Договорено между САЩ и Германия: Северен поток 2 спира, ако Русия нахлуе в Украйна

Берлин и Вашингтон са се договорили за газопровода в случай на агресивни действия от страна на Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че той не е тръгнал за да спира. Представям си германски гастербайтери пътуващи за Коми да секат дърва. Голям майтап.

сащ ще воюва с Русияза за укрите до последния умрел от студ немец.. ббаахаха

ЧЕ ОТ ТУК НАСЕТНЕ КРАНЧЕТО Е В БЕРЛИН, А НЕ В БУНКЕРА И, ЧЕ ОТ ТУК НАСЕТНЕ ДЖУДЖЕТО НЯМА КОЗОВЕ ОТ ДА ПЛАШИ С "ГОЛЕМИТЕ И ВЕЛИКИ" РАКЕТИ. И КАК ЕВРОПА ЩЯЛА ДА ОСТНЕ "Н А СТУДЕНО" ...АМА ПЪК ОТ БУНКЕРА ШЕ ОСТАНАТ "НА ГЛАДНО" ... ТАКА ЧЕ ПУТЛЕР ДА СИ СЕДИ КРОТКО НА ЗАДНИКА, ЩОТО НИЩО НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШО, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛОШИ!

Скора ще стоят на студено тогава.

Тя сопата имала два кпая ве ,,братушки” ?!

Няма не бой се.Норвегия пак може да се намеси и да залее Европа с газ.Напук на Путин.

"НА ГЛАДНО" !

Той толкоз много газ прекарва в момента..... Ма това мноо жестоко бе. Направо разкатахте Газпром. Утре Русия фалира. Путин трепери от страх. А! И само между другото, колко викате била газта в момента на борсата? Я земете спредте изобщо да купувате газ! Нали имаме соларки и перки? Смешници.

Най-лошото, е че България е пак от страната на булката за пореден път, вързана за ЕС или по-точно за Германия (със статус окупирана страна сега). Щатите не ги мисля, те с руснаците си играят геополитическата игра. Ще има прожекция на филмчета как масовия европеец да се справя с отоплението през зимата с подръчни материали при липса на газ за отопление (както и как да си плаща сметката на високи цени на газта, поради липсата му).

Ако САЩ нахлуе в Украйна руснаците също ще спрат СП-2.

Само дето тяхното газово находище нещо се е изтощило и ще го затварят

СП-2,по точно негово спиране, най вече затрудни европа. И това ще е стане перманентно. Русия си има азиатски пазари.

Дали ? Това нещо като - американския втечнен газ от Ямал ?

А се натиска от години досажда на европейците

Ще изпукат от глад

До Урал се водят европейци.. Защо се държат като талибани или зулуси в контра на целия бял свят? А стига грандоманщини, а?

2021-12-08 07:23:18 Ми тогава що не ходи там (нерегистриран) А се натиска от години досажда на европейците --- Е ЕГЕО-ПОЛИТИЧЕСКА БУХАЛКА, КОЯТО И В МОМЕНТА Я ВИЖДАМЕ ... ЗАТОВА СЕ НАТИСКА "В ЕВРОПА" - НЕ ТОЛКОВА ЗАРАДИ "ПАРИТЕ", А ЗАРАДИ "ВЛИЯНИЕТО" !

Как си на страната на освободителката ни русия, да се разкараш там и повече да не чуем за теб

Води руското влияние И до загуба на територия

Краварите и дъртите еврогейци най-много да пръднат на кура на Вовата.

Прост шваб: Ако рашките не слушат америкаците ще се накажа като се лиша от евтина газ!

Изказа се белия човек (ака "тъмен балкански субект")

Германия фалира в случай на война !!!

Вовата като теб е скопен, няма кур и затова е толкова злобен Съвет: сложи си един имплант и спри с аналния секс, че съвсем ще охлабиш сфинктера

Северен поток стига ли до САЩ, че те ще решават дали да спира?

Защо му е на ВВП да нахлува в Украйна и да си навлече куп главоболия най-малкото с оправяне на батака там? Той ги души полека и целеустремено, докато сами си спретнат поредния майдан за смяна на властта и клекнат безусловно. Украинците имат от векове особен манталитет и традиции в подобно поведение.

Тва малко сметки без кръчмар ! Газопровод не се спира толкова лесно. Германците като го запушат , а руснаците продължават да подават газ, най- малкото ще гръмне някъде. Спирането става полека, не знам, май отнема седмици. А Русия има право да нахлуе щото има руско малцинство , в смисъл Щатите нали защитават интересите на американските граждани по света , та и Русия така :)

Докато не пуснат СП2 цената на газ за Европа ще е прекалено висока. По-малко газ, но много скъп ... Проблемът е, че ако Украйна нахлуе в Русия, САЩ пак ще обявят Русия за агресор

Не знам дали ще фалира , но в Мюнхен, в някои части на града са само мюсюлмани. Учителите в основните училища са вече наполовина турци и туркини. Значи разбираш ме .

Добре! Но какво ще правят ако Украйна нахлуе в Русия, през Крим?

Най вече когато освобождава хората от парите им и забременява цигански проститутки като майка ти

СП-2 си има европейски инвеститори,освен Газпром. И тези инвеститори не са боси.А пострадат те,-ще пострада и "проамериканска" политика.

Ами чудесно аахахаха! Германците са прецакани и в момента изцяло зависими от руснаците и какво решат те да правят, а не обратното! СП-2 и в момента не работи и по никакъв начин не се отразява на руснаците, защото суровините си ги имат и могат да ги продават където поискат - и в Европа, и в Азия! Покупатели много! Но СП-2 не бъде ли реализиран Германците ще го духат и европейците като цяло, защото по последни сметки дори със СП-2 реализиран, недостигът на газ за европейската икономика ще бъде около 30%!!! Т.е. кой го духа? Руснаците или ЕС и в частност Германия? Американците настояваха през цялото време СП-2 да бъде спрян, а Германия беше на противоположното мнение защото този проект е изключително добър за Германия - газ на ниски цени за десетилетия напред, с перспектива по тази тръба да тече и зелен водород - това е заложено в проекта! За САЩ това е равносилно на загуба на пазар в ЕС и от там идва техния зор за спирането на проекта. И сега какво - успяха да обвържат енергийното бъдеще на Германия с волята на Русия и търпението ѝ да търпи проститята на Украйна - ами добра сделка за руснаците!

Бе да ти кажа точно ние по- добре да си мълчим , а? Щото половината европейска култура е основана на руснаци. Силни влияние имат и белогвардейците и останалите руснаци емигрирали в края на ПСВ. Мързи ме да ти давам примери , но това балет, театър, литература , парфюмерия, козметика. Да не говорим за технологии които ти ползваш ежедневно .

Ако Русия нахлуе в а Украйна, ще контролира и украинската тръба. Няма нужда да си Каспаров за да се сетиш, че руския офицер взима сащката царица. Също не е нужно да си и Каспаров, че ако искат, руснаците могат да завъртят централния винтил. А Китай ще вземе на драго сърце цялата руска газ. Колкото им пуснат толкова. А тъпите европейци ще рупат зелен ток и прескъп шистов боклук от САЩ. Тия са елементарни работи.

Преди да пишеш реплики, извади вибратора си отзад .... Пречи ти

Няма да нахлуе. Украинците не стават за продължително водене на война. Единственото което може да стане е да има пограничен конфликт и американците да се намесят и ще го отнесем всички черноморски страни. Щото бомбите замърсяват , както навремето в Белград. И въобще за какъв х-й американците са в Черно море ? Ето тва не разбирам !!!

Само българските джендъри на хранилка от Америка за България са в екстаз всеки път, когато Дир изкара статия за Русия, или Путин. Ей, няма да ви дойде акъла в главата, че колкото Русия ни е враг, толкова и САЩ. И обратното. Колкото едните са ни приятели, толкова и другите. Кога ще се научите, че първа трябва да си оправим кочината, преди да гледаме в канчето на другия? Смешни сте. Точно както жабката, която видяла, че подковават коня и вдигнала и тя краче.

"Много съюзници не бяха уверени, че се случва нещо сериозно. Бяхме изненадани от пропастта в разузнаването - как и защо САЩ видяха това, което ние не видяхме." Озаптете Сенилния със ЗВУКОВИТЕ и ЗРИТЕЛНИ ХАЛЮЦИНАЦИИ!

Ако говорим сериозно. 1) САЩ в момента има сили колко да уплаши малка държава тип България (С. Корея не може например) 2) Европа с зелените дивотии се САМОУБИ. И ако спре газта ше пукне от студ буквално - Между впрочем, още преди 5-6 години Путин ЧЕСТНО им го каза в прав текст - Вие не знаете кво искате, но и дърва немате и за тех в Сибир ще треа до ходите (как мило се засмяха тогава всички немци - точно кат слабоумни идиоти). 3) Русия НЕ и трябва Украйна в момента. Каквото трябваше взе го вече. Но ако и потрябва па Украйна - виж т.1

Въпрос точно в десятката. В този случай, предполагам Русия ще “интегрира” Украйна в съюзната държава Русия-Белорусия, и хоп Крим пак Украински. Пито платено.

каторжници скапани. Лъжат и мажат

Тавариш сгази лука.

А пък ако Германия не получава газ от Русия, я чака студена и тъмна зима.

Американските либерасти и холограмата на Сорос педофила Джо ще накажат лошия Путкин като затворят газопровода за Германия и оставят швабите да изпукат от студ тая зима . Същите тия нагли корумпирани тъпаци преди това си затвориха американските нефтопроводи и така уредиха бюджета на Русия като и наляха милиарди с новите безбожни цени на нефта и газ за сметка на американската икономика и потребители

Нищо подобно. Льжци. Мерзавци

"руснаците идват, лошите комунисти идват, ето ги идват" , хахаха

Ех да те набарам аз, и ти ще ми опърдиш кура.

Стига с тая Русия, бе, нещастници. А и със САЩ. Вие в първи клас ли сте, та спорите кой батко от трети клас е по- силен и ще набие друия? Малоумни пияни бугаристански скотове. Вместо да пишете неграмотни повръщоци из форума, свършете нещо полезно, миризливи говеда. Изперете си насраните гащи на една седмица, чорапите, които не сте сменявали 3 дни, почистете кочината си вкъщи, почистете двора пред жилището си. Търтеи. Мързи ви в червата и все чакате някой друг да ви оправя. А като толкова много ревете за Рассия, стягайте чемоданите и - пошли на хой... Някой да ви е вързал с гомняно въже? Все Рассия, Рассия, ама що не ходите да работите в Рассия, ами драпате за Зелена карта и работите в Германия и Англия? Що не карате Лада и Масквич, а търсите на немците старите коли- Мерцедеси и Аудита. Да ми покажете нещо произведено в Рассия? Нещо марка обувки, дрехи, битова техника, компютър, телефон? Ха-ха. Няма. Ако руснаците произведат лаптоп, той ще работи на въглища Донбас... Айде, марш в Рассии. Малоумници

хайде фъшкиии миризливи. Затова ли Байдън звъня на Путин да иска видеоразговор. Мълчат медиите представители на древната пеофесия