ЕК заяви, че е в конструктивен контакт със София за отстъпки от санкциите

Повече ЕС няма да внася руски петрол по море, независимо от цената, заяви говорител на Европейската комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага !

Тролчета прости, като стане бензина 5 лева кило за начало друга поесен ще запеете. Пък и арабите като вдигнат цената не ми се мисли с центовете които изкаравате няма да можете да си платите тока на лаптопите.

лукойл трябва да се национализира дерусификация на икономиката- сега

Не си у ред , пич

Българската позиция е известна: произведените в рафинерията на "Лукойл" в Бургас нефтопродукти са с българскс ----------- Кого лъжеш бе...."български "..от блядска кървава нефт! Сега разбрахте ли защо няма да Шенген.... продадохте го за нефт! Скоро ще продадете членството в ЕС за блядска газ и членството в НАТО за ядрените касети Бас ловя... само чакате края на войната !

Сделката която предлагаш не е лоша....

Не позна, готови сме да се махнем от тази кочина напълно безплатно.

Харитина бюлетина, а ? А нашия човек от канада, го пъдите ? Или ПП на власт, или никакъв Шенген

Притрябвал ни е тоя Шенген! Айде у лево !

тези разграничения между море и тръба са като, за едни едни ученици на изпита по математика с елка, за други без! мирише на отстрелване бг конкуренция, за да внасяме румънски петрол, немски и австрийски! долу скапания веднага референдум!

За тези санкции. Нислкакви санкции докато не ни пуснат в шенген и да паднат американските визи. Вето и за новите членки на Нато, вето и за македония, и въобще вето за всичко докато почнат малко дапни уважават. А и да се проверят всички австрийски фирми защо ни плащат данъци тук и милионни глоби

Пак ще ни наведът.Да излизаме от тоя корумпиран съюз.Нищо добро не са направили за нас.Лъжа е че американците са ни подпомагали.Никога.Краварите си гледат само долара и плащат за да се реализират техните планове.Е,къде е корупцията..В Виетнам,Ирак,Либия,Украйна..и да бяха само те. Да си отглеждали домати и жито и да си гледаме кокошки.По добре ще ни е.

Няма никакви ограничения и санкции за Руски петрол внасян в ЕС по ..Тръбопроводи!!!??? Газ също. ЕС са някакви болни шизофреници!

петрола по тръбопровода е за важни икономики, за важни държави

А България не е ли важна та ЕС ни прецаква?

заради украйна ще говорим след съвещанието за Шенген. виждаме, че ЕК страшно се е разбързала да им кажем ОК за петрола, но не, този път не. излъгахте ни с макетата и сега повече не ви вярваме!

Ами, то и Княз Борис 1 и синът му Цар Симеон Велики се е чудил от кой да приемат царската и патриаршешка корона! Все пак мъдроста е надделяла,....

Нямам нищо против, да влезнем в Еврозоната без референдум! Референдума, ще свали отговорноста на политиците, и тя ще бъде прехвърлена на народа.... Нека политиците вземат решението, както и отговорностша да бъде тяхна.... Народ, никога не е могъл да носи отговорност, някой се опитва да си измие ръцете по Пилатски

Този ЕС е някаква организация която е в ръцете на абсолютни некадърници.

Tragédia! Dobre tche napysnax tazi strana!

но си всеки ден тук, във форума..

УПРЯВЛЯВАЩИТЕ ще доведат ЛУКОЙ до фалит и ще ни съдят . Ще плащаме скъп ВНОСЕН бензин и дизел. Същото ще последват и още 5 държави около България..

Американците са зад тази идея, а нашите ''управляващи''са само послушни изпълнители. Но американците не можем да ги виним, че си гледат макар и по агресивен начин интереса на върхушката си. Но управлявщите ни са за съд за предаване на нациналния интерес на България

сус, няма да внасяте руски петрол, мрете в мизерия

То и след Октомврийската революция,Запада е искал да блокира Русия,ама пак не е успял.Докато сега Русия има гръб,като Китай и бившите азиатски Съветски републики.

Като се научат да преработват петрол различен от руския да изнасят колкото си искат! Пена си вдигна гащите!

Трябва да сме безкомрломисни в интереса си! Инак нито шенген, нито евро, без ТЕЦ, без Нефтохим, без АЕЦ и авнсово източени...

Който има възможност, да напуска потъващия кораб

Турция ми е близо! Вие му мислете! Ха ха ха

Е то точно така ще стане - Турски (извинявам се, Руски петрол) ще зарежда нашата рафинерия. С Холандски посредници предполагам, които да гарантират демократичния му произход. Срещу 30% надценка. Поне. Не е лесно да си евроатлантик, трябва си много генна обремененост и природна простота.

не простота, а обратното, нюх към бързата печалба