Денков от панаира в Солун: Показахме новото лице на България, на високите технологии (снимки)

Предстои тристранна среща с румънския премиер и с гръцкия премиер в България по отношение на коридорите от юг към север, откъде очакваме да минат и какво да включват, заяви премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков от панаира в Солун: Показахме новото лице на България, на високите технологии (снимки) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахахахахааха смях!!!!

Демокрация или диктаура?

И какви "нови" технологии показа, мухльо продажен ?!?

Неоспоримият факт, че медузата е преживяла 65 милиона години без мозък, дава кураж на Денков.

Този не знае на кой свят е и скоро ще бъде изритан, ако не и нещо по страшно... Че тези много прекалиха с "демокрацията", трябва да си го получат по пълна програма.

Този няма връзка с реалноста както и всички бг политици. Съсипахте хубава страна маикави даеба гнусна.

На Хер Флик и фашисткото му правителство.

А аз чета “Денков се панира в Солун”… не знам що така… :D

Панаир и цирк, добра комбинация.

ГОВЕДА ОТ ПП-ДБ ,ГЕРБ И ДПС , ЧУХТЕ ЛИ ОРБАН КАКВО КАЗА ЗА ЗЪРНОТО !?

Нит сме селска нит сме градска държава. Ха познайте какви фалшиви примадони сме.

демек, компютър сложен на по-висока маса

България отново беше блокирана за Шенген

Мажд Алгафари предлага освен въоръжението си да подарим на Украйна и нашите Кирчо, Кокорчо, Денков, Габриел . .. Да са полезни там. А аз предлагам да върнем на Уклайна Тагаренко.

Тоя денков малоумен дебил - държавата се тресе, всички му искат оставката, тоя кретен високи технологии показва. Ей дебил марш бе, боклук с боклуците. Марш в Украйна с Тагарев и се бийте за мечтата си, оставете България на милеещите за нея!! Повръщам от всички тези денковци, кокоровци, тикви, догановци и жълто-паветни психо-десни зарази!!! Дано протестите на земеделците бутнат тия роби на посолството!!

Високата технология в хранително-вкусовата промишленост е светещи храни.

Оставка мижитурко. Вън Кирчовците.

Интересно как ли са се смели гърците на изказването на Денков за терористите. Когато си на този пост и правиш публични изказвания трябва да знаеш, че всяко твое изказване не остава скрито. Много от нашите публикации в пресата буквално се превеждат и се публикуват в чужбина. За мен този човек урони престижа на България! Да си подава оставката!

Поздравяваме Денков с песента "Аз съм кукла на конци".

И КОЯ Е ВИСОКАТА ТЕХНОЛОГИЯ ?

Показал той, мишока!

Аз освен за оня компютър дето само собствеността му е българска за друго не чух

Денков иска ли да му изпратя снимки от сутришното ровене в контейнерите за боклук от несретници и цигани, за да види истинското ново лице на България?

Абе този се хвали като калайджия с бяло дупе ! Време е този Измислен академик да си ходи и министрите да си вземе и на избори ! Омръзна на Хората никаква полза от него за българите и България !

влечуго.....Такъв срам!

НАЙ-ПРОСТ КАЗАНО,ТИЯ-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,ИСКАТ ДА ОТНЕМАТ ПОМИНЪКА НА-СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО,И ДА НИ ХРАНЯТ С-“ЯДЛИВИ ЧАШКИ”,ОТ-“НАСЕКОМО”! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ПОДЛОГИ НА САТАНИСТИТЕ,ИСКАТ ДА РАЗМИЯТ,УНИЩОЖАТ ВСИЧКО:НОРМАЛНО,ПРИРОДНО,ЧОВЕШКО! ПРЕВЗЕЛИ СА НИ-ОРКИ! ОСТАВКА!

Денков се изниза като пръдня у гащи

ВГЛЕДАЙТЕ СЕ! КАКВО ПО-ЛОГИЧНО ОТ ТОВА-НАСЕКОМО,ДА ФИНАНСИРА -“ПРОГРАМА НАСЕКОМО”! С НАШИТЕ ПАРИ,ЗА СМЕТКА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО! САТАНИСТ,АДОВИ ИЗЧАДИЕ(ПЛАТЕН)! ОСТАВКА!

Ама под ново лице Ленчето ли се има предвид ? Или това на Киро Канадеца или на Асен Хардвареца ( който всъщност е Асен Хасковлията )?

НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ТОВА:ДРЕБНО,КОМПЛЕКСИРАНО НЕЩО,ЗАБРАНЯВАШЕ НА ДЕЦАТА ДА УЧАТ,БЪРКАШЕ ИМ ПО ДУПКИТЕ,КАРАШЕ ГИ ДА НОСЯТ ХРАЧКИ В ТОРБИ,УВРЕЖДАШЕ ИМ ПСИХИКАТА,ЧЕ СА УБИЙЦИ НА БАБИТЕ И ДАДОВЦИТЕ ИМ…! ПО ЗАПОВЕД НА ГОСПОДАРИТЕ МУ САТАНИСТИ! ТИЯ-НИЩОЖЕСТВА СА ГОТОВИ НА ВСЯКАКВИ-ИЗВРАЩЕНИЯ,ПО:ЗАПОВЕД,ЗАПЛАЩАНЕ(“ЯДЛИВИ СЛАМКИ”,”НАСЕКОМО”)! ОСТАВКА!

Академик Мишок

Денков,показа академичната си простотия.

Очаквам ви в посолството гои. Имам си 4тири военни бази да ме пазят. Ще ви грабим, мачкаме и тероризираме колкото си искаме. Щото ви харесва да се гърчите и да сте най-умиращата нация в света. Слава на Вангардя. Слава на Великата Нюланд. За този момент ви готвим 33 години. Като не си направихте лустрация и оставихте старите крадци да ви мачкат това е резултата. А да, и като не четете книги, щото не ви трябват.

Денков се направи като Путин - Русия а терористи не преговаря.

Денков прилича на използван презерватив

Идвай си в България да видиш какво сме ти приготвили,.....?!!

Денков, кога почва АТОто в Добруджа?

литография на денги и субсидирането на себестоиност приключи ,антитерористе.

Не Динамиск, а Дронамикс…тъпунгери. И все още нямат дрон на пазара, а са от няколко години на борсата…не ни ги пробутвайте тия схемаджии за технологии.

Всички видяха маймуна антитерорист на панаира в Солун

Драгунова, сама му намира челото на тоя антитерорист

Отива му да е панайрджиска маймуна

Старозагарци са или мазни ДСари или мазници четкащи власта като Тома Биков Руми Бъчвата и Светльо Индийеца от БТВ

Глиста живее на друга планета

Тоя само за панаири трябва да го водят.

Карлуково ви зове всички. Път назад няма , късно е.

Опита си е.... опит

Не си за панаир денков, за цирка си барабар с магаренко

Избега на момента нищожеството долно.

На този панаир аз съм клоуна

Видях ме ги тия технологии . Китайски слънчев панел с два кабела -зарядна станция .Жалко ,че не бяха представили чушкопека с изкуствен интелект.