Електроснабдителните дружества: Мерките ще влошат финансовото ни състояние

От ЧЕЗ, Енерго-Про и ЕВН обясниха, че все повече фирми не могат да си плащат тока

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Куриозът е, че преди по-малко от месец изкуствено завишиха цените на ДПИ за да принудят клиентите да "избират" доставчик, сега се чудят как изкуствено да ги намалят!!!

Закриване на електроразпределителните дружества. Всичко минава обратно към НЕК. Почваме на експресен строеж на АЕЦ Белене и още два реактора в Козлодуй. Спиране на субсидиите на Доганов ТЕЦ Варна дето не работи и само лапа , уж че е за резервна мощност. Фиксиране на цената на тока от матриците и ВЕЦ и ВЕИ. Спиране на износ на ток или качване на цената му и предоговаряне на договора. Това само част от възможностите мерки. Но дали на службите им стиска да го направят !? Или слушкат господарите си и режат клона на който стои целия народ...

Белене и ще плащаме нормален ток.

Затова ли спрярахте тока последните 24 часа. За да ни подготвите какво ни чака. От 6 месеца не беше спирал.

ха, ха, ха, когато преди два дни написах, че тази "мярка" е колосална глупост и обясних защо, ДИР.БГ ме изтриха. Сега написаха цяла статия за това. Само свенливо са пропуснали да напишат, че заради намалението на такса Доставчик последна инстанция ще бъде компенсирано с драстично повишение на Такса пренос и Такса разпределение за битовите потребители след Нова година. Безплатен обяд няма.

Ах недей,ще ме разплачеш

Колкото по бързо излезем от ес толкова по добре, баси нещастниците само увеличават ама б БГ повечето хора живеят с по 500 лева!!!

За това , в енергетиката не трябва да има частни фирми, всичко трябва да бъде държавно.

И на мен ще ми се влоши финансовото състояние с това постоянно поскъпване на всичко, ама никой не ме пита.

Ама същите тези дружества нищо не инвестират! В редица квартали на София токът спира ежедневно, жиците на открито. В провинцията е още по-зле.