Директорът на Мини „Марица Изток“ подаде оставка

Няма яснота кога ще има избрани нови членове на Съвета на директорите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво хвърляте прах в очите на хората? Заместникът му вече е определен - Тодор Тодоров - какъв конкурс, какви пет лева, какъв нов морал?

Това е "качеството" на ГЕРБ ! Но ГЕРБ е клеймо !!!!!

Толкова години в услуга на ГЕРБ ..... "Плъховете напускат потъващия кораб"...!!! Ами ,тези дето ги подведохте... на къде и до кога ...!?!?!?

Ами ,локомотивния машинист ,който "управлява" , "Рудник Трояново -Север"...!?!? Локомотивен машинист управлява открит рудник.....!?!?!?

Щом пилот управлява България, защо локомотивен машинист да не управлява един рудник?!?! В крайна сметка все за управление става въпрос!

Който и да стане шеф на ММИ, трябва да се знае че това от десетилетия е една голяма "черна дупка" с която се изсмуква невероятно количество пари на данъкоплатците . Тези пари се разпределят по ограничен кръг фирми и лица, като ги правят приказно богати. Лъвския дял, естествено, отива у високопоставени държавни служители от Мин. Съвет , Министерство на енергетиката и сродните Агенции, Комитети и т.н. Има си яснао определена хранителна верига, коята не се влияе силно от това кой е на власт, защото едно звено се заменя със друго (както е в случая)

Хитрец е той Андрешко. Яхна вълната на ГЕРБ. Бе удобен на Теменушка Петкова. Профсъюзите приклекнаха удобно. Сега Титаник потъва -време е плъховете да напуснат кораба навреме. Една ревизия ще покаже злоупотребите и нарушенията в работата му. Или поне ще му стопят авантите.

Андон Петров Андонов е депутат от ГЕРБ в 42-то Народно събрание. Сега вече ясно ли е защо си е подал оставката?

Маришкия басейн заедно с централата дават работа на повече от 20000 човека. Ако ги закрият ги умножете по две в центъра на София и чао за управляващите, които и да са те. Хората не са виновни, че въглищата се продават по 18 лева за тон. Да преминат на газ и да останат с минимални щети към миньорите. . Това е изхода. Друг няма

Не си прав, трябва да се умножи най-малко по четири, а не по две. Има много предприятия, които поддържат оборудването или правят доставки. От Русе до Хасково и от Варна до Радомир. Това е една огромна трагедия за държавата, ако наистина бъде допуснато да се случи.

Същите глупости говореха за Кремиковци. После работниците си намериха работа, въздуха стана по-чист. В момента безработицата е рекордно ниска, ако изобщо има подходящ момент за ликвидацията на тази язва в нашата земя - той е сега,

Умен изглежда Човекът на снимката, но и уморен(и възрастен). Преценил е, че няма смисъл повече да се ядосва с калинки. Да си гледа внуците със Здраве!

Да влиза следващата "калинка" !

Дир-а, цената на въглищата на която ги изкупуват централите не вдигана не последните 7, а последните 15 години. А сега след 4 години ще ги закрият и на мястото на рудниците ще остане една дупка от 240 кв. км, почти колкото София....

София винаги си е била голяма ДУПКА!

Случихме на президент!

Рудниците и енергетиката ги управляваха до вчера Т. Петкова и началника и. Къв президент??!

Бавно и 100% сигурно режимът на мутрата Борисов е изчегъртан.

Нали знаете поговорката - мишките напускат първи кораба - човека се опасява че ще попадне в Списъка на Подсъдимите от ГЕРБ за грабежите .

Подал си е сам оставката е мил жест да запазят достойнството му - накарали са го сам да си подаде оставката. Така става в 90% от случаите - останалите 10% са глупаци, които си мислят, че са незаменими и ще могат да се задържат, та се налага да им наритат задниците.

ЗАКРИВАЙЙЙ

И зимъска ще ядеш голямата хурка, като почне режима на тока. ТЕЦ-вете на Марица Изток осигуряват 3 300 Мегавата мощност през зимата и без тях ще се криеш като дръгливо куче от студ по дупките...

Кое да закрива бе? И много си силен тука. Върви го извикай в 16 часа на входа на рудник Трояново 1 2 и 3

От Герб напуснали местата в Общинския съвет на Стара Загора наскоро и те са там само да кешират!!! Пълни малоумници са