Денков: Конкурирането на региона ни със западните държави, Китай и САЩ е постижима цел

Премиерът участва в информационния ден за финансиране на високотехнологични научни изследвания и иновации на Европейският съвет по иновации

Обратно в новината

Коментари - Денков: Конкурирането на региона ни със западните държави, Китай и САЩ е постижима цел | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Младежи и девойки, работете по двойки! До Първи Май да настигнем Китай!"

Денкофффф, смени дилъра.

Добре. Сега чашата преля. Пълна шизофрения.

Денков, оформяш се като майстор на късия разказ, а може би не само разказ. Патологичен лъжец!

Абе внимавай какви ги приказваш че и в лудницата има предварителна филтрация- не може току така да влезнеш!!

Ако един химик не може да си направи качествена дрог то кой да друг да може?

И като се събуди какво стана

Дрън-дрън. Преди 10 години Центърът за изследване на младежта към програма Европа, тогава си имаха такова формирование нашите министерши, публикува многократно данни как над 75% от младите до 18 години у нас искат да станат предприемачи и да работят за себе си. Едно и също претаквате десет години. и все едни и същи мозъци промивате...Ако сега обаче, попитате тези, порасли вече деца какво работят, вероятно всичко друго, но не и предприемачи. Доста от тях са разбрали, че трудно се става предприемач, особено у нас.

Наляли повече пари от всякога и решили, че като по документи всеки нов проект носи думата "Европейски" се постига нещо велико!? Истината обаче е че след като се измисли иновацията или технологията, тя трябва да се реализира по някакъв начин! А ЕС какво е предприел за следващата стъпка? Нищо! Защото не може да гледа на толкова надалеч. Могат да се хвалят колкото искат с това, но накрая всичко ще отиде при големите нации, където има вече изградена инфраструктура и ресурси за реализирането им. Зелените източници които трябва да превърнат Европа в 100% зелена земя до 2030 г. идват само и единствено от Китай. Те държат 80% от пазара на зелени източници. Батериите за ел. колите също идват от Китай! Само от Тесла си правят свой. Как се бие това? С едни 10 млрд. за разработването на нови проекти? Като направихме своя ваксина против Ковид какво излезе от нея? Ами нищо защото нямаме ресурсите да я произвеждаме и парите за може големите концерни да я правят вместо нас.

само въэрожденски гноми тук. Неможе човек да види едно нормално мнение по статията.

Това, че някой, пък бил той и министър председателя, е решил да гледа по нов начин на региона, по никакъв начин е променя действителността :-) Може да си смени диоптъра, да си сложи розови лещи, но тя реалността не и пука кой как я гледа. С гледане и приказки тя не се променя, а с работа, много работа. Мантрите може да ги остави за себе си.

Алоу денкоВ, работа се върши с образовани кадри. Вече не можеш да намериш някой да ти прекопае градинката, той за иновации и технологии ми говори.

Имате нужда от нов раздел-вицове и смешки от академик Денков!

защо правиш конкуренция на Киро Тъпото?

логично, колкото повече западат русия и китай, толкова сме им по равностойни

Ние си поставяме исторически задачи! Със Зелената сделка Европейската комисия със своя мащаб и същност влезе в историята и остави незаличими следи в историята на Европейския съюз!

И можем уверено и гордо да заявим: Европейският съюз вече е история!

това е защото на Денков ясновидка му е казала, че е прероденият Чингиз Хан

300 хиляди българи по официални данни приемали психоактивни вещества. Със сигурност част от този контингент са и представителите на пп, дб, а и не малка част от новата гвардия на герб. Тези хора живеят в някакъв техен балон и нямат и не искат да имат никаква представа за реалността: нито как живеят нормалните българи, нито пък в какво състояние като цяло се намира държавата ни - такава всъщност няма. От прекалена и дълготрайна консумация на психотропни химикали, при тях промените на психиката и съзнанието не са временни, а перманенти, без шанс за възвръщане към нормален живот. Необходимо е лечение в специализирани заведения или затвор.

Божкееее, тоя е набарал белото на Зеления... ужас!

Yann

Тоя гном чува ли се какви ги говори?!? С кого ще се конкурираме?!? В какво????? На това му викат: На гол гъз - чифте пищови! Имаме някакви ИТ компании в България, които работят предимно на ишлеме за западни компании и си помислихме, че сме кой знае какво! Тоя е пълен идиот!

За Кико Креттена разбрахме, че е бил в космоса без кислород и без маска и че е увреден трайно в мозъка, но - тоя къде е бил. Колко време. Изпадал ли е в мозъчна смърт? Моля санитарите да отговорят.

Всички политици, министри и главатари на някакви общности, преди да се явяват на интервю, да показват бележка от личния лекар!

Имате управници от лумпен нагоре!

Раззбира се , че ще ги конкурираме , но само по евтина работна ръка, като им работим за без пари, то по друго няма как с твоето управлене г-н АКАДЕМИК мушмурок.

В производството на сапун ли?

тоя пак е спал на терасата, без одеало!

Тази статия е за раздела "Забава и вицове" . Другата такава статия е за доходите на Зеленски! Абе Dir сръчкайте си редакторите да ДитрибутираТ правилно статиите!!!

излезли аватари и говорители на крупният нещо като "капитал" в България, за да дрънкат приказки за наивници от бизнес парка. Цялата държава на вили и могили, хората оскотяли, те ще конкурирали щатите и китай.. Добре, че си имат дежурни, балъци да им вярват, че хептен никой няма да ги слуша тия...

Да питам троловете, може ли да споменете името на някой по-интелигентен и нормален премиер на редовно правителство от този?

Буквално всеки друг....

Боко?

Ами по-добре Боко.... тоя ми лъха яко на Виденов

Кире, ти ли си бре? Абе я да вземите да си ходите всичките барабар с Денковица!

Да

да, конкурираме се, ама с Украйна, като се повозиш с влака виждаш, че на места прилича на Бахмут, а пък в околностите на Ямбол е като Азовстал

Денкофф да не си ял от пиците на Киру. Та бива простотии, ама твоите нямат край

Сапунджията пак се прави на улав

Човече, копаеш дъното.

Ако и останалите иноватори на Европа са на това ниво, значи Европа върви към мрак и мизерия. Точно там, където България беше в края на 80-те.

На молеца кой му е региона?

зависи от това с какво се е нагълтал

габриел - по-добрият премиер! Може да плещи два часа и нищо да не каже, но този дрънка откровени глупости подобно на чехлю v1.0

Ха ха хем дълъг врат хем анорексия май има женицата.... прилича на спретната млада Дружинна.....готова да изпилнява апртиният си дълг

до там с интелекта му, бръщолеви глупост......моля за адекватно лечение....

Ако ще произвеждаме сапуни, вероятно може да се конкурираме в около 1% от обемите...

САЩ като си "демонтират" планината ръшмор по твое разпореждане може и да ти повярвам!

Изплюскахте мазнинката на Баце и безработните сапунджии станахте министри. А както казва баба Пена сапун се прави с мазнинка и сода каустик.

Това някакъв комедиен скеч ли е? От тези стендъп комедианти дето излизат на сцената и започват да разправят смешки?

Не е за прости комунисти статията

ха ха баш точно , доцент е станал по време на партищта Майка БКП и интелекта му е от тогава. ха ха кадър на комуняКите плузгал се като медиза за да сатне големия учен с великите си дела..... аха ха баш е един смел сапинджия на султана

Участниците сигурно са изпопадали от смях!

Американския пудел на Галя се изока!

Ще конкурира Денков Запада ,САЩ и Китай със сапуанали за това е е академик.По този начин ще се отчете пред Региона

Не очаквах, че академиците са толко' тъпи парчета. Ма той Модерният Ляв Цървул има мааалце повече интАлект от тоя ма. Не, че нещо, ама тия, кат' тоз' академик, в Посолството ли ги пра'ят?

След като са прочели изказването на Денков, китайците панически ни търсят на картата да ни нападнат. Тагаренко е докладвал, че ще ги победим, единствен проблем е къде ще заровим толкова много народ.

То един български сапун не можеме да изкараме на пазра, тоя тръгнал с мечката мед да яде.

По последни данни на КНСБ, днес само за храна и нормално хранене за член от едно семейство са необходими 1700 лева. Масовите заплати в България са 1000-1500 лева. Пак по данни на КНСБ 500 000 българи работят за минималната заплата(933лв от 01.01.2024г). Заплата на строителен инженер в София(не някъде в провинцията) - 1600-2000лв. Заплата на IT-специалист в София - 2500-3000лв. Всичко останало е лъжа и измама - тези приказки под шипковия храст за космическите заплати на IT-специалистите в днешна колониална България са пълна глупост. Среден наем в София - 800-900лв/месец Средни цени на жилищата в София: - Гараж 10-12 кв.м. - 30-50 хил. евро - Едностаен апартамент(гарсониера/боксониера) - 80-100 хил. евро - Двустаен - 200 000 евро - Тристаен - 300 000 евро - Четиристаен, нормален за едно семейство и отглеждане на 2 деца - 400 000 евро Честито - мисията невъзможнa(Mission Impossible)! Цени на хранителните стоки в днешна колониална, окупирана България - 5 пъти по-високи от средните цени на храните в Германия, Франция, Великобритания, Италия или другаде в ЕС. При размер на доходите в България - 5 пъти по-ниски от размера на доходите в Западна Европа и Евросъюза. За справка: минималната заплата в Германия - 1900 евро. Минимална заплата в окупирана мутренска България - 450 евро(933 лева). Това днешното в колониална България въобще не е никакъв капитализъм - това е олигархично-грабителски мутрокапитализъм. Пазар на труда - няма. Свободен пазар, пазарна икономика и какъвто и да е пазар също няма - има мутро-олигархични картели, монополи, тайни договорки и жестока спекула при абсолютно всички възможни стоки и услуги. Българският прост и мега лаком мутро-капиталист тип чорбаджия-изедник, знае само едно - да експлоатира и ограбва жестоко своите почти безплатни роби наречени наемни работници, и да надува до Космоса цените на всички стоки и услуги. Така се забогатява днес в американска колониална България - мизерни, почти.нулеви разходи за труд и работни заплати и безумно високи спекулативни цени на всички видове стоки и услуги. Честито на българските роби! Честита им демокрация и "сполука"!

Грешната конкуренция, Денков! Не случайно нищо не се получава, а само се дрънкат празни приказки. То е малко, като да твърди, че кварталното магазинче конкурира големите вериги магазини.

Ще се конкурира конкурираме в развъждането на малоумни многополови чалгаджии и цигани.