"Единна Русия" предлага национализация на предприятията на западни компании, напуснали страната

Закриването на производството ще доведат до съкращаването на голям брой работници, твърди Андрей Турчак

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво ще управляват Форд, като нямат коли или голи сгради дето са под наем. Тези фирми активи нямат. Някаква оборотна техника и машини. Еденици имат своя собственост, като Икея. Щели да съдят ръководството. Пълен майтап. Няма държава, която да ги върне. В същото време целят нормален свят е затворен. Конфискации вървят, активи се замразяват, скоро почват арестите. Няма къде да се скрият руснаците. ОАЕ подкрепи САЩ и там вече им е тясно. Шрьодер е в ареста в Германия, всички национални предатели

Да ли ще го направят?

Скъпи и недраги “рашки” накъдето сте се запътили, в скоро време тапетите щв бъдат по-скъпи от рублите. А ние всички помним до къде и до какво води национализацията. Думичката е “фалит” - бавен, мъчителен при това - сигурен. А Хитлер ще се окаже пред хипофизното ботоксови джудже, като първолак!!!

https://www.youtube.com/watch?v=M0OEFnUnHfI

Малка весела пауза:https://www.youtube.com/watch?v=wbR3jUyInTI

Пък аз знам за една част от един резерв на една централна банка, дето се намира в САЩ и ЕС. Барем стигне за репарации.

Всяко модерно производство изисква сложна верига от доставки, поддръжка и калибриране на машините, консумативи за тях, и т.н. И да национализират, все тая... пак няма да работят.

Ти остави ами руските мутри от къде ще копуват БМВета

както и до сега.

Няма страшно, ще минат на мтелбета.

и като ги национализирате ко ша ги правите?????? чукча гледа компютър хахахахах

Мужиците ще духат супата.

Да очакваме руска висша мода (кроят шият и все ватенка става), руска потребителска техника (прават-струват или ВЕФ или Калашник, понякога самовар), новите руски коли ( както и да го почнат все до Москвич стигат) и новите руски мебели (освен печка и килимчета за стената, друго не се получава). :)))) Национализацията е лесната част. След това идва трудното. :)))

Русия има 2 икономически оръжия за масово унищожение. 1. Спира да изнася петрол за враждебни страни. Инфлацията в Германия ще е 20%, в България 100%. Ще има бунтове и революции. 2. Спира да уважава патенти на враждебни страни. Само САЩ губят от това един трилион долара. Няма сценарий, който запада да може да спечели.

Да забравих че ти си фен на Мутра с кръг олигарски налали се на гърба на бедния народ , точно този модел винаги е "работил" за обикновенния човек ? Ти си много зле !

Путин ако не се беше намесил при хакерските групи досега американците още щяха да се мъчат с рансъмуер :) смешници...

Че толкова не е БВП на Руслямска държава, бе китайско менте!

Прави са! Предумишлен банкрут е наказуемо престъпление в целият свят! Американският Енрон още го помним!

Фирмите не банкрутира, бе кретен! Изнасят се.

Още по-хубаво ако ги национализират, руснаците ще ядат уя на путин десетилетия напред.

на комунистически означава заграбване и съсипване на нещо работещо!!!

И оня тъпанар копейкин тръгнал на инспектор дюдю фа се прави помияр

Една компания не е стени и гаечни ключове, а логистика и мрежови стожери. Хамбари има навсякъде. Няма как да произведете кола ако ще 10 завода да имате.

Ще ядат картошки ще четат мурзилка ще гледат ну погоди и ще питат путкин къде серат гладните

Днес 2 ст > 1 рубла. До края на седмицата 1 ст > 1 рубла. Днес средната заплата в Русия 35 хил рубли = 400 лв.

С тиа рубли и за тоалетната не стават

Ще ядат патката на путкин а после ще напълнят китайските бардаци

100% за

Да си го набият сами. И после да не чакат някой да се върне.

Ще национализирате едни модерни халета с автоматизирани поточни линии за които нямате резервни части и поддръжка. Ще наследите производства за които нямате нито ресурси, нито пазари. Вариант е да ги дадете за стопанисване и експлоатация от китайците и да вземате някакъв процент от заграбеното.

Без лицензи,патенти,Ноу Хау нищо не могат да направят.

Тия сложни думи дето няма ги имат? За какво са им да ги имат?

Защо си мислиш че на Руснаците ще им пука за лицензи и патенти? Спират да уважават патенти на враждебни страни и толкоз!

За кое каза че нямат ресурс. Ти изобщо от Луната ли кацаш? За кое нямат пазар? Не могат да правят примерно копие на БМВ с марка Лада ли, в завода на БМВ?

Те Лада-та не успяха да възкрасят - дръжката остана в ръката на Путин на промотирането на някаква нейна модификация... Копие на БМв... сериозно? Пазар за копето къде? Вътрешен едва ли не...

Излезлите предприятия са излезли и това е. Ако национализират собствеността йм, гарантират че никога няма и да се върнат.

Китайците чакат, купуват всичко

Купуват, но няма да вложат и 1 рубла ако има риск от национализация, т. е. да си загубят инвестицията.

такъв проблем,все пак нямат намерение да участват в театрото;)

Га ядохте салам не ривахте! Като влязохте с армията в Украйна не я мислихте тази работа. А сега национализирайте, и не 20,ами поне 100 години няма да видите чужд инвеститор.

Даже като се замислих малко и китайците дори мяма да успеете да излъжете да инвестират.

Като му дойде времето ще го заобиколят. Ще си направят военен преврат в негово отсъствие. Сигурно ще му остане някаква малка частна армия която ще го изяде накрая... буквално.

Руският сатрап трябва да бъде спрян - той се окопал дълбоко - никой отвън не може да стигне да него- само, ако има здравомислещи около него, могат да го таправят.

Г-жо, за съжаление всичко отдавна е изчегъртано и това за което говорите няма как да се случи. Но поживьом увидем.

това е началото ребята. май скоро брезови кори ще хрупате.

Бреза знаеш ли какво е? С тия цени и твоите доходи - кое по напред ще платиш? Или си на мама синчето и тя още плаща? Може и жена ти да бачка по 12 часа да плати тока, пък ти да си на шишето с парцуца

и най -после невтохима отново блгарски . поне по 5 лева данък ще внася

Късно е ребята. Такава простотия направихте, че следващите 20 години никой няма да иска да прави бизнес с и в Русия. Радвам се, че този път ще останем от страната на цивилизования свят на желязната завеса.

Много си заблуден друже. Китай и Русия вече са години напред. Няма сега да ти изнасям лекция. Пък и ти си отвъд завесата, но поне мини малко у лево - на слънце, че студен март иде.

Вярно е! Русия е с години напред в 15-ти век.