Експерт: До края на март бензинът и дизелът може да поевтинеят с 10-15 стотинки на литър

Предполагам, че тази тенденция няма да бъде краткосрочна, каза председателят на Българската петролна и газова асоциация Живодар Терзиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А до сега защо не са паднали? Когато се вдигне цената на петрола, цените на горивата се вдигат още на другият ден......!

Вальо Златев ще лапа здраво, а покрай него и всички по веригата. С тия 10-15 ст, които са нищо на фона на общото падане на цената, ще се освинят от печалба. А на всичко отгоре още не плаща Лукойл никакви данъци. Бананова република сме с Тиква начело и руски мафиоти.

ПРОТЕСТ ДО ДУПКА. ТОВА Е ПОДИГРАВКА. боко тиквата каза, че консумацията е паднала с 15% и губи загуби от отчисления (разбирайте - РЕКЕТ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- цената трябва да е под 1,50лв/л. в края на месеца!!!!! КОЖУДЕРИ

Ей с какъв кеф вдигат цените при най-малкото покачване на борсите а сега зоор. То не беше от другата седмица, в края на месеца, цигани.

Явно, без протести в тая държава цените на горивата не падат!

“Нивата под 40 долара са пагубни за голяма част от производителите”!?!?!? Живодаре да ти пикам на експертизата... 80% от световния добив на петрол преди натоварване на танкерите и транспорт до рафинериите е на цена по-ниска от 10 долара на барел и това е при положение, че 3 от държавите държащи едни от най-големите резерви на петрол почти не добиват и търгуват - Венецуела, Иран и Либия. И при 15 долара на барел основните производители на петрол печелят. Но в ситуацията под 40 долара барел нефт алчните прекупвачи/търговци на фючърси не печелят толкова колкото им се иска. Живодар най-вероятно е експерт консултант на търговците/прекупвачите на нефт където 100% горница им се вижда твърде малко.

Какви 15 стотинки бе кенеф?!

До края на март, цената трябва да е под 1,50лв/л.

Хаха, реалната цена е поне 50 стотинки надолу, ако не и повече. Картел няма, както знаете, държава също :)