17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закривай зелените! Това са хора и организации (включително и в България) които са готови да закриват цели индустрии без да имат ясен отговор с какво ще се заместят. Платени отвсякъде. Едва ли им дреме за хората и планетата. Говорят избирателно за да не засегнат някои интереси. Затова казвам да се закрият зелените без да имам отговор с какво ще ги заместим. Закривай! Закривай, закривай!

_stankow

Добре де, ние ще го закъсаме със спирането на Марица-Изток. А Македония ? Те дори атомна централа нямат, нямат водни каскади. Имат само малко въглищни централи около Битоля. И тях като затворят, какво ще правят ? Западът направо ги осъжда на смърт !

По вреден от червения комунист е зеления.Първите съсипаха собствените си територии/опитаха и в другите ,ама не сполучиха/,докато зелените хунвейбини искат да съсипят цялата ЗЕМЯ!

_stankow

Проблемите с екоталибаните стават все по-сериозни. От векове не се е появявало толкова човеконенавистническо учение, което не крие, че негов идеал е (в зависимост от направлението, много секти са), унищожаването на цялото човечество, или поне на няколко милиарда от него, че били "много" хората. Техният идеал е земя без хора, които я цапат, чиста и девствена. Атаката е срещу целия вид - затова че се храни, затова че диша (отделя CO2), затова че е месояден, затова, че е технологичен, затова, че ражда деца (отглеждането на едно дете струвало 55 тона CO2, Тунберг взела обещание от родителите си да не раждат повече). Посяга се не на духа, на самата същност на човека и човешкия вид - неговата билогия, неговата физиология, неговите инстинкти. Изключително опасна идеология, антихуманна. Агресивна и снабдена с много пари от онези, които не се боят, че няма да попаднат в "несъкратената" част на човечеството.

"...целите на ЕС за биогорива вероятно са довели до обезлесяване на площ, приблизително колкото Холандия през последното десетилетие" Ето това е екология, декарбонизация и какъвто още се сетите евро-атлантизъм.