криза и потоп ! Така беше в 90-те години на миналия век - в разпаднала се БГ след избухналата дИмокрация, нямаше никаква икономическа изгода, смисъл и преспектива да правиш каквото и да е ! Вечерта курсът на дойлера беше двоен на сутришният. Който имаше пари, някакви, се опитваше да купи нещо (пък било то и обед) защото утре с тях нямаше да може да купи нищо ! Появиха се кредитните милионери, Барбуковци, Молловци и Първа частна банка и Банка Земеделски кредит (с нищо земедекско вътре) отнесли спестяванията за много десетилетия на голямата част българи !

RIP EU!

Свършена простотия, която да е е излязла през носа на правещите я...кой каквото сам си направи

На всички еврогейове, двоен!

Нали знаеш, че убитаците сте в кофите при всички положения. Качествените са си ОК :)))

В ЮК бих казал,че е тройна на миналата година. Ток 35 пенса на киловат, газ на 10 пенса на киловат.

Съгласна съм. Да не говорим, че помощта от 66 паунда на месец е крайно недостатъчна. Късметлии сме, че все още е сравнително топло за сезона, но само един душ, чаша чай и едно бързо хелти ядене и 5-6 паунда са се навъртяли за денят.

Санкции от друга зелен преход и за капак служинаж на сащ... То е цело чуди, че сметките им са само двойни.

Не е причина войната за високите сметки, а зелената сделка и емигрантите.

две години ковид локдауни и тотално спиране на живота. Наислствено с цел пробутване на ваксини

;)

Заявка за присъединяване от: Алжир, Саудитска Арабия, Турция, Индонезия, Египет, Иран. А операцийката си тече. ЕССР ще наложи жесток контрол и на гърба на слабите членки ще пренареди икономическите процеси. Съответно с идващата суперскъпа енергия гражданите ще бъдат занулени, пътуването с автомобили ограничено, земеделието ще бъде централизирано към огромните корпорации Каргил, Байер-монсанто, Нестле, данъчните тежести ще бъдат увеличени, безработицата ще се повиши заради изхода на промишлеността към Азия, Америка и Близкият Изток. Едно светло бъдеще на ESG фараоните и корпоративен фашизъм за масите отказали да се борят за правата и свободите си, в името на проектчето на неокон фашистите от САЩ и Давоските милиардери. Светът се обърща на обратно, смехурковци. Капиталистическото мислене ще е за държавите с ресурси. За останалите ще е Ленинизъм под знак на "демокрация". Някой тук реваха преди време, че искали да си карат Мерцидесите, не Москвичите. Са ще карате колелета, ще са возите с влакчета и градско транспортче. Ще рупате бисквитки и снакчета от хлебарки и ще викате: Слава Кокаине.