Депутатите не успяха да решат с колко и от кога ще се повишат пенсиите

Парламентът отложи гледането на актуализацията на бюджета на ДОО за утре

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеншън да се наричам, първа радост е за мене! хе-хе

Пред НС настилката с павета ли е?

ИТН и Наведи се, мутри вътре или както беше последно, трябва да не присъстват в следващия парламент. Срамота!

Пенсионерите май прибързано се зарадваха?!? Сега от ИТН се чудят как да ги метнат.

Тия от ГЕРБ и БСП докато не срутят държавата както през 1996 г няма да мирясат. И как има още глупаци да гласуват за тях.

Защо прибързано - подкупа от 120 лева си остава.

Не зависи от депутатите не разбрахте ли?!Пари няма предвидени в бюджета!

С голямо внимание следя действията на истаблишмънта, как се стреми да изпълнява ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД чрез хуманен геноцид. 33 годишното прилагане на хуманния геноцид доведе днес пред народното събрание опонентите на изтребителите на българския народ. Дали дебилите на 14 ноември ще изберат ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН/БЪЛГАРКА ЗА ПРЕЗИДЕНТ?! След 2 месеца, ще видим.

е, нищо. парното нали се дигна с 40%. БРАВОС! ГЕНИЦИД!

Че кой го осра?Герб или временното правителство и Итн?чети бе човек Кирил Петков го написа:ПАРИ НЯМА!

Майка ми е довела на този свят десетки пора, а пенсията й е 300 лева.Това е огромна тежест в душата й и чак не иска да говори от обида. Цяла зима мръзне, защото трябва да си купува лекарствата за хипертония и подагра и не остават пари за отопление. ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С РОДИТЕЛИТЕ НИ, ЧЕ НИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ С ДЕЦАТА ВИ!

и защо тогава има дебати исе гласува? ЩИ ДАМ ЛЕБ, АМА ТЕПЪРВА СЕЕМ ЖИНТОТО. ШЕ ЧАКАШ, мож да пукнеш от глад? Споко, секи ден ше гласувам по един леб от засетто............. ГАДЕН ПР И ИЗМАМА! УБИВАЙ!

Оди в "Еврейските Хамерикански щати" при Шорош, да ти даде 30 $ или на "Козяк" 13.

могат да профукват стотици милиони за избори, докато се натъманят в парламента , дори окото не им трепва, а вямало пари за хората, които са я направили тази държава, която те сега крадат!?!! де пусто дърво, де..

Бавят актуализирането на пенсиите, защото се надяват повечко да измрат. Ама и те ще остареят. А за тях пенсии няма да има, защото никой не ще да внася. Даже и по 100 лв. на всички пенсионери, както каза Нейков няма да има. Така че "хитрата сврака с двата крака". Има обаче един начин да избегнат този край - ако умрат млади.

не разбрахте ли, че всичко в държавата се о..ра, след като в парламента влязоха чалгарите и мутрите? Затова на следващите избори - вън от парламента, че да миряса държавата!

само чалгарите се оказаха против нещичко да се подхвърли на клетите пенсионери? А уж така милеят за народа, та се късат...

В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ САМО КРЕТЕНИ ! кОГА ЩЕ СВЪРШИ ТОЗИ ТРИУМФ НА ГЛУПОСТТА ????

ГЕРБ пак се правят на Мърши ! Стига се правихте на Тикви ! Вдигайте пенсии и за майки с деца за възрастните ни Родители , глупаво е да ни пробутвате , че Държавата ще фалира , това са хитри думи на Лицето Методиев Борисов , което временно на свобода ! Това лице има в къщи Чекмедже и поне 100 или 1000 чекмеджета в Офшорки ! Време е за отмъщение към Политиците !

Пак герП ти бъркат одзаде ? Къде видя да не искат да вдигат пенсиите тролче

Когато електората се спомине.

Правителството на Радев иска актуализация на бюджета и повече , за да дава пари на олигарсите и свързани с тях фирми . Ами , щом иска повече пари , нека те поне да отидат при пенсионерите .

30 $ са 7-8% от минималната пенсия.

Толуп , ти искаш парите да отидат при олигарсите ли .По-добре за пенсии ГЕРБ иска да се увеличат пенсиите със 100 лева .Ти защо плюеш против това ?

Радвам се, но ще се радвам още повече, ако утре депутатите за 3 минути си актуализират заплатите за последното тримесечие. Тъпички сме си ...

ДО КЪДЕ ИМ СТИГА НАГЛОСТТА БЕЗГРАНИЧНА НА ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО, АСЕН И КИРИЛ НАМЕРИХА 2 МЛРД ПРИХОДИ, А ТЕ СЕГА СЕ ЧУДЯТ КОЙ ДА ПРЕДЛОЖИ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ, ПОПУЛИЗЪМ И ДЕМАГОГИЯ, ДЕТ СЕ КАЗВА НА ЧУЖД ГРЪБ 100 ТОЯГИ СА МАЛКО НАЛИ НЯМА ТЕ ДА ГИ ДАВАТ, ПРАВЯТ СИ ПИАР. И ГЕРБ И ДПС И БСП БЯХА НА ВЛАСТ ДЪЛГИ ГОДИНИ НЕ ДАВАХА СЕГА А МНОГО ЛАРЖ, АМА НАРОДА НЕ Е ПРОСТ И ЗНАЕ ЧЕ СТЕ РАЗБОЙНИЦИ

Трябва да се отбележи ,че пенсионерите са най-онеправданото съсловие в държавата. Те вече са изстискани като лимони,болни са ,нямат енергия ,каквото дали-дали , много малко от тях могат още нещо да дадат.Това значи властта да не се съобразява с тях,нека се тътрузят по улиците ,нека ги подритват ,нека циганите по селата и не само там да ги убиват и ограбват.,нека ровят в кофите за боклук ,те вече не са интересни ,нека чакат своят мизерен край .Това ,че някога са били млади енергични ,пълни с живот и мечти ,вече е без значение.Държавата трябва да следва своят еврогейски,демократичен и неолиберален път , а не да се съобразява с нечии възрастни майки и бащи.

Напротив. Депутатите решиха - че им е през оная работа за пенсиите. И следващите така, и по-следващите и хахахаха, пенсиии, хахахаха. Гласувай стадооо.

Не ги е срам! А заплатите си си увеличиха!

Това беше първата и единствена работа на предният парламент и всичките лекенца бяха единодушни. Гласувай стадоооо.

Педерасти накрая нищо няма да дадат на пенсионерите

Дебили, алчни, мизантропи. Иначе за вашите заплати, когато трябва да се увеличават, сте много единодушни и на деня се гласува. Сухите пръчки, нашите родители, които са работили за тази държава по 30-40 години, за разлика от вас са мизерстващи, нали?! Грях ви за ненаситността, простотията и безчовечието.

Депутатите да не са станали такива ,че да се грижат за пенсионерите.Те са там да прокарват лобистки закони и да защитават както интересите на олигарсите ,така и своите, които са функия на предходната защита

абе , циганска свадба , много се обещава , нищо не се дава

Крадците от правителството на Радев си правят сметка да приберат едни милиарди .Ами по- добре тея пари да се дадат на пенсионерите , отколкото на Радевата Мафия .

ИТН са позор за нацията. След ГЕРБ мислех, че по-лошо не може да стане, е могло дойдоха глупаците от ИТН. Дано в следващия парламент няма нито един от ИТН( има такива наглеци).

Кат си протестър, що не си на днешния протест , или няма заплащане . Плащат ти да тролиш . Събрали 2 млрд. Това да не им е бащиния . Тези пари е редно да се дадат на пенсионерите , а не на олигарсите плащащи на Радев и крадците от правителството му.

Еххх, 370 левчета пенсия ... Да се чуди човек за какво да ги изхарчи, ехх живот, живот, мечта, кеф на буци, якоооо, юхуууу. Ама те даже не са го и решили още, може и на 300 лв да остане, якааааа гавраааааа.

В "Автомагистрали" бою толупа е "раздал" аванси и сключил договори за 7 години напред за 3,2млрд лв!

Не се казва електорат, а СУВЕРЕН !

Не се казва електорат, а С У В Е Р Е Н !

Странно, когато трябва да гласуват увеличение на заплатите си нямат проблеми. Като скала са единни. Странно е също защо в този бюджет не се обсъждат и парите за техните заплати. От години няма увеличение на пенсиите. С тези подигравки към пенсионерите наистина ли си мислят че ще имат успех на изборите - особено другарите от БСП. Дават ли си сметка че пенсионерите не са чак толкова изкуфяли за да се връзват на подигравки и лъжи. Ех, какви безсрамници ни управляват. Няма отърване от наглеци. СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА! Парламент пълен с милионери и лъжци!

Най добре зимата да си вземем малко почивка от гласуването залудо.

Вчера БСП тотално се дискредитира стана съучастник на капана който запожиха ДПС, а всичко беше много просто Мая Манолова ви го каза преизчисляване на пенсиите с предложението на служебния кабинет плюс 50лв по мерките за ковид

Вътрешен преврат сваля Борисов както Тодор Живков, трима искат шефския стол в ГЕРБ Боричкането да започне сега... БГНЕС Важни фигури в ГЕРБ са на път да извършат тих преврат в партията и да отстранят лидера Бойко Борисов. Това трябва да стане по елегантен начин с обяснението, че той сам се оттегля и ще изпълнява почетни функции. Това разкриха пред Фрог нюз членове парламентарната група на ГЕРБ. Доскоро никой не смеел да говори открито за подобно нещо, но откакто сикаджията заявил пред някои от тях, че смята да се кандидатира за президент, назряла идеята за неговата изолация. Още повече, че неговият мандат като председател изтича в края на годината. Те били категорични, че бившият премиер е обсебен от сегашния държавен глава Румен Радев и омразата му към него вече е в стадия ненавист. Затова и поведението му станало деструктивно, а изказванията му излъчват агресивност, кометираха още източниците ни от партията. Според тях Борисов трябва да си тръгне, докато провалът му не е станал катастрофа. Сценарият щял да прилича на десетоноемврийското сваляне на Тодор Живков с благодарствени думи от негови кадри. Освен това все повече гербаджии смятат, че Радев има реални шансове да спечели напреварата за „Дондуков“ 2, което за него ще е втори мандат, но за Борисов ще е огромен шамар, а ГЕРБ ще изпадне в глух коловоз. Вече се оформя и мнозинство, което подкрепя идеята Томислав Дончев да заеме лидерската позиция. Смята се, че той най-добре би се справил в новата ситуация с укрепването на структурите в страната, които са доста разколебани след зашеметяващите данни за корупция по време на Борисовото управление. Много от хората не желаят да бъдат свързвани с грабежа на десетки милиарди, защото нито са участвали и дори не са знаели какво става. Другият конкурент за стола на Борисов – Даниел Митов, нямал шансове в конкуренция с Дончев. Той не се ползвал с доверието на гербаджии още от привличането му в партията и спускането му за депутат, а после и като кандидат за министър-председател. Амбиции към поста имала и Десислава Атанасова, която смятала, че тя е двигателя на парламентарната група и нейни били тактиката и стратегията на поведение на депутатите. Верни на Борисов висши кадри обаче твърдо стояли зад това той да води партията и занапред. Между тях се откроявали Николина Ангелкова, която представлявала интересите на известна групировка, Цвета Караянчева, която изпадна от парламента и се надява на Борисов да я върне в играта, Деница Сачева, проф. Костадин Ангелов и още неколцина. Преобладавали все повече реформаторски настроените, които виждали, че с Борисов партията няма бъдеще. Очаква се в близките седмици да се задействат процеси на промяна и обновяване на втората по брой депутати в НС политическа сила. Демонстрацията на сплотеност била само за пред обществото и медиите, но всъщност процесите на вътрешни колебания и недоволство в партията се знаели отдавна, но за тях било изрично забранено да се споменава.

Данчо ментараджията ще оправи нещата хахаха

Закривай кочината НС,за какво са ви пенсии.

Добавките към пенсиите трябва да паднат. Те бяха направени, че ГЕРБ да си купят подкрепа след протестите с държавни средства. Но това не може да продължава вечно. Някаква компенсация в самите пенсии, че да не е голям удар. Но да се увеличават е като бомба със закъснител. Когато се премахне, ще се взриви.

Но Доган разпределя порциите.

Да, Корнелия се писа на много хитра и опита да плете на няколко стана, и стана пределно ясна! Ясно е, че я е страх от Гешев и тя си знае защо, ясно е, че там текат традиционните им задкулисни игри и договорки, докато се прави на честна и на опозиция... Интересно бе подмятането на свинаря-назначен бизнесмен (и партия с Борисов и онези зад него) Гергов, как Корнелия му се обадила, минавайки покрай Пловдив, да се срещнат и му казала, че държавата гори, и как се развиха публичните престрелки между “старите семейни приятели” Гергов и Корнелия Нинова. Друг интересен план е подмолната битка, която Корнелия води срещу заклетия враг на Борисов (и Доган и Пеевски) и шайките им - президента Радев!