Експерт: България няма ресурс да бъде газоразпределителен център

За съществуването на този газов хъб, за който се говори от поне четири години, трябва да има разнообразни източници на газ, каза Пламен Димитров от

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България зя първи път внесе втечнен газ от САЩ през Александрополис и Теменужка излъга,че е по-евтин от руския ! Повече не сме внасяли,защото е не рентабилен,а лакомите американци променят цените постоянно защо нямаме договори за обеми !

Докога ще се дава трибуна на сороските агенти (ака на ЦРУ), които от 30 години ни обясняват, че България от това няма нужда, от друго няма нужда, това да затваря, онова да затваря. Кой ги е избрал тези сороси, та участват в политиката и икономиката на България? Имаме си политици, хубави лоши, но са избрани. А тези никой не ги е избирал (освен Сорос и ЦРУ), а участват в управлението. Това демократично ли е?

В България е пълно с такива мислители по разни дружества. Разсъждават върху чужди решения, опит и практики. Не можело да стане, нямало кадри. Ами вземи стани ти такъв кадър или обучи такива, дай решение как страната да реализира такива проекти, които ще са от полза за всички - движи напред нещата... Експерти и половина - мислители..

Да минат изборите в неделя,която е жизнено важно за гроб и тогава ще се разбере какво се случва и какво предстои да се случи на тази територия.

Нямаме си газ, ама пък имаме сливова и гроздова... Мойм да станем ПЪБ.

Аве експерчето ти запознат ли си с научния труд на тиквата за газовия хъб, какви глупости дрънкаш бе олигофрен.

Удар, след удар.

Ами, най-добре да не правим нищо, за да не могат такива като този да се изживяват като умници.

В Ада до казана с българите нямало дяволи, които да връщат излезлите обратно в казана, ако някой тръгнел да излиза, българите сами го дърпали обратно в казана.

Защо всеки се изказва катознаещ ! Какво стана , бръснари станаха Експерти ,бивши шофьори на БКП величия станаха Министри , жени с леко поведение Експерти в медиина среда , Музекални експерти , а фотограф шеф на СЕМ -само че бивш , всеки се занимава с това което не разбира ,но има зад гърба Тикви и Шорош !

Няма страшно ! Бай Ердоган строи доста терминали за втечнен газ , сключи сделка зад гърба на Путин с Тръмпю , и вече намали доставките на руски газ с 50% , и по този безсмислен Турски поток ще текат някакви си 3-4 млрд. кубически метра , колкото да ни заробват нас и сърбите с 30% по-скъпия православен газ от кочината ! А турците си знаят интереса и си доставят и от САЩ , и от Катар , и покрай Кипър се навират да сондират , само ние и сърбите се навеждаме пред джуджето в Кремъл !

Вече е намалил доставките с 50 %??? Според теб "доста терминали" се строят за ден-два-три... Лъжеш без прекъсване - добре че не си Пинокио:))))))) Не си, нали?

Хайде кажи ни как я караш икономично с газта, и не ползваш скъпата руска...? Сигурно ..боб..,пърдиш и си я събираш в найлонови пликчета?