17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руски хунтаджии и хора завършили рабфак в "Харвард" ни управляват в момента.

Няма такава държава със ниска култура като Бълария,където нагло и нахално народът си паркира возилата по тротоари и улуци и то без да си плаща такси или глоби,а искаме да сме като Австрия,Швейцария,Германия!

Хорото кога е? Започна ли?

Напревте ти ги около 3 лева да видиме дали българина ще почне лека полека да надига глава ама се съмнявам

И като я надигне кво ? Ще свали горивата на световната борса ? Ганьо както винаги е с някви фантастично чувство за величие.

Герберите крадът като за последно от където могат. Още малко и ще бъдат изчегъркани. Тогава пазара ще определя цената.

Спрем да ползваме може и да се получи

Тея с прогнозите е време да си понасят отговорноста за думите които казват...а не сулю и пулю да си чешат езиците

каже при кого е на "хранилка". Останалото не е важно .

е бах и той умря... кво убао ефтинко беше...

Нема се плашите , по лошото иде

Всеки алчен е готов да "прогнозира".

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не секват

Без марршки , висок бензин ! Без Каракачанов, Кирчо други ден с изути гащета на килими ето в Скопие! Без Бойко фалити и инфлация

Нали гласувахте за промяна ? Нали беше кофти? Някакви усещания за корупция имахте !?!? При ББ било застой , статукво !?!?! Гребете сега с пълни шепи и празни джобове от ПРОМЯНАТА ,на студено и тъмно

Герберастино продажен! А кой отхвърли южен поток и построи турски транзитен за наша сметка??? Не беше ли същата тиква, дето защитаваш?! А кой промени енергийния пазар в БГ, да мине от регулиран в свободен??? Не беше ли пак тиквеното управление?! А кой не построи АЕЦ Белене, щото началниците му не даваха?! Не беше ли управлявалата десетилетие тиква?! И накрая, от кой зависеше цените на горивата да бъдат адекватни (при отрицателна цена на петрола, горивата у нас почти не мърдаха) и да се осветлят всички крадци по веригата?! Не беше ли пак тиквата?! Айде да не ми защитавате доказаният престъпник Борисов, щото и децата не ви вярват!!!

Въпросът бе, че промяната не е това, което е

Има решение на проблема. Спрете или силно ограничете покупката на гориво. В Германия например 1 литър растително олио е 0,99 евро и смесено с дизела се понася добре от старите коли...

Те затова забраняват старите коли

Заради олиото ли ?

Ура,радвам се!Нека ценитена бензина,маслата,застраховките,глобите да се увеличат многокрано!По малко брички,означава по малко таратайки по тротоарите,по чист въздух,по малко убити и ранени,а българинът ще се научи да работи и да върви със собствените си крака!

Прогноза. Ама надали масово българина ще се откаже от съвременния български живот и ще се ориентира към такъв без

Тая земя много експерти ражда бре..

За съжаление, не е само в България. Говоря за пропан бутана. Януари 2021 зареждах на 0,61€. Днес цената е 0,92€ за литър. Това е в Германия. Ще става и още по-скъпо заради изкуфелите зелени швухтели, които набиват още и още “зелен” данък във всички горива.

Що не мислиш като Ганя глупака от България, който обвинява български управници за вдигането на цените? Не е правилно така! Виновни са сегашните и предни управляващи. Вместо да се хванат и да направят световните цени на горива евтини за да може Пешо от Каспичан да е доволен, те спят!

Метана ще стане ли по- екологичен когато стане 3 лева откакто беше 1 лев ?

То той вече е 3.08 на лукойл и омв

Казахстан ? Едва ли. Заспала работа...

Ами то има в България с акъла на маймуните в Казахстан. Те си мислят че цените се определят от техните политици и очкват от тях да пременят икономическите закономерности и земното притегляне! В края на крайщата за какво са на власт ако не са магьосници! Нали?

Ганьо за акциз слушал ли си.Лукойл в търция продава на 1 и 50 виж тука цената на ЛУкойл.до кой клас си учил

Експерта би ли отговорил на каква основа се увеличи цената на пропан-бутана с над 60% и метана със 100% за една календарна година и това САМО в БГ? Спекула? Картел?