До 10 дни подписваме договор с Турция за доставка на 30% от необходимия ни газ

Югоизточната ни съседка предлага да участваме в техните преговори за внос на втечнен газ като общата поръчка ще даде големи отстъпки, съобщи енергийният министър Росен Христов

Обратно в новината

Коментари - До 10 дни подписваме договор с Турция за доставка на 30% от необходимия ни газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще купуваме гад от НЕ производители-добиващи газ.--

Да Ви ЕПМ тъпанари,лишихте се от сигурните доставки на руски газ при дългосрочен договор,сега се чудите откъде да намерите нови! Няма други такива идиоти и национални предатели като ПП и Радевото служебно правителство!

4 пъти по-евтино нали

руска газ чрез посредници и от турция и гърция и азербейджан, но ни прави независими и диверфицирани, както при тока се диверфецирахме и цените са по 10

Каквото за всички, това и за гол Хасан. Принципно, цената на всички ресурси ще расте, защото са намаляващи. Само цената на човешкия живот ще намалява. Убеден съм, че и да беше изграден, "Южен поток" вече щеше да бъде гръмнат.

Не искахте балкански поток, получихте турски, не щете Белене, ще купувате ток от Турция. Не щете Путин, сега ще го получите в комплект е Ердоган.

А добър ден. Еврогъзовете, с любезното съдействие на нашите, Пази Баже, политици под девиза война с Русия систематично и от дълги години ни предават в ръчичките на Турция. А след завършването но АЕЦ Акую и АЕЦ Синоп и ликвидирането на нашата енергетика ще има ново 20.

от 30 лева , демократично няма да е по малко от 200, чудесна сделка. Верно ли в България няма един с акъла си, от зле на по зле се накичват. А тоя мръсен педерас Муньо да му умре родата на тоя клесавец.

Как гордо купуваме руски газ с турска надцендка ! Всеки се тупа в гърдите какъв търг е пуснал, сякаш е изкачил Еверест. А истината е, че сме голи и боси и нямаме избор освен да се съгласяваме на все по-лоши условия. Условията вече ги диктува този който има газ,а не този който няма.

Абсолютно съм съгласен с теб, те руснаците преди дни обявиха, че искат да правят Турция новия газов хъб. Божеее, за толкова ли тъпи ни мислят нашите управляващи???

Я как Румъния са уреди с руски газ от Азерите!!! През Турция и Бълтария да си го внася.. Щото досега от ГАЗПРОМ-Германия го получаваха.. Ама немците го национализираха.. И руското кранче взе, че са врътна.. Ама и азерите и румънците си го казват, че руски газ пак ша си пускат по таз тръба.. Не са като нас да се правят на улави, че нама да вземаме руски втечнен газ от Новатек. От залива до Санкт Петербург. Дето Новатек няма находище или тръба до завода си. И втечнява газ на Газпром.. Пък МАРИНЕТРАФИК да ни показва как тез газовози от Висоцк обикалят Европата и се разгазирват в Гърция и Турция.. И де що има политици у нас да са тупат у гърдите - нашио нов свободно молекулен газ не е веч от Русия.. И още отсега медиите ни "подгряват" - от януари чакайте 40% по-скъп газ..

ще има да си плащаме за масрафа на Урсула поне 13 години

Че нали ЕК забрани дългосрочните договори, газта от Турция "собствено производство" ли ще е?

И кой ще я ползва тая скъпа газ, с тези цени всеки се чуди с какво да я замени и употребата намалява постоянно. Ще намалява и още и накрая ще остане пак само тръбния газ от Азерите, който е пак повечето руски.

Ужаст, а какво стана с демократичната газ, ама как може накова нещо, искаме си западните прекупвачи, защо са ни турски.... .

И всички се засмяха.

Руско турска газ на двойна цена? Отлична работа на енергийният министър Росен Христов!

Борисов трябва да бъде съден за национално предателство, че подари на Турция южен поток. Сега сто години ще купуваме руски газ, като плащаме комисионни на Турция.

Защото слушаше ЕС,които не мислят за нас, а за себе си.

Путкински газ с комисионер Ердо Паша ,доносниците на сараите ,крадливия макак Боци с новия им съюзник зеления чорап пак врътнаха сжема с комисиони и доволни руски и турски наставници ,сметката е за нас !

Тоест ще купуваме руска газ с турска комисионна

Пише, че е американска. Дали е такава не е ясно, но какво да правим като дори редник Рундьо и гълъбарника не успяха да убедят "братята" да ни продават газ.

циклон

Ами нали сме евронаведени и воюваме с Русия за да защитим нацистките ценности в Усрайна.

10000 %. Питайте другаря Борисов, защо газопровода влиза в Турция, а не в България.

Е прост.