Джеф Безос инвестира $1 млрд. в космическата си компанията

Милиардер номер 1 иска да даде началото на нова ера в проучването на Космоса

Обратно в новината

Коментари - Джеф Безос инвестира $1 млрд. в космическата си компанията | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечтата на българските олигарски е да приличат на Джеф Безос: да плащат минимална надница за половин работен ден, докато лапкат поръчки от държавните агенции. А когато властта започне да ги гони за неплатени данъци - да си купят най-влиятелната столична медия, чрез която да ръсят всеки ден компромати и фалшиви новини срещу президента/премиера, жена му, децата и предполагаемата любовница.

да похарчи милиардите си, на първо време като плаща достойно на служителите си и плаща данъци в страните които оперира. После да се замисли че хиляди деца всеки ден умират от глад и поради липса до вода и медицински услуги. Ама вижте го той не знаел как....гнус

Знае, знае Безос- щото, ако не ги харчи където му кажат ЦРУ и Пентагона, ще му ги вземат и ще ги прехвърлят на друг като Безос, дето ще харчи тия пари за точно определени " обществени проекти с държавни пари и поръчки" към частни фирми на ЦРУ и Пентагона! В САЩ няма лабаво- на корупцията и се вика лобизъм, на доносницте на ДС, като у нас им се вика милиардери( спекуланти) и т.н.! У нас е корупцията и доносницте- в САЩ са лобизма и кредитните( финансови " инвеститори") спекуланти!

Чета в коментарите компанията си е на Безос! И в България има доста милионери бушони, днес са с компании, утре ги няма! Компаниите са си на ЦРУ и Пентагона- съвсем легални частни компании, Безос е " момчето за всичко"- днес е тук, утре го няма! Единственното сигурно е, че тези частни компании ще продължават да усвояват милиарди долари от обществените поръчки на ЦРУ и Пентагона! Обществен контрол почти няма- " обществените поръчки са строго секретни"! От време на време Конгреса прави проверки на " малки обществени поръчки и представя някой като Безос като сакрална жертва"! Както Мъск усвои за тесла няколко милиарда $ държавни субсидии и протекции, пък го глобиха 20 млн. $, за да е спокойно обществото, че " демокрацията работи"!

По-добре да инвестира в заплати на служителите си, че се оказа, че хем работят в Амазон, хем са на социални помощи! Той затова не смее да отвори офис в България.

Хахахаха ще има щипане на субсидии за милиарди от американските данъкоплатци! Мъск позатихна с теслата на Марс, анимирана от китайци, сега Безос да видим каква анимация ще предложи от китайците! Ама така е- българите ще плащат най- високи цени за непроизведено електричество от американските Марици в България, американците пък ще харчат милиарди за анимации на китайци в САЩ! Докато такива като нас плаща за непроизведени американизми и захранващи американската икономика и бюджет, ще има и такива спекуланти харчещи милиарди субсидии от американския бюджет! " Пазарна икономика по американски" грешка нема!

Седнал някакъв боклук да пише 20 поста с очевадни лъжи и небивалици. Амазон естествено не е ЦРУ. Мъск бил позатихнал, ама всеки ден има новини за него. Анимациите на от Педеристан били реални ракети, а реалните ракети от САЩ бил анимационни. Ето това е нагъл платен трол. Американските централи са инвестирали 4,5 милиарда лева, а досега са получили ЗА ПРОИЗВЕДЕНА електроенергия под 4 милиарда и това било захранване на американския бюджет … Виж обаче руските кашони дето купиха ТЕЦ Варна с подставеното лице Ахмед Доган, от други руски кашони и получаващи милиони без изобщо да произведат и киловат електроенергия ни вопъл, ни стон. Има данни в интернет пространството и се вижда че "американските" централи, работещи за България плащат най-високите заплати, плащат данъци за разлика от Лукойл и произвеждат електроенергия с български въглища осигурявайки работа и препитание на стотици хиляди българи.

Очевадни лъжи нямащи нищо общо с темата изобщо не са спам. Спам са опроворгаването на наглите лъжи. Абе тоя модератор е пална смешка, че е и подлец на всичко отгоре.

Хайде да познаем колко пари Безос взима от ЦРУ? А от Пентагона? Безос има бизнес в който служителите са на помощи от държавата. Това трябва да е много изгодно - хем работят за теб, хем им плаща друг. Как ли е станало това? Безос затвори всички други големи издатели, книжарници и подобни заведения и ги нарече остарели. След това Амазон започна да отваря същите на техните места. Може би факта, че плащаха различни данъци (естествено беден Безос плаща по-малко) щеше да направи впечатление на разследващи власти? Не - това не е интерестно, важен е инвеститорският дух! ФАЩ майтапи и псевдо-икономика. И Безос разкарва масовият турист в космоса, докато 30+% от могъщите хамериканци нямат 1000долара под ръка, ако им се наложи да посетят болница. Сигурно са си купили билети за Марс с намаление...

Няма такова нещо- ЦРУ и Пентагона! ЦРУ и Пентагона си имат компанни и фирми съвсем легално регистрирани за усвояване на държавни пари по обществени проекти от ЦРУ и Пентагона! Милиардите от бюджета се усвояват от тези фирми и компании според различни обществени проекти и обществени поръчки на ЦРУ и Пентагона- тесли до Марс, невидимки, криптовалути и т.н.! Безос е нещо като наште доносници на ДС преди 1989 г., направени после български бизнес елит след 1989г.! Просто Безос " медийните кампании го рекламират по света", наште си ги рекламират " само местните медии"- разликата е в мащаба!

Безос плаща едни от най-високите заплати, лъжецо. Няма никакви отношения с държавни поръчки. Разработва си космическите кораби изключително за своя сметка. Това за затваряне на книжарници е тотална лъжа. очевадно боклуко си имаш подготвени опорни точки и ги копираш в интервал от няколко секунди.

найлон муск се е напил с Teslaquila зо откат и хърка в ъгъла.

Само Алишер Бурханович Усманов не пие - щот е правоверен!

Космическата си компанията на човека си неговата

Тя компанията е негова, ама защо се налага всички да четем за глупостите му ?!

А защо се налага да слушаме твоите глупости. теб за разлика от Безос кой те знае, че си от село с кенеф на двора.