Коментари - „Енергийната дипломация” в Източното Средиземноморие: между санкции и нова отсрочка за Турция | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЗАНТИЙЦИТЕ-ЕГЕЙСКО МОРЕ Е НАШ-СРЕДИЗЕМНО МОРЕ Е СЬЩО НАШЕ-И ЧЕРНО МОРЕ Е НАШЕ А ААААА

отново ще духа на Султана

Няма как,на Турция трябва да бъдат наложени санкции. Не може постоянно да си затваряме очите за провокационните действия на тази страна,опитите за изнудване на Европейският съюз, острият и заплашителен тон на нейният президент. Разобличителя

Със санкциите нещата няма да се случат! Знаеш ли защо? Ами защото в момента Ердоган разполага с оръжие по-мощно от ядреното. В момента в Турция се намират над 3 милиона мигранти, които търсят начини да се придвижат към Западна Европа. Цялата тази маса трябва ежедневно да се храни, да и осигуриш някаква работа, социални придобивки и още много неща. Това никак не е лесно. И не евтино! Какво ще стане, ако Ердоган отвори границите? Ами ще стане катастрофа! Кой и как ще спре тези хора? Оградите няма да помогнат! Стрелбата е изключена! Тогава?!

От поне две години не пазарувам турска стока. Избягвайте я и вие ! Може да е малко потреблението ни но е хубаво да им се покаже че са нежелани с този начин на поведение !

Вярно ли има концлагер в Перник България?

Вярно е,има.Има и вечерен час.След 20:00 часа по улиците на Перник плъзват нинджите с винкелите.

че Ердоган ще забрани всички европейски стоки, нали така призова срещу франция хахахаха мангалите няма да ползюват Качествени европейски стоки, а боклук!

Сега ЕС ще блокират Турски поток. Путин ще си умре от яд че е реши да спре Южен поток и за да нрави Турски вместо него. Добре че поне не се отказа от Северен Поток 2. А путонидите в държавата ще плачат с горчиви сълзи за тоя проект и ще сочат с пръст Бойко и България. Както винаги руснаците ще плачат и ние ще сме виновните. Хахахах.

Кух си като Тиква куха.Не им пука на руснаците.Всички захранват с гориво,брилянти,рубини,смарагди,злато сребро и каквото дори не си чувал.Пълни са с кинти.

Европа като цивилизация изчезва през всеки изминал ден, няма бъдеще само гей купони.

анадолеца, ай у лево, а? кво повтАРЯШ ПОСТОЯННО ТУКА ТАЯ РЕЗНЯШКА ОПОРКА?

Нарицателно е “анадолски манаф”. Интересно , с кого са практикували по онези земи :) ?

shte kleknat na sultan erdogan,zapomnete go.

Ъгъл...ще клекнат за да му серат в устичката.Ти твоето име Фатих на каква азбука си го написал,надали е турска азбука нали.