Емпатията помага на жените да са добри ментори

Предоставянето на равни възможности за дамите може да създаде блага на стойност 160 трилиона долара

Обратно в новината

Коментари - Емпатията помага на жените да са добри ментори | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига глупости бе, държавата потъва тия за пари реват! хайде по-сериозно - никой не пречи на жените в България, баба ти е имала повече права от жените в западна европа, защото сме били социално и развито общество. Престанете с тия НПО простотии - лъжа е, че жените нямат равни права - в Германия може би, но тук не е така.

Добри Ментори са. Как ни Ментат само

Тези амбициозни лелки... До обяд се оплакват, че ги дискримират и не могат да изразят потенциала си. Вечерта се оплакват, че имат бърнаут. Има готини у умни мъже, има готини и умни жени. Има супер мързеливци и интриганти и от двата пола. Напоследък чета за социалните нарциси.Говорят за права, равенство, устойчивост, споделеност, баланс, diversity... Същите са ангажирани с шумна благотворителност, спасяват котенца, ходят често на театър и йога, постват философски цитати и четат книги са личностно развитие. Но ако на колега, приятел, брат или сестра име се случи нещо хубаво в личен или професионален план, "благородните" и "отдадени" нарциси просто откачат от злоба и завист.

ХАХАХАХА Че кой им е отнел правата на жените да правят бизнес ? Май искате да отнемете правата на мъжете !? Баси долните хора .....

Еманципатия, емпатия, феминопатия, както правилно се досещате правилната дума е патия, вероятно идва от съответната жълта плаваща птица с плоска човка.

Женските създания станаха много агресивни. Явно някой им плаща да се изхвърлят . Интересно е друго - в Африка, където прираста е най висок , жените си барат трътките и хич не мислят за бизнеси и други шитни. Шоу , та дрънка.

мъжете веднага да станат жени

Всички коментари дотук изглеждат написани от мъже. Подсъзнателно или не момичетата и момчетата се възпитават по различен начин. От момичетата се очаква да са добри. Самият израз "добро момиче" един вид ги принизява. От нас се очакват и възпитават едни качества, а от момичетата други. А на всички трябва да се казва, че са можещи и могат да постигнат много ако са последователни и работят за мечтите си. А не да чакат принца. А да намерят партньор и да бъдат равностойни в задълженията и в отговорностите си.

„Толерантността и емпатията са последните добродетели на умиращото общество“

Еми щом ще са равностойни в задълженията си , да ходят да работят на някой строеж или в мина. Няма ли и за там да направят квоти , а не само за борда на директорите в големите фирми ?

Оляхте се днес с тези женпропаганди. Ако не ви стига за пример тотално некадърната Фон Лайен, изчакайте да видите Мария Габриел какви ще ги сътвори.

Интересно как обаче и момичетата, и момчетата падат в лапите на жените още откакто тръгнат на ясла, после на детска градина, после в училище, после в гимназията, във ВУЗовете положението е масово в полза пак на жените в не-техническите специалности, а и там се променя ситуацията. Образованието (и в социален смисъл) масово е доминирано от женските. А по въпроса за "менторството", аз в този живот единственото нещо, за което съм получил успешен съвет от жена, е как да вдявам конец в игла, и че думата "отвертка" се пише с "т". Обратният случай обаче е малко непропорциолаен в полза на всичките случаи, когато съм показвал на жена как да свърши нещо, вместо да клока като кокошка отстрани и да се чуди какво да прави. И продължава да се случва.

Няма по-голяма гадсост от женски колективи! Жените към 98% са зли, дребнави завистливи, подли с домакинско мислене и непоследователни. Има 2%, които са на висота, но като маса са сбирщина зли домакини! Казвам го като жена! Не понасям кухненското мислене и злоба на женските колективи.

В така бленувания от медиите "Запад", мъжете сложили по една перука могат да се къпят в дамските съблекални. Тези турбо феминистки не знаят какъв ги чака.

Не виждам проблем жените да се потренират в управлението и да се почустат и те хора (поне за малко). Все пак, ние позволяваме на котките да ни се качват на главите (за масата и не говоря) само защото са сладки и мъркат. Какъв е проблема? Нашето общество очевидно се е запътило към упадък. Не виждам проблем напоследък и жените да си поиграят на хора. За Европа идва времето на исляма. Исляма всичко ще тури на място. Нека жените напоследък си поиграят. Това няма да промени нещо принципно.

според най-новите правила и политики на джендър-диктатурата на сбърканяците-рептили (полит-коректни дебили на конци), такъв пол (женски, моля за извинение цензурата на "демократите") не съществува! моля не обърквайте хората с такива неща, като "мъжи" и "женски" полове(!), че министерството на истината следи, чрез джендъралите си от нато за фалшиви новини иззад всеки ъгъл! "демокрация", "демокрация", ама да си имаме уважението! няма сега да земем да връщаме напредъка към тоталната -психопат-деградация отново към нормалност, я! Бог с нас

Знаиш ли докъде може да стигне! Айде малко без джендърски толерастии ако обичате.

навъдиха се всякакви меринжейки, менторки, организаторки и всякакви други патки на високи постове по офисите.. не се търпят. Нагли, зли, двулични, трилични, пасивно-агресивни.. психично нестабилни и арогантни.. пълна отврат. И мъжлетата по тези офиси са се превърнали в едни мижитурки под чехъл с подвита опашка. Бий си ваксите.. подкрепяй черните и укропитеците.. издигай жените.. да ти се изплюят от високо и бъди корпоративен плъх страхлив. Аз напуснах офисите и си намерих истински занаят.. който иска да седи да слуша вербалната помия на менторките.