Експерти препоръчват институциите спешно да обяснят предимствата от приемането на еврото

Липсата на постоянна и разбираема комуникация по темата кара хората да вярват на откровени фалшиви новини, се казва в позицията на специалистите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сега не добре парите да са в едро таксите са високи .Много от банките не знаят какви са таксите за прехвърляне от сметка в сметка в една банка .

Стига спешни депеши от Брюксел! ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ!!! Нали уж демокрация, това-онова, да ама не! Спешни работи има само в Спешното отделение. Ние искаме дълго и подробно да ни се разясни защо ни тикате натам?!

Относно рекламата и по нейното време, някой катил ще си напълни гушата, щото тя не е безплатна. Всъщност като как си я представят – едно шоу или няколко и веселие за народа ? Всяко шоу се заплаща, безплатен обяд няма. Между другото как ще го обясняват „шоуто“ ? Влизаме при богатите ли ? Добре, а ще станем ли равни отчитайки нашите „велики“ показатели ? Питам не за друго, ами за да си купя билет на първия ред на опашката за богатство.

До пролетаризираните клоуни, защитаващи евроколхоза и чуждата валута еуро: не можем цял живот да обичаме западняците само щото помогнали на комунизма да падне. Те може и да са му помогнали, обаче 30 г. след това събитията показаха, че имало по-смешна и абсурдна система даже от самия комунизъм - самата западна неолиберална смехория... Така че разтъркайте си заспалите очички и най-после почвайте да мислите, а не само да блеете като овце и повтаряте като папагали будалкащите мантри на западните ментори, които освен да ви грабят като пълни балами, друго не могат и няма да могат.

Време е за разясняване от "експерти" поради "некои съображения". ;) Дежа ву..

Браво, браво! Цензурата и информационното затъмнение в действие! Изтриването на мнения не е за пръв път в тази медия - значи ясно е кой я контролира!

Най-големия бич за едно общество е невежеството. Комунизма си отиде поради грамадно глобално невежество на масите в соц. страните. Ако не се предприемат мерки за ограмотяване на населението ще си замине и целия ЕС.

Да си върви.

При т.нар. комунизъм хората бяха десет пъти по-умни от днешните тъпунгери - не само у нас, но и по всичките краища на глобалния капитализъм.

Oлеле мале... Щом нещо много трябва да ми се рекламира и обяснява - нещем го. Искам кум като на финансиста Горанов / да ми даде апартамент с нулев наем/ И тъст като на Цветанов /с шест апартамента/. Ама тъстове и кумове никой не рекламира. Нали!

В понеделник ще излезе, че е сериен удушвач и убиец. Имайте търпение. Циркът не спира

Всички държави приели Еврото ,цъфнаха и вързаха. Тези които си запазиха местната валута са добре. РЕФЕРЕНДУМ.

"Тези които си запазиха местната валута са добре."" - но те си нямат БСП и съответно Жан и Румен Гечев, панимаеш ?

1 - Tова не е вярно. Ако искаш може и лъжа да го наречеш. Има някой от държавите в еврозоната с проблеми, но те далеч не са породени от валутата и валутната политика. Има и други, които са си доста добре и си просперират. 2 - Еврозоната не е въпрос на избор, задължение е. Задължени сме да влезнем в нея, в момента в които сме готови, според договора ни за присъединяване към ЕС . Това е "стандартна" клауза, важаща за всичките страни присъединили се след 2001ва.

Глупости, задължение било... Все едно някой да ти каже да си закачиш един воденичен камък на шията и да отидеш да се хвърлиш от мостика в морето, задължен си. Няма вечни авторитети и власти, особено неработещи ефективно или никак...

Пълна поддръжка за РЕФЕРЕНДУМ! Да се проведат също така и референдуми за НАТО и ЕС - там вота на избирателите беше подменен от НС.

управляващи и политици каква са стока.Само те искат еврото в БГ,защото ако банка фалира,ЕЦБ има грижата за стабилността и.Тогава вече голямо крадене ще падне.Ще си крадат на воля,ще взимат заеми и няма да ги връщат,европейците да му мислят.Когато български политик желае нещо,значи ще има келепир/крадене без последствия.

Само Марко Тотев се качва на потъващ кораб. Че и експерти привлича, да му галят ушите колко ще му е прав кривия избор.

Няма никакви предимства. Приемеш ли го, обедняваш поне два пъти по дифолт.

Със или без експерти трябва да има РЕФЕРЕНДУМ

Имаме си българска валута не ни трябва нова, а после как този смачкан народ ще удържи на новите цени. Това е безумие и то пълно.

Защо преди 30 години не ни обясниха кво значи демокрация защо не ни казаха че ще издържаме 240 търтея депутати които крадат ден и нощ защо не ни казаха че ще ограбят и разстурат заводи фабрики защо не ни казаха че ще ядем помията на европа за което плащаме двойно защо не ни разясниха че токът ще поскъпне тройно има много защо както и сега така ще ни разяснят че бедният ще стане още по беден а богатия още по богат така че не чакайте нищо хубаво сега поне като близките ви пращат 500 евро след като ги обмениш можеш да свършиш с тия пари нещо а след това с тия 500 евро няма да можеш да свършиш нищо а който живее и работи в чужбина едвам може да задели тия пари да ги изпрати и още нещо българия няма икономика за еврото ще станем нещо подобно на гърция и като имаш предвид че гърците са светлинни години напред и ще има заеми заеми и накрая няма да има България е тва ще стане то затва и работи продажника Борисов и шайка така са му заповядали импетиалистите

Всичко точно си описал,но в много новоприели еврото станаха по бедни,роднини работещи в Италия ми казаха,че откакто са с еврото и те едвам свързват ,,двата края,,но шайката ще си получат своя пай и не им пука зс народа и България.С кеф да ги проклиняш

И това общо с еврото ли има или с кризата в Италия ?!? Или малко сме на принципа "щом на Клинтън са му духали , ако ми духат стажантката и на мен и аз ще стана президент" ... Питай естонците (примерно) дали се оплакват .

Екскременти, не експерти. Ако са експерти щяха а знаят. Малоумници

Центърът за анализи и кризисни комуникации какво трябва да е? "Експертите" им в коя област са експерти? Къде са завършили, в Свищовския ли? Стив Ханке примерно е експерт. И доста добре обясни защо не ни трябва еврото. Може би пък е слуга на Путин и пуска фалшиви новини? Или пък Дания е руска губерния и затова не приема еврото? Може би пък Косово като ползва еврото, са цъфнали и вързали?

да ве заплата 500 еврака къде 1000 левас звучи по- гордо! Кат турнат и холандските цени и ще цъфнем и вържем!

Няма нужда от разяснения, знае се за кого са предимствата. Аз няма да.кажа, защото ДИР'а няма да пусне поста ми.

Кви ехперти ве. Секспертите не са тук ами зад девет океана в десети. Тук са маймуните които трабва да слушкат и да изпълняват. Щото мен меинтересуват не предимствата ами колко ще ми бръкнат в джоба.

МНОГО ще ти бръкнат - ВСИЧКО ще ти вземат и ще ИЗБЯГАТ !!!!

може да опитате със стихотворения

Като гледам какви са ни "експертите" и институциите-голямо обяснение ще падне. "както казва др.Борисов,бъдещето ми е в еврото...." а той е експерт по всички въпроси,заедно със счетоводителя на мафията.

да ви таковам у експертите

Много ми е интересно притеснение вложители като си изтеглят всичките левове да ги обръщат в валута какво ще стане с измислените банки. Ми то не са на печатани и една десета от виртуалните кевчета в банките.Мили гфербави калинки тоя път ще бутнат всички банки накуп и сами ще си спретнат революция. Мамини сладки

"Центърът за анализи и кризисни комуникации" ... това трябва да е нещо като съветът на старейшините нобелисти, които всички знаем или ПР интересчийска организацийка на скучаещи герберасти?