Депутатите окончателно гласуваха 4.7 млрд. лева за здравеопазване

ГЕРБ оттегли свое предложение за механизъм за определяне на цените на скъпоструващи лекарства за редки или социално значими заболявания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Били са гласивали 4,7 милиарда лева за здравеопазване реално при хората ще стигнат към 500 лв от тези пари другите ще бъдат откраднати

И тая кокошка на снимката и Шайката към която принадлежи КОЛКО МИЛИАРДА ще откраднат от тази сума ?

Вместо реформи и промени се наливат пари в продънена каца....

оха бая парички ще паднат в гушата на пенчо генчо атанас и сие

ма много са малко сзмо заплатата на крадлив доктор е около 50000 ...

Честита кражба.

ТЕ не искът да изоставят цицката от която сучат.

Вече може да се краде още повече.Типично в стила на герб.Вместо реформи, наливане в джобовете на лекарската мафия.

Добре , а кога Борисов ще върне 3 милиарда взети от него и Дянков от Здравната каса преди 3 години ? Гледам пишат ОП , но Атака излезе от ОП !

нека якото крадене започне сега!

Тия тъпунгри в парламента КОГА ЩЕ ОСЪЗНАЯ И ПРИЕМАТ ПРОГРАМАТА ЗА СКРИНИНГОВО ИЗСЛЕДВАНЕ ....!? ...Кога ще премахнат тия търговски дружества и търговци в здравеопазването .,за да СПРАТ ИЗТОЧВАНЕТО НА МИЛИАРДИТЕ ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ...!?..!?Колко лекари ,злоупотребили с УМИШЛЕНОТО ИЗТОЧВАНЕ НА НЗОК ...., чрез фалшиви медицински пътеки ..,без необходимост изисквани и прилагане на пациенти ...,са ДАДЕНИ НА КПКОНПИ И ОСЪДЕНИ ....!?Явно в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО липсва здравата ръка на Държавата ...,по упражняването на контрол и преследване на злоупотребите ..в здравеопазването ...!?

Нека кражбите започнат. На най - високите, партийни нива и от всички останали. Медиците ще са с пълни гушки. Резултатите си ги знаем.

Най-голямото крадене е при лекарствата! 1.2 млрд, баси измамниците! За някои заболявания разходите за лекарства са символични. И защо не сте написали, че Бойко Методиев ги дава тези пари, не го дразнете излишно!

От тях 4млрд. за стентове. Останалото да се разпредели по болниците по равно!!

...До като ние тук само се възмущаваме от произвола на нашите "народни представители "/само името им е ..такова ...!?/,.. а не излезем пред парламента и ги изгоним от там..,като некадърници и не изпълняващи КЛЕТВАТА ,която са дали пи избора им-ДА РАБОТЯТ И СЕ РЪКОВОДЯТ В ЦЯЛОСТНАТА СИ ДЕЙНОСТ ..ОТ И Н Т Е Р Е С И Т Е на Народа ....!?!?!?

Сега ще почне голямото крадене кодово название / ДМС/ допълнително материално стимулиране хехе

За кое бе, да плащате бързата помощ на мангалите. Здравноосигуренитене могат да се докопат до здравна помощ. А онези, електората, викат липейки за щяло и нещяло. Трябваше да гласувате промени за това, а не още пари да наливате откъде, пак от заеми.

Трябва да има пари за стендове!

На един приятел майка му болна (не знам болестта, нито лекарството). Та лекарството през Здравната Каса /извинявам се за мръсната дума/ - 400 лв. В Турция по аптеките 100 лв. наши пари+10 лв. на шофьора да го донесе от Истанбул. Същото лекарство. А то е доза за един месец... Баси кожодерите тука.

Колкото и милиони, даже милиарди да дадат, докато не се премахне търговският характер на здравеопазването, нищо няма да се промени. Парите никога не стигат, защото човешкото око е ненаситно.

Вуйчото на Горанов ще ги гушне тия милиардчетата като стой та гледай. Тиквата не случайно сложи мошеник-счетоводител за Министър на здравеопазването, който нищо не разбира от Здраве. А и не му трябва. Задачата му е друга.

Какво прави Хищникът парламента? Има ли оцелели?

Преди 2 ва месеца купувахме лекарстово за ХБН през ЗК по 38-40 лв. сега е 140 лв.,а това не сме само ние,а за целокупният бг народ ,????какво става ???? къде ли отива разликата от 100 лв.???????може би за нови и нови частни болници ,които смучат ЗК под най различни форми , или при лекарствената мафия.Това е едно от сравнително евтините лекарсва,при положение,че има лекарства за хиляди левове.Така ,че пак ние сме прецаканите!!!!!!!

СТАРТ ! Голямото крадене започва ! Вучото на назначения Икономис от Делян Пеевски !

парламента даде ? 3,5 м работещи по 18 лв , а 1 м служители , какво дадоха ? а да бе , те са да получават здравни грижи , платени круизи по лекарско предписание

Преди комисионните отделяни за закупуване на лекарства бе20-25% при 4 милиарда а сега ще са 30-40 % от 4.7 милиарда

за гъби и после що така, крадците са енергични и не си губят времето...

И още 10 млрд за късмет..