Коментари - Димитър Радев: По-вероятно е присъединяване към еврозоната по-късно през 2025 г. | Бизнес.dir.bg
назад

Димитър Радев: По-вероятно е присъединяване към еврозоната по-късно през 2025 г.

За да се справим с по-високата от изискваното инфлация, бюджетът трябва да е антиинфлационен, а в момента той не е такъв, смята управителят на БНБ. За него вдигането на данъци ще увеличи сивия сектор

Обратно в новината

Коментари - Димитър Радев: По-вероятно е присъединяване към еврозоната по-късно през 2025 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''Както посочих по-рано, ние внимателно следим и анализираме ситуацията на кредитния пазар и това, което виждаме, ни държи нащрек, но на този етап не ни тревожи особено.'' Запомнете това изречение. Скоро ще и го припомните отново.

"което виждаме, ни държи нащрек, но на този етап не ни тревожи особено" - и на мен ми направи впечатление, две взаимноизключващи се неща, хем го държало нащрек, хме не го тревожи. Или иска да каже има проблем, ама няма да правим нищо.

При една лустрация, това ДС ченге "изгаря"!

Най-добре на Кукуво лято! Или към 2038 година, ако има ЕС тогава! Щото еврозоната ще остане и след него! Това си е като затвор с доживотна присъда! Излизане няма!

Ай де пак почнахме с тука има тука нема.

Това е ефектът ППДБ. Три години хаос, изхарчени десетки милиарди, свършена работа нула.

започваш да подготвяш почвата, че няма да има скоро еврозона. От десетилетия все ни отлагат, та сега ли точно? А, шенген просто забрави.

Перемогата- не върви, Хамериканския Посолник, падна в канала. Далаверата с Ковид, приключи. За къв хуй ще приемаме евро?

Да се чете, че дядото се е объркал "по-късно към 285668522 г." Сиреч май никога с това управление.

За да влезе на путьовците като теб ;)

След приемането на еврото, Хърватия зае достойното второ място по ръст на инфлацията в ЕС

Ако ще и 3000-та година да е, важното е юни аз сега да вляза. Толкова усилия положих за да вземам в евро. Мен Възраждане ме подкрепя бе смешни български смотаняциииии )))))))))))))))))

В Унгария

Кой да види, тъпака демос ли )))))))))))))))))))))))))))

Ние сме си в еврото от Виденовата зима 96а на БСП, остава да ни одобрят и да сменят името на хартиите. Споко, скоро.

И все по-вероятно става да счупите скоро валутният борд бездарници такива !

Какво да види, тоя демос е тъпак с "достойно" промит мозък ;)

Мдам, тъпанар абсолютен си.

Що бе,давайте още утре да се присъединим ,що отлагате.

Путьовците отдавна не искат рубли, че с тях може само гъза да си избършат

Кефиш ме демос, една тройка с варненски мангал да ти предложа?

1. Унгария няма евро а форинт 2. В Унгария инфлацията е под 4% а в Хърватия гони 6%

И не си го мий по навик за срещите, шефа го обича естествен, аз само ще му го наплюя, нали сладурче?

Още по-вероятно е на кукуво лято. От 10 години чакаме да пуснете пазара на ток и все отлагате, та за ква еврозона въобще става въпрос !

Явно си много мераклия да бъдеш в еврозоната или на пазара за енергия. Или си мутра, или малоумник друго обяснение няма.

Присъединяване на България, към нещо което няма бъдеще. Това е вечната сила която клати българският елит от десетилетия. Клати го и го навежда все повече и повече а това прави и народа ни все по апатичен.

Я почети малко що е валутния борд. Хванали сме за сламката от над 20 години и сега и се мръщим, що ни държи.

Браво Кольо, ама си иска малко още напън.

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

По добре никога

Първо , РЕФЕРЕНДУМА