Коментари - Дончев: До 2026-а Планът за възстановяване ще осигурява по 1% ръст на БВП за България | Бизнес.dir.bg
назад

Дончев: До 2026-а Планът за възстановяване ще осигурява по 1% ръст на БВП за България

Постигането за българите на 75% от покупателната способност от средната за европейците е целта на Плана, каза вицепремиерът

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Дончев: До 2026-а Планът за възстановяване ще осигурява по 1% ръст на БВП за България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

донцев през цялото управление само лъже не е казал една дума истина

Този 1% ръст на БВП на годишна база, за който говори тая габровска ТИКВА и ако е вярно (в което се съмнявам), изобщо не е повод за гордост или някакъв оптимизъм.

Планът за възстановяване и развитие е създаден за да създаде условия за рязко ускоряване на развитието на ЕС. При тези цифри за които говори Дончев, всеки европеец ще си каже - защо да се харчим за България, която гледа как да замрази сегашното си положение, вместо да измисли нови перспективни области за развитие?

...но ти тогава ще си на "топло",заедно с бай х.й и сие от крадливата шайка.

1% за България, 5 % за БМБ, 2% за дони и останалие (да не се бърка с Дони и Момчил).

боклук, не я мисли 2026 г. Ти лично от догодина си в пандиза с крадливата тиква, като пръв слуга и гъзолизец. Неграмотен нищоправец и клатикурец

ВИнаги съм се питал какво самочувствие трябва да имаш, за да се изказваш по въпроси, по коиот не си компетентен. Дончев е учител, не е икономист или финансист...Как така изведнъж и от икономика разбира?

Долнопробни герберастки крадци, планът ще облагодетелства единствено проближени до вас, боклуци такива

Това кой, какво и как ще осигурява не ни топли. Кажи ние какво ще осигуряваме на българските граждани. Ние , това сте ви управляващите, ония дето ще дават е от нашите данъци. Как не можа за 10 години да си намериш нещо което да свършиш ?

Така и не разбрахме с какво се занимаваше като вицепремиер.Обясни ни накрая,за да разберем.А ти започваш пак с обещания.Как да ти вярваме,като ни лъга 12 години.

На 75 % от българите им се иска да получите възмездие, дали в затвора, дали по друг начин, просто някакво възмездие. Толкова нагли и брутални крадци едва ли сме имали някога. Мафиотите работят на по-малки проценти от Вас. Томиславчо повярвай ми десетките или стотиците милиони които си откраднал едва ли ще те спасят. КТБ с над 6 милиарда активи издържа 4 дни, на 5-тия хлопна кепенца. Бягай от сега да целуваш ръце или каквото друго ти подадат, ти нямаш сърце на мъж да се опълчиш, обикновен долнопробен лъжец си и страхлив като мишка.

Ма къф 1 %, бе чадо.. Ма ти дацзибаото на Баце не го ли зазубри.. МИНИМУМ 2,5% за 2021, и от 4% нагоре за останалите.. Ма стъкмистиците на Мишока веч са наострили калемите.. Е на последното обаждане на ЕВРОСТАТ 2,5% ни дадоха по техните отчети.. При това при 6,7% паднал износ за ЕС.. Дето е основния ни партньор в износа.. Тъй де.. Ръсто е по калемчетата, ама понеже износа е под контрол с вноса в държавите от ЕС и нема как там да са лъже.. Баце са пофали с ръст на БВП-то при НЕпроизведена и НЕизнесена продукция..

Мутри и план. Тия тъпанари и крадци ще закрият държавата. Макар че на кой му пука - най-умните и талантливи вече избягаха на Запад и в България останаха предимно неква необразована сган и циганьор.

Господин Електронно Правителство колко пари изхарчи и какви резултати постигна, откакто е на власт? Сериозно питам.

Комунистите предварително повредили или откраднали електроните... сега се търсят нови електрони

Кой ще ви търпи до 2026-та бе олигофрени, ако изманипулирате изборите или европейската педерастия ви подкрепи то народа ще излезе и ще ви избие.

Явно Томито го ползват в ГЕРБ за врачка. То кво им остана?

Не му се разбира много и той си плещи смело.

На тоя като му видя физиономията и ми се прихожда до тоалетната по голяма нужда. Толкова ми е сдосадил.

Дончев е плямпалото на Борисов, когато Борисов се крие, или бяга с джипката по обекти

Застани пред народа и се извини, че не ставаш за нищо, ти си мърша без достойнство и пудел на Агент Буда.

ей клоун ще ядеш хуя да знаеш лайняр

демократ, с амбиция да оправи коминустическото наследство.. и по комуистически се продава на външно влияние.. Нещата за разпродажба губяат стойност, а се отнася за нашата политика

Дончев започна да лъже повече от Борисов.

"До 2026-а Планът за възстановяване ще осигурява по 1% ръст на БВП за България" А после ще спретнат нова криза и ще откраднат пак. Този филм го гледаме вече десет години. ОСТАВКА и ЗАТВОР.

Оставка мутри!

ГРОБАР ненормален кой ще ви търпи да крадете до 2026 г. ОСТАВКА да ви няма с Боко Тиквата и всичката ваша смрад, вие сте изроди!

Нищо, което е предвидил Дончев, не се е случило.

Какво БВП ще осигуряваш бе, капут, България се топи като лански сняг, за толкова години на власт единствено можахте да се осерете от кражби, а Румъния отдавна ни задмина.

Дончев, по-далечни планове от 28-ми март не си прави :)

Като започне някоя скъсана гуменка да ми обяснява с преобладаващо ще и побеснявам. Единият ученик на бай Тошо, другият трябва да е на леля Ванга.

Дончев, ставай и се махай!

ГЕРБ има план единствено за разграбване на България. Главанакът с киселата физиономия Томислав Дончев, омръзнала до смърт изтъркана плоча, да обясни защо едни и същи "мерки" се обявяват всеки път като нещо ново, макар за тях вече да са прахосани милиарди. Да вземем например електронното правителство. Мутренската сбирщина ГЕРБ пропиля много, много пара за дигитални услуги през последните години, а резултатът е все по-раздута администрация, опашки на граждани пред гишета, и повсеместна корупция. Истината е, че народът ще насмете бандата около селяндура от Банкя още напролет. Така че сметка ще им търсим много скоро!

Дончев: До 2026-а Планът за възстановяване ще осигурява по 1% ръст на БВП за България . правете си сметка от тези пари колко смятат да откраднат !!! Та то само инфлацията е по-голяма от 1 % !!!

Лъжите на Борисов: Няма да затваряме държавата! "Няма да има затваряне на държавата. Напротив. Сега, като ръководител, се чувствам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, какво втората, кога е тежкото. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват”. Това заяви премиерът Бойко Борисов от личния си профил във Facebook. "Искам да поздравите лъжливите сайтове с вудумагиите и измишльотините. Как не ви е срам?", допълни той.

ОСТАВКА!

Ама цял процент ли ва, Дончев? От къдя на къдя ва!

Мръсни долни гробарски крадци. До 2026та трябва да сте излежали по 5 години в пандиза бе грозник.При бай Ставри. Долни крадливи ялови продажни боклуци.