ЕК втвърди тона за българските стоки във веригите и откри нови нарушения

Няколко са новите наказателни процедури на Европейската комисия срещу България, една от тях е заради ваучерите за провалени пакетни почивки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма логика в наказателните процедури срещу ограничаването на вносни хранителни стоки и тези за опазване на околната среда, Как ще опазва ЕС околната среда като разкарва едни тирове и в голяма част от тях хладилни, с месо от Испания до България?! Не са последователни. Или хем ще пазим птиците, ама от друга страна ще тровим цяла Европа, и птиците включително, с изгорелите газове от колоните тирове, разкарващи храна на по 3000 км в едната посока. Би трябвало да е точно обратното - Европа да наказва, когато не се продава с предимство местно производство храна. Аз така или иначе мити френски картофи не ям, защото са мити с отрови, нито пък ям испанско месо, бъкано с антибиотици.

Тъпата Тиква Суджук ино нещу ни можи кат орта да измисли.

Като чета с какви глуписти се занимава тази комисия вместо да решава проблемите на хората, почвам да ги разбирам британците защо напуснаха. Ще ми определят те размера на корнишоните !

ако сме общество с отговорност, дори и безплатно да се пускат некачествени вносни боклуци, не всички естествено са такива, ако се бойкотират, никакви санкции не са страшни,а и търговците от веригите като добри такива сами ще се избиват за местна стока.НОООО...както се казва и от атомната бомба дори по-страшна е глупостта.У нас глупави и лакоми бих добавил, дал господ, повече са и от китайците...

За барба ганьос Европата е източник на милиарди, а не законова рамка, която да гарантира справедливост. Сакън.

А за дискриминацията по напълно полов признак-мъжете да се пенсионират години след жените? Или щом е в полза на бебе вече не е дискриминация

И при статистически по-къса продължителност на живот.

толкова е ясно и точно

АЛОУУУУ, ЕК-ПЕДЕРУНГЕЛИ ДА ИЗПУКАТЕ ДАНО И ТО ТЕЯ ДНИ. КАК НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРА МЕСТНОТО НИ ПРОИЗВОДСТВО БЕ, МАНАФИ НЕДОЕБАНИ, ЩЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ ОЩЕ КАК. А МЕЖДУ ДРУГОТО, ВИЕ МИ КАЖЕТЕ ЗАЩО ТОЛЕРИРАТЕ И ПОДКРЕПЯТЕ БОКО И КРАДЛИВАТА МУ ПАРТИЯ...ААА СЕТИХ СЕ ..ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ СТИГАЩА ДО ВАС И ПРЕЦАКВАЩА НАС...ДА ВИ ИЗСЪХНАТ И РЪЦЕТЕ И ГЪЗОВЕТЕ С КОИТО СИ ВЗИМАТЕ ПАРИТЕ ОТ НАШ БОКО, А НА НЕГО ВСИЧКО ДА МУ иЗСЪХНЕ ДАНООООООО СЕГА ЩЕ ЗАВЪРША С ДВА 100% ГАРАНТИРАНИ МЕТОДА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД. НЯМА МАЙТАП, А И СА ЛЕСНО ПРИЛОЖИМИ ЗА ПОМОЩ И НА СЕБЕ СИ И НА БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ. (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ТУК ЩЕ ВИДИТЕ 100% РАБОТЕЩ АНТИ КОВИД МЕТОД ПРИЛОЖИМ ЗА ВСИЧКИ https://tr.im/BestAntiK19 СЛЕД КАТО ВИДЯХТЕ КАК ВИ ЛЪЖАТ НАГЛО, ЕТО И НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ и ЗАСМЕНИ _))) https://tr.im/k19NewsFuck ЕТО ВИ ВИДЕО ПОКАЗВАЩО (ДА ВНИМАВАТ КОВИД'ХИПОХОНДРИЦИТЕ) РЕАЛНО КОЛКО "УЖАСНО" Е В ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ КЪДЕТО ИМАЛО НЕВЕРОЯТНА НУЖДА ОТ ДОБРОВОЛЦИ СПОРЕД МЕДИИТЕ НИ. https://tr.im/k19mediaFake ЕТО ВИ И ЗА ТОВА РЕАЛНО КАКВО Е БИЛО И Е СЕГА ПОЛОЖЕНИЕТО В ШВЕЦИЯ ПО ТЕМАТА КОВИД.."ВИЖТЕ КАК СЕ БОРИ КОВИД МЕДИИНА И ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПРОПАГАНДА С ПРЯКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ПО ТЕМАТА" https://tr.im/k19vSvecia ЕТО И КАКВО ЩЕ ВИ КАЖЕ ИСТИНСКИ ПАТО АНАТОМ. ТОВА СА ТЕЗИ ДЕТО ДЕФАКТО СЕ КОМПЕТЕНТНИ ДА КАЖАТ КОИ ОТ КАКВО ИЛИ С КАКВО Е ПОЧИНАЛ ПО СВЕТА И У НАС. https://tr.im/k19StoqnAleksov ЕТО И ПАТЕНТА ЗА ЕДНА ОТ ТЕХНОЛОГИИТЕ С КОИТО По-ЛАБИЛНИТЕ ТВ ЗРИТЕЛИТЕ СТАВАТ НЕУСЕТНО ЖЕРТВИ https://tr.im/TvPsiP или https://tr.im/TvManip

на ЕС ще ни накарат да бъдем европейци във всяко отношение. Трябва и европейска конституция да се създаде, както е в САЩ. Тогава мошениците, лъжците и крадците няма да имат шанс.

Ти вярваш ли в Дядо Коледа?

_stankow

В същия ден, в който ни забраняват да купуваме ваксини, от който ни е изгодно и нужно, в същия ден ни говорят за правата на Кауфланд, Лидъл, Била да правят каквото си искат !? Е, няма такава наглост !!

Преведено от "бюрократичен брюкселски" - складовете ни се напълниха със стока, която никой не иска да купи и "в духа на европейската съпричастност", най-лошата, ще я пробутаме на вас. Няма не искам. Поздрави

Германски фашизъм в търговията.

Правилно решение на ЕК,хубаво начуква канчето на измислените туроператори и агенти.Защото те трябва да имат застраховки за тези случаи,но нашите хитряги си правят символични застраховки за 20 хил.лв.,а сега плачат ,че ще фалират.Да фалират!А когато се ебавате с клиентите си,не ревете!

Абе изроди евре/ОПейски, що си не ЕПМ? Такава гнусна намеса отвън във вътрешните работи и унищожение на местния производител не е имало дори през "мрачните години" на соца! Какво правим още в тая гнила и осмърдяна от сюнетчии кочина?!

А кой да фалира бе,Мунчо,ние-клиентите на този местен "производител ли?!Какъв производител е един туроператор или туристически агент?Какво произвежда,освен да къса нервите ни,когато сме на почивка?

Е, това е интересно. Промяната в закона от 11 август е подписана от Цвета Караянчева.

Аз повече не купувам стоки от други страни-членки на ЕС и понеже по-долу имаше такова питане веднага ще кажа български стоки, които превъзхождат европейските: 1 българските плодове - истинските български плодове, които имат вкус на плодове, а не тези, на които само им слагат етикети, че уж са български; 2 българските зеленчуци -истинските български зеленчуци, които имат вкус на зеленчуци, а не тези, на които само им слагат етикети, че уж са български; 3 млечните продукти - качествените, а не тези с палмовото масло и повечето са такива; 4 месо и колбаси /нямам предвид кренвиршите, въпреки че сигурно и те не са по-различни от другите в ЕС/ 5 сладки неща - мед, сладка, има хубави шоколади и бисквитки /тези с кафето са ми любими/ 6 българска козметика на основата на розовото масло 7 българска конфекция - особено тази, която основно се изнася в чужбина, а у нас внасят боклуци 8 български обувки - има много качествени и здрави български обувки

9 вина и спиртни напитки, бира, 10 безалкохолни напитки, 11 тестените изделия - българската пшеница и др. култури са с високо качество; 12 тоалетната хартия - произвеждаме си я сами и не я внасяме от Китай - те в една мастита държава от ЕС за това се биха за пакет тоалетна хартия

да добавим и още нещо. 13. Ибрици, които за някой цент са готови да оплюят всичко.

качествено бьлгарско бельо - повечето бьлгарски марки са по-добри от продуктите на някои известни марки за бьлгарския пазар

Всички тези неща, които изброяваш си ги имахме при бай Тошо, по време на "мръсния" комунизъм. И даже имаше толкова много, че ги изнасяхме в СИВ с влакови композиции. В Русия на чушките още казват перец болгарский, а на ъглошлайф машините болгарка. Да не говорим какви дрехи, обувки и прочие произвеждахме. Нека не забравяме и машиностроителната продукция и продукти с висока принадена стойност. Ама заради едни банани и два чифта дънки си унищожихме и индустрията и селското стопанство. Честито ви бръснене от "демократи" и други тикви!

Правилно. Това е начинът да се се продават повече български стоки, а не чрез някакви анти пазарни регулации. Колкото повече хора изберът Българското и обърнат гръб на вносните стоки,толкова повече български стоки ще има по магазините. Французи и Немци не са луди като пазаруват от малки магазичета или избират стоки с е етикет "Регионален продукт"

но лошото е, че големите вериги убиват по-малките квартални магазинчета, стават постепенно един вид монополисти и ако няма регулации, които да ги задължават да предлагат български продукти, те просто няма да стигат до крайния потребител. За сметка на това ще ни предлагат само вносни второкачествени боклуци на цени, по-високи от тези за западна Европа! Така ще пострада, освен родното производство, и крайният потребител - всеки българин ще бъде ощетен!

ДЕПМ

ДЕПМ

2020-10-30 16:11:26 ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА (нерегистриран) Разбира се ,че с КГБ ,да не искате с ЦРУ --- ами хубаво бе , разбрахме го ... напускай още в понеделник ! още ли си тук ? какво чакаш ?

Кретен

Имаме още работа за вършене

нямаш никаква работа! напускай !

ДО "" 2020-10-30 16:42:04 брюксел (нерегистриран) нямаш никаква работа! напускай ! Нещо ми подсказва ,че Вие ще напуснете и то не се знае какво.И когато се обръщате към мен ,задължително обръщението да е Вие.Все пак не съм ритал "мачле" в прахуляка на родното Ви село

И тука имат пръст Елена Йончева и Радан Кънев.

НЕ! Тук има пръст неграмотните български управници, които не знаят как да защитят българският производител и го правят с глупави "административно-командни" методи.

2020-10-30 16:02:00 iСиктир брюксел / джендър - все едно и също ---- добре, разбрахме, че не ти харесва ! тогава чий го дириш там , където не ти харесва ! 30 млрд няма да видиш, хич не си мисли ! имаш си "велика" тръба - лапай от нея !

Май ти го дириш, но не си го намирал отдавна хахаха

НЕ ДОПУСКАМ ДА МЕ ФИНТИРАТ С ПАТРИОТИЗЪМ , ДОКАТО МИ ПРОДАВАТ СИРЕНЕ С ПАЛМОВО МАСЛО, САЛАМ БЕЗ МЕСО И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ! ВЪВ ВСИЧКО Е ТАКА! И ТОЗИ ОТЧАЯН ПОДХОД ОТДАВАН НЕ СЕ ПРИЛАГА В КОНКУРЕНТНИТЕ ИКОНОМИКИ!

Май е време да послушаме мъдрият съвет от джендъра, подвизаваш се с никнейма БРЮКСЕЛ, и да се замислим сериозно за БулЕкзит.

Е СЕ ЗАМИСЛЯЙ, МИ ХВАЩАЙ ВОКЗАЛА ЗА МАСКВА!

Няма да има кой да го опъва, за него това е по важно дори и от... Сталин :D

2020-10-30 15:59:30 Бруквисти (нерегистриран) То бива да си прост, ама това твоето е клиничен случай! Къде видя Русия, комунисти, ДС, Сталин, Социализъм, Троцкъзъм... ---- прозира зад всеки напън на "патриотизъм" , "нац. интереси", "вставане с кален" и т.н... не ви харесва нещо в ес ... ами хубаво ! напускай отивай в азия ! или сте като блядовете - искате с европа, ама по вашите правила! не може да пишете вие "правила" - твърде сте малки и физически, и като икономика .... "ти немаш пари ве, кво ще решаваш! ти немаш право да решаваш! "

Не ти е лесно... Чак ми става жал за такива като теб, за съжаление пуснаха лудите на свобода :D

АЙДЕ БЕ, ГАНЬО ФИЛОСОФА, БОТЕВ ОЩЕ ГО Е КАЗАЛ - НА 3 РАКИИ СМЕ НАЙ- ВЕЛИКИ, А РЕАЛНО КРЪГЛА 0! КАЖЕТЕ 1 БГ СТОКА НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО. НЕЩО МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА И ЧАТ ПАТ ПСУВНИ ГЛЕДАМ...

дай дефиниция на "европейска стока". Ама първо помисли много добре за подробностите.

ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ТАКАВА БЕ? АЗ СЕГА ДА ТИ ОФОРМЯМ ОБЩАТА КУЛТУРА, МОМЧЕ? МИ ОГРАМОТИ СЕ МАЛКО! АЗ ДА НЕ СЪМ ТИ УЧИТЕЛ, ЧЕ И ДЕФИНИЦУ=ИИ ДА ТИ ДАВАМ! АЙ У ЛЕВО! ТЪПАнар! МИСЛИШ СЕ ЗА ОРИГИНАЛЕН!

Трудно ли ти е? Ще ти помогна. Нещо произведено в Европа, а не асамблирано тук и от фирма собственост на европейска държава, не китайска. Търси, има, ще намериш.

Добре явно не можеш. Пиши ХУ€ и да си бЕгаш.

Скоро бях в Румъния там 51% от стоките са произведени в страната вкл. БГ фирми отварят производствени мощности в страната прим "Бела"

АМА ТОВА НЕ СЕ НАТЯКВА ПОКАЗНО. АЗ БЯХ В ИТАЛИЯ - НИКЪДЕ НЯМАШЕ РЕКЛАМА КУПУВАЙТЕ ИТАЛИАНСКО И Т.Н.

НЕКОЙ ТЪПАН ТУК ДА МИ КАЖЕ НЯКОЯ БГ СТОКА, КОЯТО ПРЕВЪЗХОЖДА ЕВРОПЕЙСКИТЕ, КАТО НОГО ЗНАЕТЕ!

Веднага щом дефинираш "европейска" стока.

АКО ЗНАЕШ, НО ЕДВА ЛИ...

Абсурден въпрос....

Кисело мляко

веднага ще ти кажа български стоки, които превъзхождат европейските: 1 българските плодове - истинските български плодове, които имат вкус на плодове, а не тези, на които само им слагат етикети, че уж са български; 2 българските зеленчуци -истинските български зеленчуци, които имат вкус на зеленчуци, а не тези, на които само им слагат етикети, че уж са български; 3 млечните продукти - качествените, а не тези с палмовото масло и повечето са такива; 4 българска козметика на основата на розовото масло 5 българска конфекция - особено тази, която основно се изнася в чужбина, а у нас внасят боклуци 6 български обувки - има много качествени и здрави български обувки

Кога ще се изравнят субсидиите за селскотопанските производители? Кога ще отпаднат квотите за производство прим на мляко, грозде ....? Всичко друго са алабализми как да ти вземат парите ...

ПОНЕШ ДА ВНАСЯШ КОЛКОТО АВСТРИЯ БЕ, КОМУНИСТ! ТВА НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ, ВСЕКИ СОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ОТДАВАН УМРЯ!

Фашист!!!

КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ СТЕ НЕКОНКУРЕНТНИ БЕ??? 15 Г СМЕ В ЕС И НЕ МОЖЕМ НИЩО ОСВЕН СУРОВНИ ДА ИЗНЕСЕМ ТАМ! НЯМА НИКЪДЕ ТАКЪВ ПАТРИО=ТИЗЪМ В МАГАЗИНИТЕ НА ЗАПАД! ДА МИ СВИРИ НА МЕН НЯКОЙ НА СТРУНАТА ПАТРИОТ, ЧЕ ДА МУ КУПУВАМ БОКЛУЦИТЕ С ПАЛМОВО МАЛО, КОПИТА, РОГА И Т. Н...

Чувал ли си за нещо руско, комунистическо, старо, африканско, нарушаващо човешките и гейски права, идващо от лагерите и белите мечки наречено БДС? :D

След като западняците подкупиха копунистическите недоносчета и ги накараха да разтурят фабриките и заводите, как да конкурираш фирми със 100 години история при условие че тръгваш от един гараж преди 20 години.

Те това са еврогейските ценности - няма да произвеждате и продавате, за да отиват парите ви у западните ви господари, а не у вас и вашата родина!!! Стане ли въпрос за пари, Западът оголва хищните си зъби! А този, който дръзне да защити собствената си продукция и бизнес, бива демократично бомбардиран, въвличан във война или му се спретва майдан. Тиквата, естествено, веднага ще смъкне гащи, защото в противен случай еврогейските му господари и ФАЩ веднага ще го издухат. Новите господари са безмилостни, за разлика от Русия, която не ни беше заробила с военни бази и войски, а и често ни помагаше безвъзмездно.

добре бе, разбрахме! напускай ! чупка !

iСиктир

брюксел / джендър - все едно и също

Като се разпадне ЕС ,в него ще остане само България ,защото няма да е изпълнила условията за напускане

тогава ще приеме "освободителката си", да възродят сив и варшавския договор! ще се сбъдне генералната линия на дс-генералите - "заедно с матушката , сиреч - с кгб"

Разбира се ,че с КГБ ,да не искате с ЦРУ

Започват да се изясняват причините за Брекзит. Явно олигофрените от Брюксел са се взели много на сериозно.

защо само обсъждаш бе, руски троянски кон! врата ти е широко отворена ! никой не те държи ... и без това през теб прониква "руССкия свят" в цивилозавине страни!

Аз съм отявлен русофоб и не го крия, това никога няма да се промени, но вече съм на път и ЕС да приравня към братушките, а както вървят нещата може и да ги задминат по лицемерие и по лошотия! Всички гледат само как да ни използват и как да ни вредят!!!!

Само искам да питам скапания ЕС, как Австрия обяви преди месец, че 85!! процента от всички хранителни бързооборотни стоки са местни, и тобщ явно без нарушения! В Полша, Румъния и т.н. са на 50 пр!

а руССкия троянски кон ! и всички знаят това ! това е цената която плащаш за двойната игра през цялото време, ако беше през цялото време пълна контра на блядовете - щеше да имаш 50% сега няма да имаш и 20% ! като не ти харсва - вратата е широко отворена!

Ми Европа на две скорости, какво се чудиш? За едни държави може, за България не може! Ние трябва да сме вечната жертва и да караме само на помощи, ако слушкаме обаче!

Какъв си ти бе, олигофрен, че ще казваш кой къде да ходи ! Навремето баща ти пращаше хората в Белене и Скравена , сега се извъди най-големия защитник за западните ценности ...

КПСС!

Абе европейски чиновници, защо има двойни стандарти? По - лошата продукция в източна Европа,по - ниските субсидии (в пъти) източна Европа и в частност България, на корумпираното правителство бяхте първи приятели...? Това ли е най големият проблем на България, или е проблем на някоя голяма хранителна верига в България ? Това като наказание срещу българите заради протестите ли е? Ваща мама двулична, ама тея талибани дето си ги пуснахте ще ви оправят!

имаш пълната свобода да си хванеш абичката и да отпрашиш към любимата ти масква ! или с европа и с масква ! избирай! смесен вариянт вече няма да има ! или или!

Тук става въпрос за отношения между Брюксел и София. Какво общо има Москва и Путин ?! Или викаш - за каквото ти плащат, това пишеш, а ? Успех.

А ти с любимата си маска тръгвай за Китай, там са най - стриктни.

То бива да си прост, ама това твоето е клиничен случай! Къде видя Русия, комунисти, ДС, Сталин, Социализъм, Троцкъзъм... Тук става въпрос за интересите на България, име което за теб не значи нищо! Явно е изгубило смисъл. В твоята болна главичка е пълно с руснаци и комунисти и не виждаш друго освен Сталин по боксерки как те милва и ти сипва водчица. Отиди на лекар!

Когато продавам българска стока в Европа подбивам пазара, когато я продавам в България дискриминирам западния пазар.... когато придвижвам пари всичко е тотален контрол, когато искам да използвам европейски разплащателни системи БНБ не позволява, когато искам да наложа технология в Европа, ГДПР не позволява.... да ви пикая на европейските кретени...

АБЕ ТУК НЕЩО НЕДОВОЛСТВО ОТ ЕК ЛИ ЗАБЕЛЯЗВАМ ОТ РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ ХАХАХАА? КАК ТАКА БЕ! ВАШИТЕ ХОРА , ДЕТО УЖ ВИ ПОДКРЕПЯТ? НЕЩО МРЪНКАТЕ СРЕЩУ ТЯХ А? ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ВИ СПРАТ КРАНЧЕТО,Ч Е ТОГАВА ЩЕ ИЗРЕВВЕТЕ!

Идиот!

Schilo

Значи, Европа на 2 скорости, другото, Брюксел не ще да защити страна-член пред Вашингтон, а ние трябва да им се възхищаваме на тези паразити? Не, благодаря!

Е, ти си се възхищаваш на Путин и Ердоган, какъв ти е проблема? :) Кой те кара на сила да се възхищаваш на ЕС? :)

iСиктир

Абе нещастник! Скривай се!

Абе който иска- да не си купува стоки от ЕС, само да не го вменява като патриотичен дълг на останалите.

не си никакво "бг", а червен , кремълски вмро-боклук ! лудите "патритои" сте на изчезване - вижда се по последните избори в европа ... а във вторник ще се види и в сащ !

Ало, Карлуково- четенето с разбиране май не ви се удава...

ЯЗЪК ДЕТО СЕ ХВАЛЕШЕ КАК ТИ ДАВАЛИ, СЕГА ПОЧВАТ ДА ТИ СПИРАТ!

ЕС да си гледат глобалните проблеми, които не са започнали да отработват. Национален приоритет е стимулиране на местното производство.

Веднъж преди повече от 10-12 години се заприказвах с един германец,който беше от бившото ГДР и говореше разбираемо на руски..Та той беше идвал много пъти в България на курорт ,още като малко момче със своите родители,като младеж,като семеен човек.Познаваше Черноморието ,хотелите и къмпингите по-добре и от пътеводител на Балкантурист.Та той ми каза,че когато преминели моста при Русе навлизали в страната с безкрайните полета ,в които растели най вкусните чушки,домати,дини и други плодове и зеленчуци.Те оставили в него вкус и аромати,които помнел още.Сигурно беше нещо разочарован от салатата ,която ядеше и ме попита къде са сега тези зеленчуци.Аз му обясних,че салата ,която яде е с турски домати,гръцки или македонски чушки,сиренето е от палмово масло и сухо мляко,солта най-вероятно е от Израел,а олиото с неизвестен произход.Попитаме защо сме унищожили тези безкрайно вкусни продукти,на което му отговорих,че те са остатък от комунизма и ние с много желание ентусиазъм,запленени от европейското ни бъдеще,което се открива пред нас в кратки срокове ги ликвидирахме.Обясних му ,че запленени от това бъдеще, не може да предположи още колко неща унищожихме.Той някак си подсмихна и каза,че се досеща защото докато пътувал видял много руини от различни постройки

ДА СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ СТОКИ ОТ ДРУГИ СТРАНИ-ЧЛЕНКИ НА ЕС!!!!!

ТИ И ТАКА НЕ СИ КУПУВАШ НИЩО ОТ ЕС, КАРАШ ГО НА КИТАЙСКО И ТУРСКО, ЩОТО СИ БЕДЕН!

Спирай. Кой те е спрял да спреш? :)

ЕК, я по-леко с "втърдяването". Нещо се взехте много насериозно. Бяхте "втърдени" срещу Унгария и Полша, пък на тях не им пука и поумекнахте. Така че по-кротко, че идвате малко в повече. Един тука ни "обгрижва", вие оттам се втърдявате.

имаш свободната воля да напуснеш ... никой не те държи ...

А ти знаеш ли къде съм? Или просто се "втърдяваш"?

Schilo

Да, добре ще е!

Е , у нас няма Орбановци.Нашето правителство/каква смешна дума когато се отнася до него/ е съставено от сервилници и блюдолизци/последното го казвам / от куртоазия, за да не използувам истинската дума отговаряща на техните действия

Schilo

Да го духат бюрократите от Брюксел! Аз съм За протекционизъм на българските стоки. А ония да си вземат по една права краставица и .... С 200

няма да ти купуваме "патриотичният" домат !

Schilo

Ми яж си правата краставица. Или и ти я ползвай с 200. Ба си "българина" си.!

Кои сте тези вие??? Отбор продажници може би или нещо друго????

на няма да ям "на пук" ченгесарският дс- олигархичен домат !

И ся ко - да не ядем череши от Кюстендил и кайсии от Силистра, а ябълки от Полша ?! И да внасяме кисело мляко ?! Хайде - няма нужда !

Доста от хранителните стоки за масовия потребител в ЕС вече имат същото качество както и тези на нашия пазар.Това ниво на качество е резултат от индустриалните техники на производство. Искате удобство -имате го, но всяко удобство се заплаща. Изтеглянето от село в града води до това- индустриализация и масовизация на производството , а качеството обикновено е обратна на количеството величина.

Интересно е че,Румъния успя да се пребори за 50 процента хранителни стоки собствено производство и там няма санкции.Наложиха го и толко.На нашите послушници обаче не им е дадена такава привилегия.Аборигени сме си...и ние и мизерните ни управници!

Че ако не беше ЕС да ни спаси от ноктите на тази крадла Русия, досега България вече щеше да е изчезнала Много повече ЕС ни трябва, поне докато Русия се разпадне После вече ще е лесно, дано само не бутнат Путин, че без него руснаците бързо ще дръпнат напред

никога не е била изпускана от зъбите и ноктите на омразната "освободителка", дето никой не и е искал "непоисканата услуга" , то тя решила да я даде, в името на излаза на босфора! бълХрия - това е фактически микро копие на бензоколонката ... и от тук, по пълва теорема - както висчки мразят кремъл, така вече повечето мразят и бълХрия!

Ти си ненормален!!!

хе-хе... проблема на руснаците не е Путин. Дори да го няма ще са си все същите б%%%ове.

путинизма няма да свърши с елиминирането на путлер ... вече са тръгнали към неговата смяна, но режима - ще остане !

Няма как да се отрече ,че ЕС прави всичко възможно да досъсипе и малкото останало от селското стопанство,което и без това , след демократичните промени едвам мъждука. Няма как да се отрече ,че мантрата за свободно движение на стоки ,хора и капитали е валидна само ,ако е в тяхна полза ,ако -не ,следват санкции.

Точно така е! От нас зависи да не го допускаме! Да спрем да купуваме техните стоки!!!!

Иди си купи една Лада нива, тъпако и заминавай на нивата Хахахах

ДО ""А така, спри"" Това ,че сте лумпен -дегенерат е ясно ,но не е нужно да го демонстрирате непрекъснато