До 500 хил. лв финансиране за технологични проекти

По Националния иновационен фонд /НИФ/ са инвестирани над 48 млн. лв. в повече от 450 технологични проекта за последните години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подаваш проект за хвърчило, ама не, не било иновативно да ториш с оборски тор марулите. Чакайте бе нали уж проекта беше за хвърчило - няма значение как са ти отказали, важното е, че са имали право да ти откажат, казва дори безпристрастния български съд. Подаваш пак свръх проект, на върха на иновациите. Не могат да откажат, защото имаш максимален брой точки - викат те и ти казват няма пари, ще намалим - от това 30%, от другото 50%. Правиш си сметката и се отказваш, вероятно в полза на "нашите хора". Това е пълна порнография, не си късайте нервите, ако не сте от "нашите хора". Ако се чудите защо е такава мизерия в България - това е един от отговорите.

Нали затова си нагласуваха титли, за да крадат, а пък нивото на оценителите е като на среден техник. И какво? Къде са резултатите?

Абсолютно си прав, при нас пък бяха намалили точките, уж объркали са, ама парите вече ги бяха раздали, на правилните хора.. Нищо, след две годинки- европрокурор. Жалко, че толкова се бавиха .