Димитър Радев изтъкна трите плюса от ERM II и какво да се свърши

Най-важният въпрос, сподели гуверньорът, е какво трябва да бъде свършено, докато сме в "чакалнята"

Обратно в новината

Коментари - Димитър Радев изтъкна трите плюса от ERM II и какво да се свърши | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще разрешават на неграмотни като scott да пишат и показват колко са необразовани?

докога ше разрешават на дс агентчета кат васко да ИЗИСКВАТ правопис в нетът? АЛО, САМОВЛЮБЕНИЯ, НЕТА Е МОРА И НЕТНОИЗЧАНЧЕНИА СТИЛ Е КАТ РИБА, КОЯТО ПЛУВА В НЕГО. ефектен е запомня се и никой не ти го краде! Правописът: у молбите за работа. Или викаш - ше показваме презнетно колко сме образовани, умни, красиви, успели, богати и потентни? НЕ СИ ЛИЧИ! Мойте писаниа, ако немат съдържание са за у кошът. Ама гаратикописът е напрао кат тезиси на 13-ти конгрес на бкп. И да съдържа нещо - у коша, заблуждава с правопис и крие лъжи под благовидна образованос.

Проблемът е, че нашите "национално отговорни" политици не могат да обяснят на брюкселските чугуни, че минаването на лева през ЕРМ 2 е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО. Някой може ли да обясни какъв е смисълът България да преминава през т. н. "чакалня на Еврозоната" или механизма ERM2, след като от 1 юли 1997 г. сме във валутен борд с Евро и годишната инфлацията от години е ниска??? Отделно, че няма никакъв проблем да теглиш Евро на каса в банките. У нас фактически има двойна парична система – ЛЕВ и ЕВРО. Теоретично в България още утре може да въведем еврото за плащания по магазини и пазари едновременно с лева.... Цялата тази дандания ПОКАЗВА НЕЧИСТИ НАМЕРЕНИЯ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ВЪРХУШКА...

"Изводът е, че участието в ERM II доведе до по-добри условия на финансиране на нашата страна, нещо много важно в настоящите трудни времена", заключи управителят на БНБ. / и за какво отива финасирането ? за назначаване на скъпо платени и никому не нужни служби и служители , или по точно раздават се на родата за да се чувстват като велможи

Радевиа, чекай да ти обясним фразата: КОНВЕРГЕНЦИЯ НА ИКОНОМИКАТА! Щот ти, очевадно, си немаш ни най-малка предцтава от това.... Та, конвергензион означава: ПРИБЛИЖАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА МАСАТА С ТЕЗИ В ЕС. И РАЗВИВАНЕ НА КОНКУРЕНТНИ ОТРАСЛИ, КОИТО БИХА МОГЛИ ДА ПРОДАВАТ В ЦЕЛИЯ СЪЮЗ! Какво парви баце ти гоеко, уп, боеко. ЗИМА ЗАЕМИ, КОИТО ХАРЧИ И КРАДЕ. Тези пари не се инвестират в икономиката, не се завъртът така, че да носят бъдещ и стабилен доход. Просто се ИЗЯЖДАТ и край. И не, не развиваме икономиката щот сме тъпи, а щот сме зли. ше земе да излезе некой конкурент на шиши,миши и доган, ко ша праим тогава? КВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО/КОГАТО примеме еврона? Наште хора /малък процент увластта и елита/ ше имат кеш и имоти, но МАСАТА МИГНОВЕНО ШЕ ФАЛИРА. ИИИИИИИИИИИИ КРАЙ. Конвергенция - 0, ДОХОДИШЕ ШЕ СПАДНАТ ПОД 100 ЕВРО, ЩОТ ТОЛКОЗ ШЕ СЕ ИЗРАБОТВАТ ПО МИЛОС, СОЦЯЛ ТАКА. Успокоявам се, че когато немецъ земе територията на преко управление, първо от калинките ,търтеиет и вожда гоеко ше се отърве.

Второ, страната ни емитира дълг от 5 млрд. лева на международния капиталов пазар. " - е..ти плюса !!! Е..ти макроикономиста !!!