Коментари - ЕК с помощ за България и други страни от ЕС да спрат да ползват руски изкопаеми горива | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България има голям микс от мощности, които ни гарантират спокойствие в такава криза. Единственият проблем са руските шпиони и саботьори, които трабва да неутрализираме. Да ремонтираме най-накрая ПАВЕЦ Чаира , да внасяме газ от Гърция, да зареждаме АЕЦ от САЩ а не с рециклирания уран от Русия, Лукойл изкупуваме обратно и внасяме качествен петрол за по-добро гориво.

Тази схема я знаем. Закрихме 4 блока ра АЕЦ Козлодуй, загубихме милиарди, платиха ни няколко млн обезщетение.

Как техническа помощ, ще замени изкопаемите горива? Тая информация направо кърти ! По какъв начен с техническа подкрепа(каквото и да означава това), Може да се греем през зимата на сносни цени. Те в Сф като вдигнат парното с 1 лв и всичко започва да вие, а в провинцията дето сме на въглища например, какво да правим? Това граничи с безумие вече !

Няма енергийна криза. Плащаш в рубли, и получаваш руски газ на ниски цени. Така че няма нужда от тези помощи.

Няма да ползвате петрол и газ. Ще стоите гладни и на студено, но пък ще отпечатим едни хартийки и ще ви ги дадем да си бършете ... с тях

От личен опит ли го знаеш? Че в рАссия ви печатат едни хартийки ама те и за тоалетна хартия не стават.

Сатър за орките...

Американците щото са по прости са удвоили вноса на Руски петрол за последните няколко месеца, но иначе привидно налагат санкции и нашите Еврогейски шаранковци кълвът ли кълвът на въдицата :)

Трябваше тези мерки още когато червения ботуш завзе Крим . Тихо и кротко да се действа и февруари студена война - нищо към и от расия

Средносрочно смекчаване, демек за кратко цените ще се вдигат по-бавно и то може би, много обнадеждаващо. Май ЕС е тръгнал логично към канала.

И като дадът едни пари, нали пак от нашия ще са. Само помпат инфлацията както с ковида.

малоумни европейци искат да спрат Руския и да внасят хамерикански, които увеличиха 2пъти вноса на Руски и ще го препродават на кухите европейци :-)

Утре червения ботуш като завземе Варна и Бургас пак ще имаш гас :)