Депутатите окончателно гласуваха 4.7 млрд. лева за здравеопазване

ГЕРБ оттегли свое предложение за механизъм за определяне на цените на скъпоструващи лекарства за редки или социално значими заболявания

Обратно в новината

Коментари - Депутатите окончателно гласуваха 4.7 млрд. лева за здравеопазване | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още 10 млрд за късмет..

за гъби и после що така, крадците са енергични и не си губят времето...

Преди комисионните отделяни за закупуване на лекарства бе20-25% при 4 милиарда а сега ще са 30-40 % от 4.7 милиарда

парламента даде ? 3,5 м работещи по 18 лв , а 1 м служители , какво дадоха ? а да бе , те са да получават здравни грижи , платени круизи по лекарско предписание

СТАРТ ! Голямото крадене започва ! Вучото на назначения Икономис от Делян Пеевски !

Преди 2 ва месеца купувахме лекарстово за ХБН през ЗК по 38-40 лв. сега е 140 лв.,а това не сме само ние,а за целокупният бг народ ,????какво става ???? къде ли отива разликата от 100 лв.???????може би за нови и нови частни болници ,които смучат ЗК под най различни форми , или при лекарствената мафия.Това е едно от сравнително евтините лекарсва,при положение,че има лекарства за хиляди левове.Така ,че пак ние сме прецаканите!!!!!!!

Какво прави Хищникът парламента? Има ли оцелели?

Вуйчото на Горанов ще ги гушне тия милиардчетата като стой та гледай. Тиквата не случайно сложи мошеник-счетоводител за Министър на здравеопазването, който нищо не разбира от Здраве. А и не му трябва. Задачата му е друга.

Колкото и милиони, даже милиарди да дадат, докато не се премахне търговският характер на здравеопазването, нищо няма да се промени. Парите никога не стигат, защото човешкото око е ненаситно.

На един приятел майка му болна (не знам болестта, нито лекарството). Та лекарството през Здравната Каса /извинявам се за мръсната дума/ - 400 лв. В Турция по аптеките 100 лв. наши пари+10 лв. на шофьора да го донесе от Истанбул. Същото лекарство. А то е доза за един месец... Баси кожодерите тука.

Трябва да има пари за стендове!

За кое бе, да плащате бързата помощ на мангалите. Здравноосигуренитене могат да се докопат до здравна помощ. А онези, електората, викат липейки за щяло и нещяло. Трябваше да гласувате промени за това, а не още пари да наливате откъде, пак от заеми.

Сега ще почне голямото крадене кодово название / ДМС/ допълнително материално стимулиране хехе

От тях 4млрд. за стентове. Останалото да се разпредели по болниците по равно!!

Най-голямото крадене е при лекарствата! 1.2 млрд, баси измамниците! За някои заболявания разходите за лекарства са символични. И защо не сте написали, че Бойко Методиев ги дава тези пари, не го дразнете излишно!

Нека кражбите започнат. На най - високите, партийни нива и от всички останали. Медиците ще са с пълни гушки. Резултатите си ги знаем.

Тия тъпунгри в парламента КОГА ЩЕ ОСЪЗНАЯ И ПРИЕМАТ ПРОГРАМАТА ЗА СКРИНИНГОВО ИЗСЛЕДВАНЕ ....!? ...Кога ще премахнат тия търговски дружества и търговци в здравеопазването .,за да СПРАТ ИЗТОЧВАНЕТО НА МИЛИАРДИТЕ ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ...!?..!?Колко лекари ,злоупотребили с УМИШЛЕНОТО ИЗТОЧВАНЕ НА НЗОК ...., чрез фалшиви медицински пътеки ..,без необходимост изисквани и прилагане на пациенти ...,са ДАДЕНИ НА КПКОНПИ И ОСЪДЕНИ ....!?Явно в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО липсва здравата ръка на Държавата ...,по упражняването на контрол и преследване на злоупотребите ..в здравеопазването ...!?

нека якото крадене започне сега!

Добре , а кога Борисов ще върне 3 милиарда взети от него и Дянков от Здравната каса преди 3 години ? Гледам пишат ОП , но Атака излезе от ОП !

Вече може да се краде още повече.Типично в стила на герб.Вместо реформи, наливане в джобовете на лекарската мафия.

pompai

Честита кражба.

pompai

ТЕ не искът да изоставят цицката от която сучат.

ма много са малко сзмо заплатата на крадлив доктор е около 50000 ...

оха бая парички ще паднат в гушата на пенчо генчо атанас и сие

Вместо реформи и промени се наливат пари в продънена каца....

...До като ние тук само се възмущаваме от произвола на нашите "народни представители "/само името им е ..такова ...!?/,.. а не излезем пред парламента и ги изгоним от там..,като некадърници и не изпълняващи КЛЕТВАТА ,която са дали пи избора им-ДА РАБОТЯТ И СЕ РЪКОВОДЯТ В ЦЯЛОСТНАТА СИ ДЕЙНОСТ ..ОТ И Н Т Е Р Е С И Т Е на Народа ....!?!?!?

И тая кокошка на снимката и Шайката към която принадлежи КОЛКО МИЛИАРДА ще откраднат от тази сума ?

Били са гласивали 4,7 милиарда лева за здравеопазване реално при хората ще стигнат към 500 лв от тези пари другите ще бъдат откраднати