Коментари - Експерти на ЕК: Европа „може да изкорени енергийната бедност“ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ко?!? Това някаква шега ли е? Да не сте надрусани?!?

Енергийната бедност я докарахте ,вие ,г-да ! Освен ,че сте корумпирани ,сте и неспособни .Със своите действия предизвиквате хаос и унищожавате бизнеса на хората .

Как става тоя номер - "чистите" енергии са 3-4 пъти по-скъпи от "мръсните", обаче ако използваме скъпа енергия ще се спасим от бедността?

Европа е ЕДНА МНОГО БЕДНА територия. Най-накрая си го признаха.

е как така бедност в просперираща европа на джендър доктрините? само се моля изкореняването на бедността да не стане както и с "изкореняването" на ковида. т.е. цвързват те чрез нфц чип към електромера, праскат ти един бустер и имаш безплатен ток за два часа.

А колко ще ни струва откриването на ефективни методи за рециклиране на устройствата за добиването на ток от ВЕИ... да не излезе че сегашните "еко" такси са по-щадящи за енергийно бедните;)

Може, да. Спор няма. Имаше даже една приказка за един как беше научил едно магаре да не яде. Е, магарето умря накрая.... но проблемът с храната му РЕАЛНО го беше решил човека. ---- Та и "експертите" на ЕК ми напомниха за тази стара приказка. Много нови неща, са просто забравени стари.

ico_all

Ако ги няма изкопаемите горива, Госпожата ще трябва да се топли само с пръднята която произвежда